1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i ludvika

Bevaka lediga lägenheter i ludvika

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i ludvika samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i ludvika. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till ludvikas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
LudvikaHem
Kommunala hyresvärden LudvikaHem är största hyresvärd på orten och söker just nu 35 nya hyresgäster till lediga lägenheter. Ludvikahem har 3300 bostäder varav 100 av dessa är så kallade seniorboenden.Privata hyresvärdar i ludvika


Farstukvisten
Privata bostadsbolaget Farstukvisten har ett blandat utbud av kontorslokaler och lägenheter för uthyrning i Ludvika. Om du lämnar en intresseanmälan för bostad tar Farstukvisten kontakt med dig när en lägenhet som stämmer överens med din profil blir ledig. Din ansökan är giltig under 3 månader.

Telefon: 0240-185 00
E-post: info@farstukvisten.se
Hemsida: www.farstukvisten.se


Kopparleden
Hyresvärd i Dalarnas län med 600 lägenheter, en stor del av beståndet är lokaliserat till Ludvika där man har lägenheter bland annat på Storgatan. En inlämnad intresseanmälan är giltig under 3 månader och gör det möjligt för Kopparleden att ta kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Adress: Storgatan 5, Ludvika
Telefon: 0240-59 29 33
E-post: info@kopparleden.se
Hemsida: www.kopparleden.se


Sunnanbo Fastigheter
Förvaltar 18 st två till fyrarumslägenheter i Sunnansjö strax utanför Ludvika. Vill du ställa dig i bostadskö är du välkommen att ta kontakt med Sunnanbo Fastigheter per telefon.

Telefon: 070-295 75 67
Hemsida: www.sunnanbo.se