1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lomma

Bevaka lediga lägenheter i Lomma

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lomma samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lomma. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Student söker bostad
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lommas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.


Privata hyresvärdar i Lomma


Stena Fastigheter
Stena Fastigheter erbjuder största utbudet av hyreslägenheter i Lomma. Beståndet återfinns i Centrum, Vinstorp, Lillevång och Bjärred. Här har du möjlighet att bo i en lägenhet liknande radhus. Lägenheterna i Lomma förmedlas uteslutande via Boplats Syd (www.boplatssyd.se).

Telefon: 075 -24 15 000
E-post: malmo.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Tensorfastigheter
Äger och förvaltar fastigheter som främst är belägna i Lomma, Malmö och Lund. Tensorfastigheter kan som enda hyresvärd i kommunen erbjuda uthyrning av fyra villor till privatpersoner. Utöver det förvaltar man 19 lägenheter med 2-3 rum och kök.

Telefon: 0768-66 77 00
Hemsida: www.tensorfastigheter.se


Brinova
I östra Lomma har Brinova nybyggda hyreslägenheter i radhus. Det är 22 lägenheter som hittas i området, alla med 3-4 rum och kök samt uteplats alternativt balkong. I kommunen förvaltar man även 8 moderna lägenheter i Bjärred norr om Lomma.

Telefon: 010-207 12 30
Hemsida: www.brinova.se