Information om AB Bostäder i Lidköping

Det allmännyttiga bostadsbolaget Bostäder i Lidköping äger och förvaltar cirka 2 500 hyreslägenheter i kommunen. Beståndet är fördelat mellan Lidköping och de mindre orterna Vinninga, Saleby, Järpås, Gillstad, Örslösa och Tun.

Utöver lägenheter i hyreshus förvaltas även radhus där du som hyresgäst får en egen liten trädgård att ombesörja. För äldre hyresgäster erbjuds lägenheter för 55+ och seniorbostäder för 65+. Dessa bostäder syftar till att ge goda förutsättningar för gemenskap mellan de boende och ökad tillgänglighet i bostaden.

Då staden förväntas få ett ökat antal invånare de kommande åren bygger hyresvärden kontinuerligt nya boenden. För tillfället byggs ett seniorboende som ska stå klart till årsskiftet 2020/2021 och ett bostadsområde i Sjölunda Äng med inflytt under 2020.

På hyresvärdens hemsida och i deras app "AB Bostäder" publiceras löpande lediga lägenheter. För att kunna skicka in intresseanmälningar behöver du registrera dig i hyresvärdens bostadskö. Minst var sjätte månad behöver du logga in på dina sidor för att behålla din köplats.

Kontakta AB Bostäder i Lidköping
Adress: Mellbygatan 3, Lidköping
Telefon: 0510-77 08 00
E-post: uthyrning@lidkoping.se
Hemsida: www.bostaderlidkoping.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos AB Bostäder i Lidköping men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.bostaderlidkoping.seVisa fler lediga lägenheter i Lidköping