1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Leksand

Bevaka lediga lägenheter i Leksand

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Leksand samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Leksand. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Leksands hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Leksandsbostäder
Med 939 lägenheter är det kommunala bostadsbolaget Leksandsbostäder största hyresvärden på orten. För att söka bostad hos Leksandsbostäder behöver du registrera dig som sökande hos hyresvärden. På Leksandsbostäders hemsida hittar du 1 lediga lägenheter.Privata hyresvärdar i Leksand


Skogslunds i Leksand
Hyresvärd i Leksand med fastighetsyta omfattande 100 000 kvm fördelade mellan bostäder, kontor och butiker. Totalt uppgår antalet lägenheter till 700. Skogslunds i Leksand är ett familjeägt bostadsbolag med över 100 års erfarenhet av fastighetsförvaltning på orten.

Adress: Övermovägen 4, 793 26 Leksand
Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se


Dalecarlia Fastigheter
HSBs lägenhetsbestånd i Leksand förvaltas av hyresvärden Dalecarlia Fastigheter. På Siljansvägen i Leksand har man 20 lägenheter i storlek från 1 till 3 rum och kök. Fastigheten har en stor innergård där hyresgästerna kan koppla av. Om du är medlem i HSB har du förtur till lediga lägenheter.

Telefon: 0243-25 71 00
E-post: sofia.berggren@hsb.se
Hemsida: www.hsbdalecarlia.se


Nils Gudmundsons Fastigheter
Privata bostadsbolaget Nils Gudmundsons Fastigheter har förvaltat hyreslägenheter i Leksand i över 100 år. Lägenheterna ligger i centrala Leksand på Norsgatan. Ring och fråga efter lediga lägenheter om du söker bostad.

Telefon: 0247-61027
E-post: ake.gudmundson@telia.com
Hemsida: www.gudmundson.se/fastighetsbolaget