1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lomma

Alla lediga lägenheter i Lomma

I Lomma finns ett par privata hyresvärdar som du som bostadssökande kan vända dig till om du letar efter en lägenhet att hyra. I vår lista över hyresvärdar i Lomma kan du se samtliga fastighetsägare på orten som kan erbjuda dig bostad. Ta kontakt och ställ dig i bostadskö hos respektive hyresvärd om du är intresserad av att hyra bostad. Om det ligger ute en ledig lägenhet kan du skicka in en intresseanmälan för den.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Stena Fastigheter
I Lomma finns ingen kommunal hyresvärd utan du som söker bostad är hänvisad till ortens privata hyresvärdar. Den största hyresvärden på orten och en bra startpunkt för dig som söker bostad är bostadsbolaget Stena. Den största bostadsfastigheten har 6 våningsplan med hyreslägenheter.Privata hyresvärdar i Lomma


Tensorfastigheter
Privata fastighetsägaren Tensorfastigheter har framförallt industri- och lagerlokaler för uthyrning, i beståndet finns dock även ett mindre lägenhetsutbud i Lomma. Lägenheterna ligger på Kaptensgatan, Matrosgatan och Strandvägen. Samtliga bostäder är i storlek 2 rum och kök.

Adress: Box 57, 234 21 Lomma
Telefon: 0768-66 77 00
E-post: ann@tensorfastigheter.se
Hemsida: www.tensorfastigheter.se


Stigborg Förvaltning
I Lomma äger Stigborg Förvaltning 22 hyreslägenheter, samtliga byggda 2007. Lägenheterna ligger i ett tvåvåningshus och som hyresgäst delar ni en gemensam innergård. Bostäderna finns i storlek från 3 till 4 rum och kök. Samtliga lägenheter är utrustade med diskmaskin/tvättmaskin/torkmaskin.

Telefon: 046-12 57 00
E-post: kontakt@stigborgforvaltning.se
Hemsida: www.stigborgforvaltning.se