1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ljusdal

Sök lediga lägenheter i Ljusdal

I Ljusdal finns 4 lediga lägenheter hos 5 hyresvärdar. Via oss når du alla privata hyresvärdar och det kommunalägda bostadsbolaget i Ljusdal. För att få ett så stort utbud som möjligt rekommenderar vi att du ansöker om bostad hos alla hyresvärdar i Ljusdal.


Andrahand


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


Ljusdalshem
I Ljusdal har kommunala hyresvärden Ljusdalshem ett stort utbud av lediga lägenheter. Man kan även erbjuda lägenheter i närliggande orterna Järvsö, Färila, Loos och Ramsjö. Många av hyresrätterna hos Ljusdalshem kan fås med omgående inflyttning.Privata hyresvärdar i Ljusdal


Brunna Fastigheter
Den lilla hyresvärden Brunna fastigheter har lägenheter för uthyrning i centrala Ljusdal. Hyresrätterna ligger på Bjuråkersgatan, Pilgatan, Ringvägen och Lilla Järnvägsgatan. Om du är intresserad av att hyra lägenhet kan du skicka en förfrågan via e-post.

Telefon: 070-589 08 70
E-post: allan.johansson@brunnafastigheter.se
Hemsida: www.brunnafastigheter.se


Norrsvedja Fastigheter
Norrsvedja är en liten fastighetsägare som äger och förvaltar lägenheter i Ljusdals centrum. Norrsvedja är måna om att alla deras hyresgäster skall trivas med sitt boende. Om det uppstår något problem med din lägenhet har Norrsvedja bovärdar som är enkla att ta kontakt med.

Adress: Sjulhamregatan 1, Ljusdal
Telefon: 0651-156 77
E-post: info@norrsvedja.se
Hemsida: www.norrsvedja.se


Seglet Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med hemtrevliga lägenheter i Ljusdal. Är du företagare kan Seglet Fastigheter erbjuda kontor och butikslokaler. Är du privatperson finns lägenheter för uthyrning i centrala Ljusdal.

Adress: Svartsjövägen 20, Ljusdal
Telefon: 0651-165 19
E-post: info@seglet.nu
Hemsida: www.seglet.nu


Backa Gård
Backa Gård kan erbjuda boende i lantlig gårdsmiljö där du som hyresgäst hyr ditt eget hus. Totalt finns 13 bostadsfastigheter. Är du intresserad av boende hos Backa Gård lämnar du en bostadsansökan på hemsidan.

Adress: Norra Gränsgatan 13, Ljusdal
Telefon: 070-655 70 74
Hemsida: www.backagard.nu