1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ljusdal

Sök lediga lägenheter i Ljusdal

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Ljusdal. Du kan fritt söka bland de 1 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Ljusdal.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Ljusdalshem
I Ljusdal kommun är det kommunala bostadsbolaget Ljusdalshem den största hyresvärden. Man förvaltar över 2 100 lägenheter inom kommungränserna. Utöver boenden i Ljusdal erbjuds även lägenheter i Färila och Järvsö.Privata hyresvärdar i Ljusdal


Brunna Fastigheter
Brunna Fastigheter är en privat hyresvärd med litet bestånd på orten. Fastigheterna är belägna på Bjuråkersgatan, Pilgatan, Ringvägen och Lilla Järnvägsgatan. De erbjuder lägenheter upp till fyra rum och kök.

Telefon: 070-589 08 70
E-post: allan.johansson@brunnafastigheter.se
Hemsida: www.brunnafastigheter.se


Systrarna Öhman
Det familjeägda fastighetsbolaget Systrarna Öhman har ett gediget fastighetsbestånd i Ljusdal. Förutom lägenheter har de även lokaler och affärsytor till uthyrning. De förvaltar 17 fastigheter med bostäder och lokaler. Kontakta hyresvärden om du söker boende på orten.

Adress: Södra Järnvägsgatan 42D, Ljusdal
Telefon: 0651 – 101 80
E-post: info@systrarnaohman.se
Hemsida: www.systrarnaohman.se


Norrsvedja Fastigheter
I centrala Ljusdal förvaltar Norrsvedja Fastigheter en rad hyresrätter. Samtliga bostäder är anslutna till fibernätet. Som bostadssökande kan du ringa till hyresvärden och höra dig för om vakanser eller skicka ett mail med dina kontaktuppgifter och önskemål på boende.

Adress: Sjulhamregatan 1, Ljusdal
Telefon: 0651-156 77
E-post: info@norrsvedja.se
Hemsida: www.norrsvedja.se


Backa Gård
För dig som önskar bo i en lantlig miljö kanske Backa Gård har boendet för dig. Här har du möjlighet att hyra en villa eller lägenhet i flerfamiljshus på en centralt belägen gård. För att bli aktuell som hyresgäst välkomnas du att fylla i en ansökan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Norra Gränsgatan 13, Ljusdal
Telefon: 070-655 70 74
E-post: anderscollin1@gmail.com
Hemsida: www.backagard.nu


Brospannet
50 meter från järnvägsstationen i Ljusdal äger Brospannet en fastighet. På första våningen är det lokaler men sedan följer två våningsplan med hyresrätter. Lägenheterna är i storlek 1-4,5 rum och kök. Några lägenheter är i etage och majoriteten har balkong.

Telefon: 08- 545 01 350
E-post: ake@brospannet.se
Hemsida: www.brospannet.com