Lediga lägenheter FörboFörbo ägs av Lerum, Härryda, Kungälvs kommun och Mölndal Stad. I de fyra kommunerna förvaltar man cirka 5 700 hyreslägenheter i 60 olika områden, och på 18 orter. Som bostadssökande i Lerum är Förbos utbud en god startpunkt i bostadsletandet.

I kommunen förvaltas bostäder i centrala Lerum, Tollered, Gråbo, Floda och Stenkullen. Majoriteten av beståndet är koncentrerat till Lerum. Förutom boende i flerfamiljshus ges du här möjligheten att hyra rad- eller parhus i kommunen. För den äldre generationen förvaltar Förbo både 55+ och 70+ boenden, vilka är anpassade för äldres behov av tillgänglighet och gemenskap.

Förbo använder sig av ett kösystem för att fördela lediga lägenheter. Sökande behöver således anmäla sig till systemet på Förbos hemsida för att samla köpoäng och kunna söka lediga lägenheter. Vakanser publiceras på Förbos hemsida på måndag och torsdagar.

Kontakta Förbo
Adress: Haegerströms väg 4B, Lerum
Telefon: 031-7465000
E-post: forbovard.lerum@foerbo.se
Hemsida: www.förbo.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Förbo men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.förbo.se

Visa alla lediga lägenheter i Lerum