1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lomma

Bevaka lediga lägenheter i Lomma

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lomma samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lomma. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lommas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.


Privata hyresvärdar i Lomma


Stena Fastigheter
Stena Fastigheter erbjuder största utbudet av hyreslägenheter i Lomma. Beståndet återfinns i Centrum, Vinstorp, Lillevång och Bjärred. Här har du möjlighet att bo i en lägenhet liknande radhus. Lägenheterna i Lomma förmedlas uteslutande via Boplats Syd (www.boplatssyd.se).

Telefon: 075 -24 15 000
E-post: malmo.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Tensorfastigheter
Privata fastighetsägaren Tensorfastigheter är den enda hyresvärden som förvaltar villor för uthyrning i Lomma. Bolaget äger 5 villor som uthyres till privatpersoner. I beståndet finns även 13 lägenheter.

Telefon: 0768-66 77 00
Hemsida: www.tensorfastigheter.se


Brinova
Förvaltar 22 moderna och välutrustade lägenheter om 3-4 rok i Lomma. Alla bostäder har egen balkong eller uteplats. Alla hyresgäster har egen tvättmaskin och torktumlare. I anslutning till fastigheten finns flera parkeringsplatser.

Telefon: 010-207 12 30
Hemsida: www.brinova.se