1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lilla Edet

Sök lediga lägenheter i Lilla Edet

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Lilla Edet. Du kan fritt söka bland de 4 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Lilla Edet.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

Medelålders kvinna söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand

HyresvärdarPrivata hyresvärdar i Lilla Edet


Fortinova
Äger ett större bestånd av lägenheter i Lilla Edet och Lödöse. På Fortinovas hemsida kan du anmäla dig till deras bostadskö vilket är första steget för att kunna bli hyresgäst hos fastighetsägaren.

Telefon: 0340-59 25 50
E-post: info@fortinova.se
Hemsida: www.fortinova.se


EdetHus
Privat hyresvärd med 300 lägenheter i Lilla Edet, Hjärtum och Nygård. Flera av fastigheterna har tvättmaskin i varje lägenhet, öppen planlösning och det finns även någon enstaka lägenhet med bastu. Radhusliknande lägenheter erbjuds för den som önskar.

Adress: Stenhusvägen 3, Göta
Telefon: 0520–49 41 00
Hemsida: www.edethus.se


Kelleby Fastighet
Förvaltar och hyr ut lägenheter i Lilla Edet. Som enda hyresvärd i kommunen har Kelleby Fastighet även villor som du kan hyra. Om du vill söka en bostad hos hyresvärden behöver du börja med att anmäla dig till deras bostadskö, vilket du gör på deras hemsida.

Adress: Storgatan 9, Lilla Edet
Telefon: 031-26 30 62
E-post: katharina@kelleby.nu
Hemsida: www.kelleby.nu


HSB Nordvästra Götaland
HSB äger i Lilla Edet en fastighet innehållandes 32 hyresrätter. Fastigheten ligger på Lindahlsvägen i centrala orten och består av lägenheter i storlek från två till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong, lekplats och parkering finns i anslutning till fastigheten.

Telefon: 010-4424400
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheter


Stenfastigheter
Privat hyresvärd som äger 70 hyreslägenheter i Lilla Edet. Lägenheterna är fördelade mellan Lindahlsvägen och Göteborgsvägen i centrala orten. På Stenfastigheters hemsida kan du fylla i ett formulär där du uppger vad du söker för boende och dina personuppgifter.

Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com