Bostad hos John Mattson


Dominerar hyresmarknaden på Lidingö
Hyresvärden John Mattson ansvarar för uthyrningen av 1 600 hyresrätter på Lidingö och är därmed den största hyresvärden på orten. All uthyrning av lägenheter hos John Mattson är numera internetbaserad. Som registrerad bostadssökande via Bostadsförmedlingen kan du se och ansöka om alla vakanta lägenheter hos John Mattson.

Lägenhetsbyte
Du som redan har ett förstahandskontrakt på en lägenhet har möjlighet att genomföra ett lägenhetsbyte med hyresgäst från John Mattson. Godtagbara skäl för att genomföra ett byte kan vara ändrade familjeförhållanden med behov av en större eller mindre lägenhet. Från det att en ansökan om lägenhetsbyte inlämnats till John Mattson tar det i genomsnitt 4 veckor att erhålla godkännande.

Ungdomslägenheter
I Larsberg centrum bygger John Mattson ett 11 våningar högt bostadshus som skall inrymma 65 små och välplanerade lägenheter avsedda för ungdomar mellan 18 och 25 år. Här kommer det finnas ettor och tvåor på mellan 23 - 38 kvm med låg månadshyra. Syftet med ungdomslägenheterna är att underlätta för de mellan 18 - 25 år att komma in på bostadsmarknaden. I en ungdomslägenhet får du bo max 4 år.

Kontakta John Mattson
Adress: Larsbergsvägen 10, 181 10 Lidingö
Telefon: 08-613 35 00
E-post: info@johnmattson.se
Hemsida: www.johnmattson.se

Lediga lägenheter

Visa alla lediga lägenheter i Lidingö