1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Lidingö


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Lidingö. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Lidingö som du kan söka förstahandskontrakt hos.

John Mattson
Privata hyresvärden John Mattson har ett bestånd på över 2 200 hyreslägenheter på Lidingö. Detta gör dem till största fastighetsägaren och en bra utgångspunkt för bostadssökande på Lidingö. Vakanser söks via Stockholms Bostadsförmedling.

Cisterna
Cisterna äger seniorboende på Lidingö. Du som fyllt 55 år är välkommen att söka boende i någon av hyresvärdens 19 radhus och 210 lägenheter. Lägenheterna är upp till 6 rum och kök i moderna fastigheter med flera gemensamhetslokaler.

HEBA Fastigheter
Äger 5 fastigheter i Lidingö med hyreslägenheter. Fastigheterna är belägna på Bodalsvägen, Farkostvägen och Fregattvägen vilket ger ett bra utgångsläge för kommunikationer och butiker. Lägenheterna har storlek om 1-5 rum och kök.

Adress: Timmermansgatan 31, Stockholm
Telefon: 08-442 44 40
E-post: info@hebafast.se
Hemsida: www.hebafast.se


BroGripen
Inte långt från Gåshagas sjökvarter har den privata hyresvärden BroGripen ett bestånd av 250 hyreslägenheter. Fastigheten uppfördes på 1970-talet men underhållits väl genom åren. Stambyte genomfördes 2016. Vakanser förmedlas via Bostadsförmedlingen Stockholm.

Telefon: 08-545 496 08
E-post: erik@brogripen.se
Hemsida: www.brogripen.se


Lansen Förvaltning
Lansen hyr ut lägenheter bland annat på Lidingö. Totala beståndet omfattar 353 hyresrätter varav cirka hälften är belägna på Lidingö. Bostäderna återfinns i stadsdelarna Baggeby och Bodal. Söktrycket på hyresvärdens bostäder är högt vilket ger en väntetid på över 10 år.

Adress: Fregattvägen 16, Lidingö
Telefon: 08-544 818 90
E-post: mail@lansen.nu
Hemsida: www.lansen.nu


Lennart Ericsson Fastigheter
Privat fastighetsägare med bestånd i Lidingö på Farkostvägen och Barkassvägen. Förvaltar totalt 50 lägenheter, jämt fördelade mellan fastigheterna. Här kan du välja på lägenheter från tvåor till femmor.

Adress: Ringvägen 46, Stockholm
Telefon: 08-743 62 00
E-post: info@lennartericsson.se
Hemsida: www.lennart-ericsson.se


MOFAB
Äger och förvaltar 49 hyreslägenheter på Farkostvägen på Lidingö. Här kan hyras lägenheter på 2-5 rum och kök. Garage- och parkeringsplatser finns i anslutning till de två fastigheterna. Intresseanmälan fylls i på MOFABs hemsida och behöver förnyas efter sex månader.

Adress: Kungsholmstorg 1, Stockholm
Telefon: 08-441 19 90
Hemsida: www.mofab.se


Podium Fastigheter
På Lidingö förvaltar denna privata hyresvärd 92 hyresrätter. Fastigheterna byggdes på mitten av 1900-talet och erbjuder parkeringsmöjligheter i nära anslutning. Intresseanmälan kan göras direkt på hyresvärden hemsida.

Adress: Jungfrugatan 70, Stockholm
Telefon: 08-766 00 92
E-post: info@podiumfastigheter.se
Hemsida: www.podiumfastigheter.se


Tornet
Omringad av grönområden, skärgård och samtidigt nära till centrala Stockholm erbjuder Tornet hyreslägenheter i Brevik på Lidingö. I området förvaltas 44 lägenheter som alla har parkettgolv och kaklade badrum utrustade med tvättmaskin och torktumlare.

Telefon: 040-614 26 80
E-post: niclas.nordqvist@tornet.se
Hemsida: www.tornet.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Lidingö utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Lidingö att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Lidingö. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Lidingö?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Lidingö. Hos oss kan du se listor med alla Lidingös hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.