1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ludvika

Sök lediga lägenheter i Ludvika

I Ludvika finns ett stort utbud av lediga lägenheter. Via oss når du privata och kommunala hyresvärdar i Ludvika som tillsammans just nu har 21 lediga lägenheter. I Ludvika står många lägenheter tomma så du som söker bostad kan i många fall fritt välja vilken lägenhet du vill hyra.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


LudvikaHem
Kommunala hyresvärden LudvikaHem är största hyresvärd på orten och söker just nu 15 nya hyresgäster till lediga lägenheter. Ludvikahem har 3 200 bostäder varav 100 av dessa är så kallade seniorboenden. I regel kan du få en lägenhet samma månad om du ansöker då vakansgraden är hög hos LudvikaHem.Privata hyresvärdar i Ludvika


Farstukvisten
Privata bostadsbolaget Farstukvisten har ett blandat utbud av kontorslokaler och lägenheter för uthyrning i Ludvika. Om du lämnar en intresseanmälan för bostad tar Farstukvisten kontakt med dig när en lägenhet som stämmer överens med din profil blir ledig. Din ansökan är giltig under 3 månader.

E-post info@farstukvisten.se
Telefon 0240-185 00
Hemsida www.farstukvisten.se


Kopparleden
Hyresvärd i Dalarnas län med 600 lägenheter, en stor del av beståndet är lokaliserat till Ludvika där man har lägenheter bland annat på Storgatan. En inlämnad intresseanmälan är giltig under 3 månader och gör det möjligt för Kopparleden att ta kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Besöksadress Storgatan 5, Ludvika
E-post info@kopparleden.se
Telefon 0240-59 29 33
Hemsida www.kopparleden.se


PjantBo Fastigheter
89 lägenheter i Ludvika centrum och stadsdelen Högberget.

Telefon 0240-847 40
Hemsida www.pjantbo.se