1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Ljusdal


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Ljusdal. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Ljusdal som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Ljusdalshem
I Ljusdal kommun är det kommunala bostadsbolaget Ljusdalshem den största hyresvärden. Man förvaltar över 2 100 lägenheter inom kommungränserna. Utöver boenden i Ljusdal erbjuds även lägenheter i Färila och Järvsö.

Brunna Fastigheter
Brunna Fastigheter är en privat hyresvärd med litet bestånd på orten. Fastigheterna är belägna på Bjuråkersgatan, Pilgatan, Ringvägen och Lilla Järnvägsgatan. De erbjuder lägenheter upp till fyra rum och kök.

Telefon: 070-589 08 70
E-post: allan.johansson@brunnafastigheter.se
Hemsida: www.brunnafastigheter.se


Norrsvedja Fastigheter
I centrala Ljusdal förvaltar Norrsvedja Fastigheter en rad hyresrätter. Samtliga bostäder är anslutna till fibernätet. Som bostadssökande kan du ringa till hyresvärden och höra dig för om vakanser eller skicka ett mail med dina kontaktuppgifter och önskemål på boende.

Adress: Sjulhamregatan 1, Ljusdal
Telefon: 0651-156 77
E-post: info@norrsvedja.se
Hemsida: www.norrsvedja.se


Systrarna Öhman
Det familjeägda fastighetsbolaget Systrarna Öhman har ett gediget fastighetsbestånd i Ljusdal. Förutom lägenheter har de även lokaler och affärsytor till uthyrning. De förvaltar 17 fastigheter med bostäder och lokaler. Kontakta hyresvärden om du söker boende på orten.

Adress: Södra Järnvägsgatan 42D, Ljusdal
Telefon: 0651 – 101 80
E-post: info@systrarnaohman.se
Hemsida: www.systrarnaohman.se


Backa Gård
För dig som önskar bo i en lantlig miljö kanske Backa Gård har boendet för dig. Här har du möjlighet att hyra en villa eller lägenhet i flerfamiljshus på en centralt belägen gård. För att bli aktuell som hyresgäst välkomnas du att fylla i en ansökan på hyresvärdens hemsida.

Adress: Norra Gränsgatan 13, Ljusdal
Telefon: 070-655 70 74
E-post: anderscollin1@gmail.com
Hemsida: www.backagard.nu


Brospannet
50 meter från järnvägsstationen i Ljusdal äger Brospannet en fastighet. På första våningen är det lokaler men sedan följer två våningsplan med hyresrätter. Lägenheterna är i storlek 1-4,5 rum och kök. Några lägenheter är i etage och majoriteten har balkong.

Telefon: 08- 545 01 350
E-post: ake@brospannet.se
Hemsida: www.brospannet.comHur hittar jag privata hyresvärdar i Ljusdal utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Ljusdal att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Ljusdal. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Ljusdal?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Ljusdal. Hos oss kan du se listor med alla Ljusdals hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.