1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Lomma


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Lomma. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Lomma som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Stena Fastigheter
Stena Fastigheter erbjuder största utbudet av hyreslägenheter i Lomma. Beståndet återfinns i Centrum, Vinstorp, Lillevång och Bjärred. Här har du möjlighet att bo i en lägenhet liknande radhus. Lägenheterna i Lomma förmedlas uteslutande via Boplats Syd (www.boplatssyd.se).

Telefon: 075 -24 15 000
E-post: malmo.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Tensorfastigheter
Äger och förvaltar fastigheter som främst är belägna i Lomma, Malmö och Lund. Tensorfastigheter kan som enda hyresvärd i kommunen erbjuda uthyrning av fyra villor till privatpersoner. Utöver det förvaltar man 19 lägenheter med 2-3 rum och kök.

Telefon: 0768-66 77 00
Hemsida: www.tensorfastigheter.se


Brinova
I östra Lomma har Brinova nybyggda hyreslägenheter i radhus. Det är 22 lägenheter som hittas i området, alla med 3-4 rum och kök samt uteplats alternativt balkong. I kommunen förvaltar man även 8 moderna lägenheter i Bjärred norr om Lomma.

Telefon: 010-207 12 30
Hemsida: www.brinova.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Lomma utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Lomma att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Lomma. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Lomma?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Lomma. Hos oss kan du se listor med alla Lommas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.