Information om Ljungbybostäder

Det kommunala bostadsbolaget Ljungbybostäder dominerar hyresmarknaden i Ljungby. Det egna beståndet av hyreslägenheter uppgår till cirka 1 340 stycken som är fördelade mellan Ljungby, Lagan, Lidhult och Ryssby.

Beståndet omfattar lägenheter i alla storlekar upp till femrummare. Förutom lägenheter i hyreshus hittas även ett utbud av marklägenehter med egen trädgård vilka är omtyckta av barnfamiljer. Som kommunalt bostadsbolag producerar man regelbundet nya lägenheter vilket innebär att du kan hitta en nybyggd bostad med hög standard.

Kommunens studenter har möjlighet att ansöka om någon av de studentlägenheter som man förvaltar. Dessa är på ett rum och kök belägna på Helsingborgsvägen. Tiomånadershyra tillämpas vilket innebär att du under två månader på sommaren inte betalar hyra.

För att blir hyresgäst hos Ljungbybostäder behöver du börja med att registrera dig på hyresvärdens hemsida. Efter det är du välkommen att göra intresseanmälningar på lediga lägenheter vilka du hittas på hemsidan. Ett kösystem används vilket innebär att den sökande på en lägenhet med flest köpoäng, det vill säga varit registrerad längst, vanligen erbjuds kontraktet. Desto fler köpoäng du har desto större chans har du att tilldelas lägenheten.

Kontakta Ljungbybostäder
Adress: Eskilsgatan 11 A, Ljungby
Telefon: 0372-830 60
E-post: info@ljungbybostader.se
Hemsida: www.ljungbybostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Ljungbybostäder men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.ljungbybostader.seVisa fler lediga lägenheter i Ljungby