1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lomma

Alla lediga lägenheter i Lomma

I Lomma finns ett par privata hyresvärdar som du som bostadssökande kan vända dig till om du letar efter en lägenhet att hyra. I vår lista över hyresvärdar i Lomma kan du se samtliga fastighetsägare på orten som kan erbjuda dig bostad. Ta kontakt och ställ dig i bostadskö hos respektive hyresvärd om du är intresserad av att hyra bostad. Om det ligger ute en ledig lägenhet kan du skicka in en intresseanmälan för den.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Stena Fastigheter
I Lomma finns ingen kommunal hyresvärd utan du som söker bostad är hänvisad till ortens privata hyresvärdar. Den största hyresvärden på orten och en bra startpunkt för dig som söker bostad är bostadsbolaget Stena med 300 lägenheter i beståndet. Den största bostadsfastigheten har 6 våningsplan med hyreslägenheter.Privata hyresvärdar i Lomma


Tensorfastigheter
Privata fastighetsägaren Tensorfastigheter är den enda hyresvärden som kan erbjuda villor för uthyrning i Lomma. Bolaget äger 5 villor som uthyres till privatpersoner. I beståndet finns även 13 lägenheter.

Adress: Box 57, 234 21 Lomma
Telefon: 0768-66 77 00
E-post: ann@tensorfastigheter.se
Hemsida: www.tensorfastigheter.se


Brinova
Förvaltar 22 moderna och välutrustade lägenheter om 3-4 rok i Lomma. Alla bostäder har egen balkong eller uteplats. Alla hyresgäster har egen tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till fastigheten finns flera parkeringsplatser.

Telefon: 0418-122 22
Hemsida: www.brinova.se