1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lindesberg

Bevaka lediga lägenheter i Lindesberg

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lindesberg samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lindesberg. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lindesbergs hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Lindesbergsbostäder
Lindesbergsbostäder är ett kommunalt bostadsbolag som kallas för LIBO i folkmun. Bolaget förvaltar bostäder i Lindesberg, Vedevåg, Frövi och Guldsmedshyttan. Vakanta lägenheter publiceras på LIBOs hemsida där de även kan ansökas.Privata hyresvärdar i Lindesberg


Akka Egendom
Den privata hyresvärden Akka Egendom förvaltar ett större bestånd av lägenheter i Lindesberg. På orten har hyresvärden runt 550 lägenheter i centrala orten och runt sjukhusområdet. På hyresvärdens hemsida kan du som söker bostad skicka in en intresseanmälan.

Adress: Bergmansgatan 10, Lindesberg
Telefon: 019- 18 18 18
E-post: lindesberg@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Byggnadsfirman Lund
Förvaltar några av de mest centrala och attraktiva bostadsfastigheterna i Lindesberg. Totalt finns här 93 lägenheter för uthyrning. Samtliga lägenheter ligger i omtyckta områden i centrala Lindesberg.

Adress: Köpmangatan 5, Lindesberg
Telefon: 0581-173 35
E-post: linde@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


Samuel Karlsson Fastigheter
Sedan starten på 80-talet har denna familjeägda hyresvärd växt till att bli Lindesbergs största privata fastighetsägare. I hyresvärdens bestånd finns såväl lägenheter som villor. Lämna en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida och ange vad du söker så tar man kontakt med dig.

Adress: Örebrovägen 34, Lindesberg
Telefon: 0581-64 56 65
E-post: samuel@samuelkarlssonfastighet.se
Hemsida: www.samuelkarlssonfastighet.se