1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Ludvika

Sök lediga lägenheter i Ludvika

I Ludvika finns ett stort utbud av lediga lägenheter. Via oss når du privata och kommunala hyresvärdar i Ludvika som tillsammans just nu har 28 lediga lägenheter. I Ludvika står många lägenheter tomma så du som söker bostad kan i många fall fritt välja vilken lägenhet du vill hyra.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


LudvikaHem
Kommunala hyresvärden LudvikaHem är största hyresvärd på orten och söker just nu 16 nya hyresgäster till lediga lägenheter. Ludvikahem har 3 200 bostäder varav 100 av dessa är så kallade seniorboenden. I regel kan du få en lägenhet samma månad om du ansöker då vakansgraden är hög hos LudvikaHem.Privata hyresvärdar i Ludvika


Farstukvisten
Privata bostadsbolaget Farstukvisten har ett blandat utbud av kontorslokaler och lägenheter för uthyrning i Ludvika. Om du lämnar en intresseanmälan för bostad tar Farstukvisten kontakt med dig när en lägenhet som stämmer överens med din profil blir ledig. Din ansökan är giltig under 3 månader.

Telefon: 0240-185 00
E-post: info@farstukvisten.se
Hemsida: www.farstukvisten.se


Kopparleden
Hyresvärd i Dalarnas län med 600 lägenheter, en stor del av beståndet är lokaliserat till Ludvika där man har lägenheter bland annat på Storgatan. En inlämnad intresseanmälan är giltig under 3 månader och gör det möjligt för Kopparleden att ta kontakt med dig om man får in en ledig lägenhet.

Adress: Storgatan 5, Ludvika
Telefon: 0240-59 29 33
E-post: info@kopparleden.se
Hemsida: www.kopparleden.se


Sunnanbo Fastigheter
Förvaltar 18 st två till fyrarumslägenheter i Sunnansjö strax utanför Ludvika. Vill du ställa dig i bostadskö är du välkommen att ta kontakt med Sunnanbo Fastigheter per telefon.

Telefon: 070-295 75 67
Hemsida: www.sunnanbo.se