1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Landskrona


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Landskrona. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Landskrona som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Landskronahem
Med sina 2 700 hyreslägenheter i Landskrona är Landskronahem en god startpunkt för dig som söker bostad i kommunen. Förutom lägenheter i Landskrona erbjuds boende i Glumslöv och Asmundtorp. Hyresvärden tar emot bostadsansökningar direkt på sin hemsida.

Paulssons Fastigheter
Paulssons Fastigheter är med sitt bestånd på 800 lägenheter i Landskrona en av de största privata hyresvärdarna. Bostäder erbjuds i centrala staden, samt strax utanför. Från samtliga boenden har du nära till service, skolor, natur och kommunikationer.

Adress: Järnvägsgatan 25, Landskrona
Telefon: 0418-48 80 20
E-post: landskrona@paulssons.se
Hemsida: www.paulssons.se


Heimstaden
I Landskrona erbjuder Heimstaden ett utbud av hyreslägenheter för privatpersoner. De vackra äldre fastigheterna inrymmer charmiga lägenheter, en del med egen kakelugn och parkettgolv. Lägenheterna håller hög standard tack vare underhåll och renoveringar.

Adress: Drottninggatan 17, Landskrona
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: rebecca.johansson@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Lindström Fastigheter
En större hyresvärd i Landskrona med stort bestånd i centrala staden på flera adresser. Här återfinns boenden med innergårdar, närhet till stadens sjukhus och bussförbindelser, för att nämna några punkter. Utöver lägenheter förvaltar hyresvärden lokaler och parkeringsplatser.

Adress: Skolallén 15B, Landskrona
Telefon: 0418-44 83 99
E-post: info@lindstromfastigheter.se
Hemsida: www.lindstromfastigheter.se


Svenska Hus
Privat hyresvärd med bostäder i flera svenska städer. Man förvaltar ett större bestånd i Landskrona, hela 29 fastigheter med lokaler och lägenheter. Hos Svenska Hus har du möjlighet att hyra en lägenhet i en vacker nyrenässansbyggnad på Parkgatan.

Adress: Norra Långgatan 24, Landskrona
Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Biskopen
Biskopen är ett familjedrivet fastighetsbolag som erbjuder hyresrätter i staden. Du som blivande boende har möjlighet att göra tillval i lägenheten för göra det mer personligt och höja standarden. Utöver bostäder tillhandahåller hyresvärden lokaler.

Adress: Sliperigatan 3, Landskrona
Telefon: 0706–10 20 36
E-post: info@biskopen.se
Hemsida: www.biskopen.se


Espace Fastighetsförvaltning
Espace Fastighetsförvaltning bistår mindre hyresvärdar i Landskrona med bland annat uthyrning av lägenheter. När en lägenhet sägs upp läggs den ut på Espaces hemsida så att du som bostadssökande kan göra en intresseanmälan.

Adress: Östergatan 86, Landskrona
Telefon: 0418-125 00
E-post: info@espace-ffv.se
Hemsida: www.espace-ffv.se


Tallfarm
Tallfarm är en privat fastighetsägare som fokuserat på Landskrona. De har lägenheter på flera adresser i staden. Du kan på deras hemsida lämna en generell intresseanmälan om du söker bostad, de hör då av sig till dig när de har en vakans enligt dina kriterier.

Adress: Regeringsgatan 55, Landskrona
Hemsida: www.tallfarm.se


HSB
I Landskrona centrum har HSB ett stort utbud av hyreslägenheter. Alla är centralt belägna med stadens utbud av service, restauranger och butiker runt hörnet. De boende har även nära till grönområden och havet. Bosparare och medlemmar hos HSB har förtur till vakanser.

Adress: Storgatan 25, Landskrona
Telefon: 0418-49 99 00
E-post: info.landskrona@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/landskrona/


LimhamnsHus
Om du önskar bo i radhus kanske LimhamnsHus har något för dig. På Länsmannavägen och Aspavägen i Landskrona tillhandahåller hyresvärden 10 lägenheter i radhusformat. Du är välkommen att lämna intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 040-36 90 30
Hemsida: www.limhamn.com


Stena Fastigheter
Privata hyresvärden Stena Fastigheter äger och förvaltar runt 1 200 hyreslägenheter i Landskrona. Bostäderna hittas i Sandvången som ligger nära naturområden och Pilängen vilket är ett omtyckt område för för familjer. Vakanser söks på Stenas hemsida efter registrering.

Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: malmo.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Sjödin Fastigheter
Det familjeägda fastighetsbolaget Sjödin Fastigheter har ett bestånd av hyresrätter i Landskrona. Lägenheterna är väl omhändertagna. För att söka bostad behöver du ha en fast anställning och ha ordnad ekonomi.

Hemsida: www.sjodinfastigheter.se


Rexellent
Rexellent har i Landskrona lägenehtsbestånd i Centrum, Väster och Öster. På fastighetsägarens hemsida kan du göra intresseanmälan på lägenheter. Tänk på att du behöver uppdatera din anmälan två gånger om året för att den ska vara aktiv.

Telefon: 042-44 22 440
E-post: info@rexellent.se
Hemsida: www.rexellent.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Landskrona utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Landskrona att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Landskrona. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Landskrona?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Landskrona. Hos oss kan du se listor med alla Landskronas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.