1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lidingö

Bevaka lediga lägenheter i Lidingö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lidingö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lidingö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter



15+


10120+


100020000+





Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lidingös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
John Mattson
Hyresvärden John Mattson förvaltar 1 600 lägenheter på Lidingö och söker regelbundet nya hyresgäster. Är du mellan 18 - 25 år har du enligt deras uthyrningspolicy förtur till ungdomslägenheter.

Lidingöhem
Kommunala hyresvärden Lidingöhem är en av de större fastighetsägarna på Lidingö med 530 lägenheter i egna beståndet. Av Lidingöhems uthyrningspolicy framgår att förtur till lediga lägenheter i enstaka fall kan ges till sökande med ömmande sociala skäl.

Cisterna
Cisterna äger seniorboende på Lidingö. Du som fyllt 55 år är välkommen att söka boende i någon av hyresvärdens 19 radhus och 210 lägenheter. Lägenheterna är upp till 6 rum och kök i moderna fastigheter med flera gemensamhetslokaler.



Fler privata hyresvärdar i Lidingö


BroGripen
Hyresvärd med 250 lägenheter i anslutning till Gåshagas sjökvarter på Lidingö. Fastigheten genomgick stambyte 2016 och håller mycket god standard. I nära anslutning till fastigheten finns möjlighet att hyra garage- och/eller p-plats.

Telefon: 08-545 496 08
E-post: erik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


HEBA Fastigheter
Äger 5 fastigheter i Lidingö med hyreslägenheter. Fastigheterna är belägna på Bodalsvägen, Farkostvägen och Fregattvägen vilket ger ett bra utgångsläge för kommunikationer och butiker. Lägenheterna har storlek om 1-5 rum och kök.

Adress: Timmermansgatan 31, Stockholm
Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se


Lansen Förvaltning
Fastighetsförvaltare med bostadsfastigheter i stadsdelarna Baggeby och Bodal på Lidingö. Beståndet omfattar totalt 177 hyreslägenheter från ett till fem rum och kök. Samtliga lägenheter är anslutna till Comhem.

Adress: Fregattvägen 16, Lidingö
Telefon: 08-544 818 90
E-post: mail@lansen.nu
Hemsida: www.lansen.nu


Lennart Ericsson Fastigheter
Privat fastighetsägare med bestånd i Lidingö på Farkostvägen och Barkassvägen. Förvaltar totalt 50 lägenheter, jämt fördelade mellan fastigheterna. Här kan du välja på lägenheter från tvåor till femmor.

Adress: Ringvägen 46, Stockholm
Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennart-ericsson.se


MOFAB
Hyresvärd med sammanlagt 49 lägenheter i Baggeby på Lidingö. Samtliga lägenheter har balkong och tillgång till hiss. I källaren finns gemensam tvättstuga. Fastigheten ligger i ett trivsamt område.

Adress: Kungsholmstorg 1, Stockholm
Telefon: 08-441 19 90
Hemsida: www.mofab.se


Podium Fastigheter
Privat fastighetsbolag med 92 lägenheter på Lidingö. Samtliga lägenheter har balkong och i anslutning till respektive fastighet finns parkeringsplatser. Fyll i en bostadsansökan för att bli kontaktad när nya hyresgäster tas in.

Adress: Jungfrugatan 70, Stockholm
Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se


Tornet
På södra Lidingö i bostadsområdet Brevik har fastighetsbolaget Tornet sex tvåvåningshus med sammanlagt 44 hyresrätter. Lägenheterna håller god standard med ekparkett i samtliga rum och tvätt- och torktumlare i badrummet. Från området är det kort gångavstånd till Lidingöbanan.

Telefon: 040-614 26 80
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.se