1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lidingö

Bevaka lediga lägenheter i Lidingö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lidingö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lidingö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lidingös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
John Mattson
Hyresvärden John Mattson förvaltar 1600 lägenheter på Lidingö och söker regelbundet nya hyresgäster. Är du mellan 18 - 25 år har du enligt deras uthyrningspolicy förtur till ungdomslägenheter.

Lidingöhem
Kommunala hyresvärden Lidingöhem är en av de större fastighetsägarna på Lidingö med 530 lägenheter i egna beståndet. Av Lidingöhems uthyrningspolicy framgår att förtur till lediga lägenheter i enstaka fall kan ges till sökande med ömmande sociala skäl.

Cisterna
Du som fyllt 55 år har möjlighet att ansöka om att seniorlägenheter från Cisterna som, i ett attraktivt område på Lidingö, äger seniorboendet Björnbo. På Björnbo finns 19 radhus och 210 lägenheter i storlek från 1 till 6 RoK.Fler privata hyresvärdar i Lidingö


BroGripen
Hyresvärd med 250 lägenheter i anslutning till Gåshagas sjökvarter på Lidingö. Fastigheten genomgick stambyte 2016 och håller mycket god standard. I nära anslutning till fastigheten finns möjlighet att hyra garage- och/eller p-plats.

Telefon: 08-545 496 08
E-post: fredrik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


HEBA Fastigheter
Privata hyresvärden HEBA förvaltar 5 bostadsfatigheter i Lidingö. Byggnaderna är uppförda under 50 till 60-talet. Totalt har man 300 hyresrätter i Lidingö för uthyrning. Lägenheterna är jämnt fördelade mellan ettor till femmor.

Adress: Timmermansgatan 31, Stockholm
Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se


JM Hyresbostäder
I bostadsområdet Dalénum på södra Lidingö förvaltar JM Hyresbostäder 97 nybyggda hyresrätter. Nästan alla lägenheter har egen balkong eller uteplats. I anslutning till området ligger Lidingöbanan med goda kommunikationer in till centrala Stockholm.

Telefon: 08-782 15 20
E-post: karin.gustafsson@jm.se
Hemsida: jm.se/bostader/hyresratter


Lansen Förvaltning
Fastighetsförvaltare med bostadsfastigheter i stadsdelarna Baggeby och Bodal på Lidingö. Beståndet omfattar totalt 177 hyreslägenheter från ett till fem rum och kök. Samtliga lägenheter är anslutna till Comhem.

Adress: Fregattvägen 16, Lidingö
Telefon: 08-54481890
E-post: mail@lansen.nu
Hemsida: www.lansen.nu


Lennart Ericsson Fastigheter
Hyresvärd som på Barkassvägen och Farkostvägen på Lidingö har två bostadsfastigheter med totalt 50 lägenheter att hyra. I fastigheterna finns lägenheter i storlek från 2 till 5 rum och kök.

Adress: Ringvägen 46, Stockholm
Telefon: 08-743 62 00
E-post: kundtjanst@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennart-ericsson.se


MOFAB
Hyresvärd med sammanlagt 49 lägenheter i Baggeby på Lidingö. Samtliga lägenheter har balkong och tillgång till hiss. I källaren finns gemensam tvättstuga. Fastigheten ligger i ett trivsamt område.

Adress: Kungsholmstorg 1, Stockholm
E-post: 08-441 19 90
Hemsida: www.mofab.se


Podium Fastigheter
Privat fastighetsbolag med 92 lägenheter på Lidingö. Samtliga lägenheter har balkong och i anslutning till respektive fastighet finns parkeringsplatser. Fyll i en bostadsansökan för att bli kontaktad när nya hyresgäster tas in.

Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se


Tornet
På södra Lidingö i bostadsområdet Brevik har fastighetsbolaget Tornet sex tvåvåningshus med sammanlagt 44 hyresrätter. Lägenheterna håller god standard med ekparkett i samtliga rum och tvätt- och torktumlare i badrummet. Från området är det kort gångavstånd till Lidingöbanan.

Telefon: 040-614 26 80
E-post: hyra@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se