1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Leksand


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Leksand. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Leksand som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Leksandsbostäder
Kommunalt bostadsbolag som i kommunen förvaltar närmare 1 000 bostäder. Även lokaler och samhällsbyggnader finns i beståndet. Som blivande hyresgäst hos Leksandsbostäder kan du välja mellan mindre lägenheter för dig själv eller större för hela familjen.

Skogslunds i Leksand
Privat hyresvärd verksam i Siljansbygden. I Leksand förvaltas närmare 450 lägenheter. Bostäderna är belägna i olika områden och miljöer, du kan välja mellan att bo i stadskärnan eller i utkanten av staden närmare naturen. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Övermovägen 4, Leksand
Telefon: 0247-123 00
E-post: info@skoglunds.se
Hemsida: www.skoglunds.se


HSB Dalarna
I Leksand äger och förvaltar HSB en fastighet med hyreslägenheter. Fastigheten är belägen på Siljansvägen och omfattar 20 lägenheter i storlek från 1-3 rum och kök. På innergården finns en stor uteplats med gräsmattor för hyresgästerna att nyttja.

Telefon: 010-303 27 00
E-post: sofia.berggren@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malardalarna


Nils Gudmundsons Fastigheter
Nils Gudmundsons Fastigheter har förvaltat fastigheter sedan slutet på 1800-talet i Leksand. Beståndet uppgår idag till tre fastigheter, samtliga centralt belägna. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker bostad i Leksand.

Telefon: 0247-61027
E-post: ake.gudmundson@telia.com
Hemsida: www.gudmundson.se/fastighetsbolagetHur hittar jag privata hyresvärdar i Leksand utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Leksand att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Leksand. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Leksand?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Leksand. Hos oss kan du se listor med alla Leksands hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.