1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lindesberg

Sök lediga lägenheter i Lindesberg

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Lindesberg. Du kan fritt söka bland de 18 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Lindesberg.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Lindesbergsbostäder
Lindesbergsbostäder är ett kommunalt bostadsbolag som kallas för LIBO i folkmun. Bolaget förvaltar bostäder i Lindesberg, Vedevåg, Frövi och Guldsmedshyttan. Vakanta lägenheter publiceras på LIBOs hemsida där de även kan ansökas.Privata hyresvärdar i Lindesberg


Akka Egendom
Den privata hyresvärden Akka Egendom förvaltar ett större bestånd av lägenheter i Lindesberg. På orten har hyresvärden runt 550 lägenheter i centrala orten och runt sjukhusområdet. På hyresvärdens hemsida kan du som söker bostad skicka in en intresseanmälan.

Adress: Bergmansgatan 10, Lindesberg
Telefon: 019- 18 18 18
E-post: lindesberg@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Byggnadsfirman Lund
I ett antal närliggande kvarter i centrala Lindesberg återfinns hyresvärdens bostäder. Totala beståndet omfattar 93 hyreslägenheter på orten. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en intresseanmälan, du kontaktas då när ett ledigt matchande objekt inkommer.

Adress: Köpmangatan 5, Lindesberg
Telefon: 0581-173 35
E-post: linde@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


Samuel Karlsson Fastigheter
Familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter med lokaler och hyreslägenheter i Lindesberg. Utöver vanliga hyreslägenheter hittas i beståndet både parhus och enplansvillor som kan hyras. Beståndet är fördelat mellan Brodalen, Centrum, Hagaberg och Skottbackarna.

Adress: Örebrovägen 34, Lindesberg
Telefon: 0581-64 56 65
E-post: samuel@samuelkarlssonfastighet.se
Hemsida: www.samuelkarlssonfastighet.se