1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Landvetter


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Landvetter. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Landvetter som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Förbo
Bostadsbolag som ägs av fyra kommuner. I Härryda förvaltas bostäder i Landvetter och fyra andra orter. Lägenheter hyrs ut i Landvetter centrum och fem andra närliggande områden. Lediga lägenheter visas på Förbos hemsida där de även kan ansökas.

PP Fastigheter
PP Fastigheters bestånd i Landvetter omfattar 28 lägenheter i flerfamiljshus, en kort promenad från Landvetter centrum och nära naturområden. Du behöver registrera dig i hyresvärdens bostadskö för 70kr/år för att kunna erbjudas vakanser.

Telefon: 031-719 60 91
E-post: info@ppfastigheter.se
Hemsida: www.ppfastigheter.se


Tornstaden
Tornstaden äger en fastighet i Landvetter centrum. På entréplan finns kommersiella lokaler men ovanpå hittas åtta hyreslägenheter. Hyresvärden räknar med att du har positiva referenser från tidigare hyresvärd och prioriterar rökfria hyresgäster.

Telefon: 031-350 15 00
E-post: info@tornstaden.se
Hemsida: www.tornstaden.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Landvetter utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Landvetter att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Landvetter. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Landvetter?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Landvetter. Hos oss kan du se listor med alla Landvetters hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.