1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lilla Edet

Bevaka lediga lägenheter i Lilla Edet

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lilla Edet samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lilla Edet. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lilla Edets hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.


Privata hyresvärdar i Lilla Edet


Fortinova
Äger ett större bestånd av lägenheter i Lilla Edet och Lödöse. På Fortinovas hemsida kan du anmäla dig till deras bostadskö vilket är första steget för att kunna bli hyresgäst hos fastighetsägaren.

Telefon: 0340-59 25 50
E-post: info@fortinova.se
Hemsida: www.fortinova.se


EdetHus
Privat hyresvärd med 300 lägenheter i Lilla Edet, Hjärtum och Nygård. Flera av fastigheterna har tvättmaskin i varje lägenhet, öppen planlösning och det finns även någon enstaka lägenhet med bastu. Radhusliknande lägenheter erbjuds för den som önskar.

Adress: Stenhusvägen 3, Göta
Telefon: 0520–49 41 00
Hemsida: www.edethus.se


Kelleby Fastighet
Förvaltar och hyr ut lägenheter i Lilla Edet. Som enda hyresvärd i kommunen har Kelleby Fastighet även villor som du kan hyra. Om du vill söka en bostad hos hyresvärden behöver du börja med att anmäla dig till deras bostadskö, vilket du gör på deras hemsida.

Adress: Storgatan 9, Lilla Edet
Telefon: 031-26 30 62
E-post: katharina@kelleby.nu
Hemsida: www.kelleby.nu


HSB Nordvästra Götaland
HSB äger i Lilla Edet en fastighet innehållandes 32 hyresrätter. Fastigheten ligger på Lindahlsvägen i centrala orten och består av lägenheter i storlek från två till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong, lekplats och parkering finns i anslutning till fastigheten.

Telefon: 010-4424400
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter


Stenfastigheter
Privat hyresvärd som äger 70 hyreslägenheter i Lilla Edet. Lägenheterna är fördelade mellan Lindahlsvägen och Göteborgsvägen i centrala orten. På Stenfastigheters hemsida kan du fylla i ett formulär där du uppger vad du söker för boende och dina personuppgifter.

Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com