1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lilla Edet

Alla lediga lägenheter i Lilla Edet

I Lilla Edet finns inget kommunalt bostadsbolag däremot 5 privata hyresvärdar som kan erbjuda dig lägenheter att hyra. Via oss når du alla privata fastighetsägare med lägenheter för uthyrning i Lilla Edet. Via oss kan du söka alla lediga lägenheter samt registrera dig som bostadssökande hos de privata hyresvärdarna i Lilla Edet.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Hammar Nordic
Privata hyresvärden Hammar Nordic dominerar hyresmarknaden i Lilla Edet. Just nu söker man nya hyresgäster till lediga lägenheter i Lilla Edet. Du kan skicka en intresseanmälan för den eller de lägenheter som du vill hyra. Hammar Nordic har även bostäder i Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg och på Vargön.Privata hyresvärdar i Lilla Edet


GEKÅ Fastigheter
GEKÅ Fastigheter är en stor hyresvärd i Lilla Edet med moderna lägenheter som håller hög standard. Utöver Lilla Edet har man lägenheter för uthyrning även i de närliggande orterna Lödöse och Ström. Skicka en intresseanmälan till GEKÅ Fastigheter om du vill hyra lägenhet i Lilla Edet.

Adress: Brovägen 5, Lilla Edet
Telefon: 0520-890 50
Hemsida: www.gekafastigheter.com


LEIFAB
Fastighetsägaren LEIFAB har flera lediga lägenheter i Lilla Edet som man söker nya hyresgäster till. Man kan erbjuda lägenheter för uthyrning på följande adresser: Ekaråsvägen, Fornvägen, Göteborgsvägen, Järnvägsgatan, Kalvhagevägen, Klockarevägen, Skövdevägen och Sätergården.

Telefon: 0520-494100
E-post: info@leifab.se
Hemsida: www.leifab.se


Kelleby Fastighet
Fastighetsbolaget Kelleby har lägenheter för uthyrning i Lilla Edet och i de närliggande orterna Göta och Ström. Utöver vanliga hyresrätter kan man även erbjuda friliggande villor att hyra. Skicka ett e-mail till Kelleby om du vill hyra bostad så ställer man dig i deras bostadskö.

Telefon: 031-26 30 62
E-post: katharina@kelleby.nu
Hemsida: www.kelleby.nu


Stenfastigheter
På Göteborgsvägen i Lilla Edet har hyresvärden Stenfastigheter 40 lägenheter för uthyrning, 23 av hyresrätterna är tvårumslägenheter och resten från 1 till 4 rum och kök. Stenfastigheter har även 30 hyreslägenheter på Lindahlsvägen. Skicka en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com