Lediga lägenheter LandskronahemLandskrona kommun äger bostadsbolaget Landskrona hem. Det egna beståndet omfattar cirka 2 700 hyreslägenheter och 140 lokaler. Lägenheterna återfinns i flera av Landskronas stadsdelar samt de närliggande orterna Glumslöv och Asmundtorp. Bostäder i alla storlekar hittas i beståndet för att kunna erbjuda något för alla.

Första steget för att bli bostad hos Landskronahem är att registrera sig i hyresvärdens sökandebank på deras hemsida. Där publiceras lediga lägenheter som kan ansökas av registrerade under 3-8 dagar. De personer som anmält intresse och har varit i sökandebanken längst erbjuds visning av lägenheten. Kontraktet tillfaller vanligtvis den som varit registrerad längst, är intresserade av bostaden och uppfyller uthyrningskraven.

Kontakta Landskronahem
Adress: Emaljgatan 9, Landskrona
Telefon: 0418-569 00
E-post: info@landskronahem.se
Hemsida: www.landskronahem.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Landskronahem men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.landskronahem.se

Visa alla lediga lägenheter i Landskrona