1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Landvetter

Bevaka lediga lägenheter i Landvetter

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Landvetter samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Landvetter. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Landvetters hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Förbo
I Landvetter har den kommunala hyresvärden Förbo lägenheter i centrum samt på Södra och Norra Stommen, Byvägen och i Önneröd. I centrala Landvetter har man lägenheter på Brattåsvägen i storlek 2-4 RoK.

När du söker bostad hos Förbo jämförs din kötid (köpoäng) med de andra sökande som också anmält intresse för den lediga lägenheten. För att ha en chans att bli erbjuden lägenhet är det därför viktigt att du registrerar dig som bostadssökande på Förbo.se för att börjar samla köpoäng.Privata hyresvärdar i Landvetter


PP Fastigheter
PP Fastigheters bestånd i Landvetter omfattar 28 lägenheter i flerfamiljshus, en kort promenad från Landvetter centrum och nära naturområden. Du behöver registrera dig i hyresvärdens bostadskö för 70kr/år för att kunna erbjudas vakanser.

Telefon: 031 – 719 60 90
E-post: anders@ppfastigheter.se
Hemsida: www.ppfastigheter.se


Tornstaden
Hyresvärden Tornstaden förvaltar en central fastighet i Landvetter. Fastigheten ligger längsmed Skansgränd. I bottenvåningen ligger Handelsbankens kontorslokaler. Vid frågor om uthyrning av bostäder kontaktas Tornstaden via e-post.

Telefon: 031-350 15 00
E-post: info@tornstaden.se
Hemsida: www.tornstaden.se