Information om Byggvesta

Byggvesta vänder sig enbart till dig som är student i Linköping. På Linköpings Campus ligger studentboendet Colonia med 367 studentlägenheter. Här bor du nära universitetsområdet med studenter som närmaste grannar.

Av uthyrningspolicyn för Byggvesta framgår att sökande skall vara antagen till en utbildning med minst 15 högskolepoäng vid universitet. Du måste vara myndig och om du får erbjudande om att bli hyresgäst behöver du teckna en hemförsäkring för din egen och dina grannars trygghet.

Om du vill bli bli hyresgäst hos Byggvesta behöver du först registrera dig som bostadssökande på hyresvärdens hemsida Byggvesta.se. För varje ködag hos hyresvärden erhåller du en poäng. Lediga studentlägenheter på Byggvesta.se förmedlas till den sökande med flest poäng förutsatt att grundkraven är uppfyllda.

Kontakta Byggvesta
E-post: colonia.student@byggvesta.se
Hemsida: www.byggvesta.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Byggvesta men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.byggvesta.se.Visa fler lediga lägenheter i Linköping