1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lidingö

Alla lediga lägenheter i Lidingö

På Lidingö finns över 2 000 lägenheter för uthyrning. Via oss når du 3 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget i Lidingö. Lidingö är en av få kommuner där de privata hyresvärdarna dominerar hyresmarknaden. 3/4 av alla lägenheter i Lidingö förvaltas av privata fastighetsägare. Söker du bostad att hyra i Lidingö bör du anmäla ditt intresse hos Lidingös alla privata hyresvärdar.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Hyresvärdar


Lindingöhem
Kommunala hyresvärden Lindingöhem är en av de större fastighetsägarna på Lidingö med 530 lägenheter för uthyrning. Lindingöhem bygger just nu 6 nya lägenheter och genomför omfattande renovering och upprustning av fastigheter på Dannemansvägen.

John Mattson
Privata hyresvärden John Mattson är Lidingös största hyresvärd och bygger just nu ytterligare 146 hyreslägenheter i Dalénum i södra Lindingö. Totalt har man 1 400 hyresrätter i Larsberg och Baggeby på Lindingö.Fler privata hyresvärdar i Lidingö


HEBA Fastigheter
Privata hyresvärden HEBA förvaltar 5 bostadsfatigheter i Lidingö. Byggnaderna är uppförda under 50 till 60-talet. Totalt har man 300 hyresrätter i Lidingö för uthyrning. Lägenheterna är jämnt fördelade mellan ettor till femmor.

Adress Timmermansgatan 31, Stockholm
E-mail info@hebafast.se
Telefon 08-442 44 40
Hemsida www.hebafast.se


Lennart Ericsson Fastigheter
Hyresvärd i Storstockholm som på Barkassvägen och Farkostvägen i Lidingö har 2 bostadsfastigheter med totalt 50 lägenheter att hyra.

Adress Ringvägen 46, Stockholm
E-mail info@lennartericsson.se
Telefon 08-743 62 00
Hemsida www.lennart-ericsson.se