Information om John Mattson


Dominerar hyresmarknaden på Lidingö
Hyresvärden John Mattson förvaltar 1 600 hyresrätter på Lidingö och är därmed den största hyresvärden på ön. All uthyrning av lägenheter hos John Mattson är numera internetbaserad och sker via Stockholms Stads Bostadsförmedling. Som registrerad bostadssökande via Bostadsförmedlingen kan du se och ansöka om vakanta lägenheter hos John Mattson.

Lägenhetsbyte
Du som redan har ett förstahandskontrakt på en lägenhet har eventuellt möjlighet att genomföra ett lägenhetsbyte med hyresgäst från John Mattson. Godtagbara skäl för att genomföra ett byte kan vara ändrade familjeförhållanden med behov av en större eller mindre lägenhet. Från det att en ansökan om lägenhetsbyte inlämnats till John Mattson tar det i genomsnitt 4 veckor att erhålla godkännande.

Ungdomslägenheter
I Larsberg centrum bygger John Mattson ett 11 våningar högt bostadshus som skall inrymma 65 små och välplanerade lägenheter avsedda för ungdomar mellan 18 och 25 år. Här kommer det finnas ettor och tvåor på mellan 23 - 38 kvm med låg månadshyra. Syftet med ungdomslägenheterna är att underlätta för de mellan 18 - 25 år att komma in på bostadsmarknaden. I en ungdomslägenhet får du bo max 4 år.

Kontakta John Mattson
Adress: Larsbergsvägen 10, Lidingö
Telefon: 08-613 35 00
E-post: info@johnmattson.se
Hemsida: www.johnmattson.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos John Mattson men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.johnmattson.se.Visa fler lediga lägenheter i Lidingö