1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Leksand

Bevaka lediga lägenheter i Leksand

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Leksand samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Leksand. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Leksands hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Leksandsbostäder
Kommunalt bostadsbolag som i kommunen förvaltar närmare 1 000 bostäder. Även lokaler och samhällsbyggnader finns i beståndet. Som blivande hyresgäst hos Leksandsbostäder kan du välja mellan mindre lägenheter för dig själv eller större för hela familjen.Privata hyresvärdar i Leksand


Skogslunds i Leksand
Privat hyresvärd verksam i Siljansbygden. I Leksand förvaltas närmare 450 lägenheter. Bostäderna är belägna i olika områden och miljöer, du kan välja mellan att bo i stadskärnan eller i utkanten av staden närmare naturen. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Övermovägen 4, Leksand
Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se


Dalecarlia Fastigheter
HSBs lägenhetsbestånd i Leksand förvaltas av hyresvärden Dalecarlia Fastigheter. På Siljansvägen i Leksand har man 20 lägenheter i storlek från 1 till 3 rum och kök. Fastigheten har en stor innergård där hyresgästerna kan koppla av. Om du är medlem i HSB har du förtur till lediga lägenheter.

Telefon: 010-303 27 00
E-post: sofia.berggren@hsb.se
Hemsida: www.hsbdalecarlia.se


Nils Gudmundsons Fastigheter
Privata bostadsbolaget Nils Gudmundsons Fastigheter har förvaltat hyreslägenheter i Leksand i över 100 år. Lägenheterna ligger i centrala Leksand på Norsgatan. Ring och fråga efter lediga lägenheter om du söker bostad.

Telefon: 0247-61027
E-post: ake.gudmundson@telia.com
Hemsida: www.gudmundson.se/fastighetsbolaget