1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lidingö

Alla lediga lägenheter i Lidingö

På Lidingö finns över 2 000 lägenheter för uthyrning. Via oss når du 3 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget i Lidingö. Lidingö är en av få kommuner där de privata hyresvärdarna dominerar hyresmarknaden. 3/4 av alla lägenheter i Lidingö förvaltas av privata fastighetsägare. Söker du bostad att hyra i Lidingö bör du anmäla ditt intresse hos Lidingös alla privata hyresvärdar.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Entreprenör med många utlandsresor söker lägenhet (1:a eller 2:a)
Sökes: Förstahand | 30 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar


John Mattson
Privata hyresvärden John Mattson är Lidingös största hyresvärd och bygger just nu ytterligare 146 hyreslägenheter i Dalénum i södra Lindingö. Totalt har man 1 400 hyresrätter i Larsberg och Baggeby på Lindingö.

Lidingöhem
Kommunala hyresvärden Lidingöhem är en av de större fastighetsägarna på Lidingö med 530 lägenheter för uthyrning. Lidingöhem bygger just nu 6 nya lägenheter och genomför omfattande renovering och upprustning av fastigheter på Dannemansvägen.Fler privata hyresvärdar i Lidingö


HEBA Fastigheter
Privata hyresvärden HEBA förvaltar 5 bostadsfatigheter i Lidingö. Byggnaderna är uppförda under 50 till 60-talet. Totalt har man 300 hyresrätter i Lidingö för uthyrning. Lägenheterna är jämnt fördelade mellan ettor till femmor.

Adress: Timmermansgatan 31, Stockholm
Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se


Lennart Ericsson Fastigheter
Hyresvärd i Storstockholm som på Barkassvägen och Farkostvägen i Lidingö har 2 bostadsfastigheter med totalt 50 lägenheter att hyra.

Adress: Ringvägen 46, Stockholm
Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennart-ericsson.se