1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lidingö

Alla lediga lägenheter i Lidingö

På Lidingö finns över 2 000 hyreslägenheter. Via oss når du 3 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget i Lidingö. Lidingö är en av få kommuner där de privata hyresvärdarna dominerar hyresmarknaden. 3/4 av alla lägenheter i Lidingö förvaltas av privata fastighetsägare. Söker du bostad att hyra i Lidingö bör du anmäla ditt intresse hos Lidingös privata hyresvärdar.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Familj söker lägenhet!
Sökes: Andrahand

Hyresvärdar


John Mattson
Hyresvärden John Mattson har ofta lediga lägenheter på Lidingö. Är du mellan 18 - 25 år har du förtur till ungdomslägenheter. Har du en befintlig hyreslägenhet kan du även genomföra lägenhetsbyte med hyresgäst från John Mattson.

Lidingöhem
Kommunala hyresvärden Lidingöhem är en av de större fastighetsägarna på Lidingö med 530 lägenheter för uthyrning. Förtur till lediga lägenheter kan ges till sökande med ömmande sociala skäl.Fler privata hyresvärdar i Lidingö


HEBA Fastigheter
Privata hyresvärden HEBA förvaltar 5 bostadsfatigheter i Lidingö. Byggnaderna är uppförda under 50 till 60-talet. Totalt har man 300 hyresrätter i Lidingö för uthyrning. Lägenheterna är jämnt fördelade mellan ettor till femmor.

Adress: Timmermansgatan 31, Stockholm
Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se


Lennart Ericsson Fastigheter
Hyresvärd i Storstockholm som på Barkassvägen och Farkostvägen i Lidingö har 2 bostadsfastigheter med totalt 50 lägenheter att hyra.

Adress: Ringvägen 46, Stockholm
Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennart-ericsson.se