1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lindesberg

Alla lediga lägenheter i Lindsberg

Hos oss kan du se kontaktuppgifter till Lindesbergs alla privata hyresvärdar. Vi bevakar utbudet av lediga lägenheter från små och stora hyresvärdar i Lindesberg och meddelar dig när nya bostäder kommer in. I Lindesberg finns just nu 17 utannonserade lägenheter.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Lindesbergsbostäder
Kommunala hyresvärden Lindesbergsbostäder är största hyresvärd i Lindesberg. Utöver Lindesberg har man lägenheter även i Frövi, Guldsmedshyttan, Storå och Vedevåg.

I Lindesberg har man lägenheter på 22 bostadsområden/adresser och kan stoltsera med ett lägenhetsbestånd om 1 600 lägenheter för uthyrning.

När Lindesbergsbostäder får information att en befintlig hyresgäst kommer att flytta ut lägger man upp den lägenheten på sin hemsida där alla som vill kan anmäla sitt intresse för att hyra bostaden.Privata hyresvärdar i Lindesberg


Egeryds Fastigheter
Egeryds är en av de större privata hyresvärdarna i Lindesberg med ett stort antal hyreslägenheter samt även fastigheter för butiks- och kontorslokaler. Lediga objekt läggs ut på Egeryds hemsida.

Telefon: 019-18 18 18
E-post: info@egeryds.se
Hemsida: www.egerydsfastigheter.se


Byggnadsfirman Lund
Förvaltar några av de mest centrala och attraktiva bostadsfastigheterna i Lindesberg. Totalt finns här 93 lägenheter för uthyrning. Samtliga lägenheter ligger i omtyckta områden i centrala Lindesberg.

Telefon: 0589-61 01 60
E-post: info@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


Samuel Karlsson Fastigheter
Sedan starten på 80-talet har denna familjeägda hyresvärd växt till att bli Lindesbergs största privata fastighetsägare. Hyresvärden kan erbjuda såväl lägenheter som villor för uthyrning. Lämna en intresseanmälan och ange vad du söker så tar man kontakt med dig.

Adress: Örebrovägen 34, Lindesberg
Telefon: 0581-64 56 65
E-post: samuel@samuelkarlssonfastighet.se
Hemsida: www.samuelkarlssonfastighet.se