1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Lilla Edet


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Lilla Edet. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Lilla Edet som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Fortinova
Äger ett större bestånd av lägenheter i Lilla Edet och Lödöse. På Fortinovas hemsida kan du anmäla dig till deras bostadskö vilket är första steget för att kunna bli hyresgäst hos fastighetsägaren.

Telefon: 0340-59 25 50
E-post: info@fortinova.se
Hemsida: www.fortinova.se


EdetHus
Privat hyresvärd med 300 lägenheter i Lilla Edet, Hjärtum och Nygård. Flera av fastigheterna har tvättmaskin i varje lägenhet, öppen planlösning och det finns även någon enstaka lägenhet med bastu. Radhusliknande lägenheter erbjuds för den som önskar.

Adress: Stenhusvägen 3, Göta
Telefon: 0520–49 41 00
Hemsida: www.edethus.se


Kelleby Fastighet
Förvaltar och hyr ut lägenheter i Lilla Edet. Som enda hyresvärd i kommunen har Kelleby Fastighet även villor som du kan hyra. Om du vill söka en bostad hos hyresvärden behöver du börja med att anmäla dig till deras bostadskö, vilket du gör på deras hemsida.

Adress: Storgatan 9, Lilla Edet
Telefon: 031-26 30 62
E-post: katharina@kelleby.nu
Hemsida: www.kelleby.nu


Stenfastigheter
Privat hyresvärd som äger 70 hyreslägenheter i Lilla Edet. Lägenheterna är fördelade mellan Lindahlsvägen och Göteborgsvägen i centrala orten. På Stenfastigheters hemsida kan du fylla i ett formulär där du uppger vad du söker för boende och dina personuppgifter.

Telefon: 031-40 51 00
E-post: info@stenfastigheter.com
Hemsida: www.stenfastigheter.com


HSB Nordvästra Götaland
HSB äger i Lilla Edet en fastighet innehållandes 32 hyresrätter. Fastigheten ligger på Lindahlsvägen i centrala orten och består av lägenheter i storlek från två till fyra rum och kök. Samtliga lägenheter har balkong, lekplats och parkering finns i anslutning till fastigheten.

Telefon: 010-4424400
E-post: info.nvg@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/nvg/om-boende/hyreslagenheter/fastigheter-med-hyreslagenheterHur hittar jag privata hyresvärdar i Lilla Edet utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Lilla Edet att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Lilla Edet. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Lilla Edet?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Lilla Edet. Hos oss kan du se listor med alla Lilla Edets hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.