1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ludvika

Sök lediga lägenheter i Ludvika

I Ludvika finns ett stort utbud av lediga lägenheter. Via oss når du privata och kommunala hyresvärdar i Ludvika som tillsammans just nu har 16 lediga lägenheter. I Ludvika står många lägenheter tomma så du som söker bostad kan i många fall fritt välja vilken lägenhet du vill hyra.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


AndrahandHyresvärdar


LudvikaHem
Kommunala hyresvärden LudvikaHem är största hyresvärd på orten och söker just nu 13 nya hyresgäster till lediga lägenheter. Ludvikahem har 3 200 bostäder varav 100 av dessa är så kallade seniorboenden. I regel kan du få en lägenhet samma månad om du ansöker då vakansgraden är hög hos LudvikaHem.Privata hyresvärdar i Ludvika


Farstukvisten
Privata bostadsbolaget Farstukvisten har ett blandat utbud av kontorslokaler och lägenheter för uthyrning i Ludvika. Om du lämnar en intresseanmälan för bostad tar Farstukvisten kontakt med dig när en lägenhet som stämmer överens med din profil blir ledig. Din ansökan är giltig under 3 månader.

E-post info@farstukvisten.se
Telefon 0240-185 00
Hemsida www.farstukvisten.se


Kopparleden
Hyresvärd i Dalarnas län med 600 lägenheter, en stor del av beståndet är lokaliserat till Ludvika där man har lägenheter bland annat på Storgatan. En inlämnad intresseanmälan är giltig under 3 månader och gör det möjligt för Kopparleden att ta kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Besöksadress Storgatan 5, Ludvika
E-post info@kopparleden.se
Telefon 0240-59 29 33
Hemsida www.kopparleden.se


PjantBo Fastigheter
89 lägenheter i Ludvika centrum och stadsdelen Högberget.

Telefon 0240-847 40
Hemsida www.pjantbo.se