1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Lindesberg


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Lindesberg. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Lindesberg som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Lindesbergsbostäder
Lindesbergsbostäder är ett kommunalt bostadsbolag som kallas för LIBO i folkmun. Bolaget förvaltar bostäder i Lindesberg, Vedevåg, Frövi och Guldsmedshyttan. Vakanta lägenheter publiceras på LIBOs hemsida där de även kan ansökas.

Akka Egendom
Den privata hyresvärden Akka Egendom förvaltar ett större bestånd av lägenheter i Lindesberg. På orten har hyresvärden runt 550 lägenheter i centrala orten och runt sjukhusområdet. På hyresvärdens hemsida kan du som söker bostad skicka in en intresseanmälan.

Adress: Bergmansgatan 10, Lindesberg
Telefon: 019- 18 18 18
E-post: lindesberg@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


Byggnadsfirman Lund
I ett antal närliggande kvarter i centrala Lindesberg återfinns hyresvärdens bostäder. Totala beståndet omfattar 93 hyreslägenheter på orten. På hyresvärdens hemsida kan du fylla i en intresseanmälan, du kontaktas då när ett ledigt matchande objekt inkommer.

Adress: Köpmangatan 5, Lindesberg
Telefon: 0581-173 35
E-post: linde@bfl.se
Hemsida: www.bfl.se


Samuel Karlsson Fastigheter
Familjeföretag som äger och förvaltar fastigheter med lokaler och hyreslägenheter i Lindesberg. Utöver vanliga hyreslägenheter hittas i beståndet både parhus och enplansvillor som kan hyras. Beståndet är fördelat mellan Brodalen, Centrum, Hagaberg och Skottbackarna.

Adress: Örebrovägen 34, Lindesberg
Telefon: 0581-64 56 65
E-post: samuel@samuelkarlssonfastighet.se
Hemsida: www.samuelkarlssonfastighet.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Lindesberg utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Lindesberg att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Lindesberg. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Lindesberg?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Lindesberg. Hos oss kan du se listor med alla Lindesbergs hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.