1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Landvetter

Alla lediga lägenheter i Landvetter

Söker du bostad i Landvetter? Vill du hyra en lägenhet? Via oss når du 2 hyresvärdar i Landvetter - en privat och en kommunal - som gärna ser dig som deras nya hyresgäst. Nyckeln till att bli erbjuden en bostad i Landvetter är att du registrerar dig som bostadssökande hos respektive hyresvärd i god tid. Med många köpoäng ökar du din chans att bli erbjuden en hyresrätt.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Förbo
I Landvetter har den kommunala hyresvärden Förbo lägenheter för uthyrning i centrum samt på Södra och Norra Stommen, Byvägen och i Önneröd. I centrala Landvetter har man lägenheter på Brattåsvägen och kan här erbjuda tvåor, treor och fyror.

När du söker bostad hos Förbo jämförs din kötid (köpoäng) med de andra sökande som också anmält intresse för den lediga lägenheten. För att ha en god chans att bli erbjuden lägenhet är det därför viktigt att du registrerar dig som bostadssökande hos Förbo och börjar samla köpoäng.Privata hyresvärdar i Landvetter


PP Fastigheter
PP Fastigheter är en av få privata hyresvärdar i Landvetter, där bostadsmarknaden annars domineras av det kommunalägda bostadsbolaget Förbo. I Landvetter kan man erbjuda ettor, tvåor, treor och fyror för uthyrning. Du kan registrera dig i deras bostadskö på deras hemsida. PP Fastigheter tar ut en engångsavgift om 50 kronor av alla som anmäler sig till bostadskön för första gången.

Telefon: 031 719 60 45
E-post: bjorn@ppfastigheter.se
Hemsida: www.ppfastigheter.se


Tornstaden
Hyresvärden Tornstaden förvaltar en central fastighet i Landvetter. Fastigheten ligger längsmed Skansgränd. I bottenvåningen ligger Handelsbankens kontorslokaler. Vid frågor om uthyrning av bostäder kontaktas Tornstaden via e-post.

Telefon: 031-743 86 02
E-post: erica.hassel@tornstaden.se
Hemsida: www.tornstaden.se