1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ljusdal

Bevaka lediga lägenheter i Ljusdal

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Ljusdal samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Ljusdal. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Ljusdals hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Ljusdalshem
Kommunala hyresvärden Ljusdalshem förvaltar över 2000 lägenheter, merparten i Ljusdal men också i de närliggande orterna Färila och Järvsö. Du kan lämna intresseanmälningar för vakanta lägenheter på Ljusdals hemsida.Privata hyresvärdar i Ljusdal


Brunna Fastigheter
Den lilla hyresvärden Brunna fastigheter har lägenheter för uthyrning i centrala Ljusdal. Hyresrätterna ligger på Bjuråkersgatan, Pilgatan, Ringvägen och Lilla Järnvägsgatan. Om du är intresserad av att hyra lägenhet kan du skicka en förfrågan via e-post.

Telefon: 070-589 08 70
E-post: allan.johansson@brunnafastigheter.se
Hemsida: www.brunnafastigheter.se


Norrsvedja Fastigheter
Norrsvedja är en liten fastighetsägare som äger och förvaltar lägenheter i Ljusdals centrum. Norrsvedja är måna om att alla deras hyresgäster skall trivas med sitt boende. Om det uppstår något problem med din lägenhet har Norrsvedja bovärdar som är enkla att ta kontakt med.

Adress: Sjulhamregatan 1, Ljusdal
Telefon: 0651-156 77
E-post: info@norrsvedja.se
Hemsida: www.norrsvedja.se


Seglet Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med hemtrevliga lägenheter i Ljusdal. Är du företagare kan Seglet Fastigheter erbjuda kontor och butikslokaler. Är du privatperson finns lägenheter för uthyrning i centrala Ljusdal.

Adress: Södra Järnvägsgatan 42D, Ljusdal
Telefon: 0651-101 80
E-post: info@seglet.nu
Hemsida: www.seglet.nu


Backa Gård
Backa Gård kan erbjuda boende i lantlig gårdsmiljö där du som hyresgäst hyr ditt eget hus. Totalt finns 13 bostadsfastigheter. Är du intresserad av boende hos Backa Gård lämnar du en bostadsansökan på hemsidan.

Adress: Norra Gränsgatan 13, Ljusdal
Telefon: 070-655 70 74
Hemsida: www.backagard.nu