1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Leksand

Sök lediga lägenheter i Leksand

Via oss når du alla hyresvärdar i Leksand som kan erbjuda dig bostad. På bara ett par minuter kan du lämna din ansökan om att få hyra lägenhet till samtliga hyresvärdar i Leksand som regelbundet söker nya hyresgäster.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


AndrahandHyresvärdar


Leksandsbostäder
Med 939 lägenheter är det kommunala bostadsbolaget Leksandsbostäder största hyresvärden på orten. För att söka bostad hos Leksandsbostäder behöver du fylla i deras intresseregister där din anmälningstid styr din möjlighet att bli erbjuden bostad. Är ni flera som söker bostad går i regel lägenheten till sökande med längst kötid.Privata hyresvärdar i Leksand


Skogslunds i Leksand
Hyresvärd i Leksand med fastighetsyta omfattande 100 000 kvm fördelade mellan bostäder, kontor och butiker. Totalt uppgår antalet lägenheter till 700. Skogslunds i Leksand är ett familjeägt bostadsbolag med över 100 års erfarenhet av fastighetsförvaltning på orten.

Postadress Box 260, 793 26 Leksand
E-post info@nilsskoglund.se
Telefon 0247-123 00
Hemsida www.skoglunds.se


Dalecarlia Fastigheter
HSBs lägenhetsbestånd i Leksand förvaltas av hyresvärden Dalecarlia Fastigheter. På Siljansvägen i Leksand har man 20 lägenheter i storlek från 1 till 3 rum och kök. Fastigheten har en stor innergård där hyresgästerna kan koppla av. Om du är medlem i HSB har du förtur till lediga lägenheter.

E-post ann-charlotte.johansson@dalarna.hsb.se
Telefon 0243-25 71 00
Hemsida ww.hsbdalecarlia.se


Nils Gudmundsons Fastigheter
Privata bostadsbolaget Nils Gudmundsons Fastigheter har förvaltat hyreslägenheter i Leksand i över 100 år. Lägenheterna ligger i centrala Leksand på Norsgatan. Ring och fråga efter lediga lägenheter om du söker bostad.

Telefon 0247-61027
Hemsida www.gudmundson.se/fastighetsbolaget