1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lilla Edet

Bevaka lediga lägenheter i Lilla Edet

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lilla Edet samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lilla Edet. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lilla Edets hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Hammar Nordic
Privata hyresvärden Hammar Nordic dominerar hyresmarknaden i Lilla Edet. Just nu söker man nya hyresgäster till lediga lägenheter i Lilla Edet. Du kan skicka en intresseanmälan för den eller de lägenheter som du vill hyra. Hammar Nordic har även bostäder i Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg och på Vargön.Privata hyresvärdar i Lilla Edet


GEKÅ Fastigheter
GEKÅ Fastigheter är en stor hyresvärd i Lilla Edet med moderna lägenheter som håller hög standard. Utöver Lilla Edet har man lägenheter för uthyrning även i de närliggande orterna Lödöse och Ström. Skicka en intresseanmälan till GEKÅ Fastigheter om du vill hyra lägenhet i Lilla Edet.

Adress: Brovägen 5, Lilla Edet
Telefon: 0520-890 50
Hemsida: www.gekafastigheter.com


EdetHus
Fastighetsägaren EdetHus förvaltar 300 hyresrätter i Lilla Edet samt närliggande småorter. Hyresvärden söker regelbundet efter nya hyresgäster.

Telefon: 0520–49 41 00
Hemsida: www.edethus.se


Kelleby Fastighet
Fastighetsbolaget Kelleby har lägenheter för uthyrning i Lilla Edet och i de närliggande orterna Göta och Ström. Utöver vanliga hyresrätter finns i beståndet även friliggande villor för uthyrning. Skicka ett e-mail till Kelleby om du vill hyra bostad så ställer man dig i deras bostadskö.

Telefon: 031-26 30 62
E-post: katharina@kelleby.nu
Hemsida: www.kelleby.nu


Stenfastigheter
På Göteborgsvägen i Lilla Edet har hyresvärden Stenfastigheter 40 lägenheter för uthyrning, 23 av hyresrätterna är tvårumslägenheter och resten från 1 till 4 rum och kök. Stenfastigheter har även 30 hyreslägenheter på Lindahlsvägen. Skicka en intresseanmälan om du vill hyra bostad.

Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com