1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i ludvika

Sök lediga lägenheter i ludvika

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i ludvika. Du kan fritt söka bland de 192 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i ludvika.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

LudvikaHem
Det kommunala bostadsbolaget LudvikaHem dominerar hyresmarknaden på orten. Beståndet uppgår till cirka 3 300 lägenheter i Ludvika vilket gör dem till största aktören i kommunen. För tillfället söks nya hyresgäster till 155 lediga lägenheter på LudvikaHems hemsida.Privata hyresvärdar i ludvika


Farstukvisten
Farstukvisten är ett privat bostadsbolag med stort fastighetsbestånd i Ludvika. Utöver lägenheter har de även lokaler för uthyrning. Samtliga lägenheter är centralt belägna och du når Centralstationen på ett par minuters promenad.

Adress: Verkstadsvägen 6, Ludvika
Telefon: 0240-185 00
E-post: info@farstukvisten.se
Hemsida: www.farstukvisten.se


Sunnanbo Fastigheter
I Sunnansjö utanför Ludvika har Sunnanbo Fastigheter sitt bestånd. Det består av lägenheter i storlekarna 2-4 RoK som alla har egen ingång och tvättmaskin. Du kan skicka en öppen anmälan om du söker boende eller intresseanmälan på en vakans.

Telefon: 070-295 75 67
Hemsida: www.sunnanbo.se


SBB
SBB är en privat hyresvärd med bestånd i Ludvika. Du hittar vanligen SBBs lägenheter centralt belägna och med närhet till kommunikationer. Du kan på hyresvärdens hemsida se vakanser men intresseanmälan görs via marknadsplatsen HomeQ.

Adress: Gruvgatan 36, Ludvika
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.falunborlange@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se