1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Leksand

Bevaka lediga lägenheter i Leksand

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Leksand samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Leksand. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

BOENDE SÖKES! New job with Clas Ohlson at Insjön - Looking for housing in Leksand
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Leksands hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Leksandsbostäder
Kommunalt bostadsbolag som i kommunen förvaltar närmare 1 000 bostäder. Även lokaler och samhällsbyggnader finns i beståndet. Som blivande hyresgäst hos Leksandsbostäder kan du välja mellan mindre lägenheter för dig själv eller större för hela familjen.Privata hyresvärdar i Leksand


Skogslunds i Leksand
Privat hyresvärd verksam i Siljansbygden. I Leksand förvaltas närmare 450 lägenheter. Bostäderna är belägna i olika områden och miljöer, du kan välja mellan att bo i stadskärnan eller i utkanten av staden närmare naturen. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Övermovägen 4, Leksand
Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se


HSB Dalarna
I Leksand äger och förvaltar HSB en fastighet med hyreslägenheter. Fastigheten är belägen på Siljansvägen och omfattar 20 lägenheter i storlek från 1-3 rum och kök. På innergården finns en stor uteplats med gräsmattor för hyresgästerna att nyttja.

Telefon: 010-303 27 00
E-post: sofia.berggren@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malardalarna


Nils Gudmundsons Fastigheter
Nils Gudmundsons Fastigheter har förvaltat fastigheter sedan slutet på 1800-talet i Leksand. Beståndet uppgår idag till tre fastigheter, samtliga centralt belägna. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker bostad i Leksand.

Telefon: 0247-61027
E-post: ake.gudmundson@telia.com
Hemsida: www.gudmundson.se/fastighetsbolaget