1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lindesberg

Bevaka lediga lägenheter i Lindesberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lindesberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lindesberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lindesbergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Lindesbergsbostäder
Kommunala hyresvärden Lindesbergsbostäder är största hyresvärd i Lindesberg. Utöver Lindesberg förvaltar man lägenheter även i Frövi, Guldsmedshyttan, Storå och Vedevåg.

I Lindesberg har man lägenheter i 22 bostadsområden med ett lägenhetsbestånd omfattande 1 600 lägenheter.

När Lindesbergsbostäder får information att en befintlig hyresgäst kommer att flytta ut lägger man upp den lägenheten för uthyrning på sin hemsida www.libo.sePrivata hyresvärdar i Lindesberg


Egeryds Fastigheter
Egeryds är en av de större privata hyresvärdarna i Lindesberg med ett stort antal hyreslägenheter samt även fastigheter för butiks- och kontorslokaler. Lediga objekt läggs ut på Egeryds hemsida.

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se
Hemsida: www.egerydsfastigheter.se


Byggnadsfirman Lund
Förvaltar några av de mest centrala och attraktiva bostadsfastigheterna i Lindesberg. Totalt finns här 93 lägenheter för uthyrning. Samtliga lägenheter ligger i omtyckta områden i centrala Lindesberg.

Telefon: 0589-61 01 60
E-post: info@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


Samuel Karlsson Fastigheter
Sedan starten på 80-talet har denna familjeägda hyresvärd växt till att bli Lindesbergs största privata fastighetsägare. I hyresvärdens bestånd finns såväl lägenheter som villor. Lämna en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida och ange vad du söker så tar man kontakt med dig.

Adress: Örebrovägen 34, Lindesberg
Telefon: 0581-64 56 65
E-post: samuel@samuelkarlssonfastighet.se
Hemsida: www.samuelkarlssonfastighet.se