1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Leksand

Sök lediga lägenheter i Leksand

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Leksand. Du kan fritt söka bland de 2 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Leksand.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Leksandsbostäder
Kommunalt bostadsbolag som i kommunen förvaltar närmare 1 000 bostäder. Även lokaler och samhällsbyggnader finns i beståndet. Som blivande hyresgäst hos Leksandsbostäder kan du välja mellan mindre lägenheter för dig själv eller större för hela familjen.Privata hyresvärdar i Leksand


Skogslunds i Leksand
Privat hyresvärd verksam i Siljansbygden. I Leksand förvaltas närmare 450 lägenheter. Bostäderna är belägna i olika områden och miljöer, du kan välja mellan att bo i stadskärnan eller i utkanten av staden närmare naturen. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Övermovägen 4, Leksand
Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se


HSB Dalarna
I Leksand äger och förvaltar HSB en fastighet med hyreslägenheter. Fastigheten är belägen på Siljansvägen och omfattar 20 lägenheter i storlek från 1-3 rum och kök. På innergården finns en stor uteplats med gräsmattor för hyresgästerna att nyttja.

Telefon: 010-303 27 00
E-post: sofia.berggren@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malardalarna


Nils Gudmundsons Fastigheter
Nils Gudmundsons Fastigheter har förvaltat fastigheter sedan slutet på 1800-talet i Leksand. Beståndet uppgår idag till tre fastigheter, samtliga centralt belägna. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker bostad i Leksand.

Telefon: 0247-61027
E-post: ake.gudmundson@telia.com
Hemsida: www.gudmundson.se/fastighetsbolaget