1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i ludvika

Bevaka lediga lägenheter i ludvika

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i ludvika samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i ludvika. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till ludvikas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
LudvikaHem
Det kommunala bostadsbolaget LudvikaHem dominerar hyresmarknaden på orten. Beståndet uppgår till cirka 3 300 lägenheter i Ludvika vilket gör dem till största aktören i kommunen. För tillfället söks nya hyresgäster till 107 lediga lägenheter på LudvikaHems hemsida.Privata hyresvärdar i ludvika


Farstukvisten
Farstukvisten är ett privat bostadsbolag med stort fastighetsbestånd i Ludvika. Utöver lägenheter har de även lokaler för uthyrning. Samtliga lägenheter är centralt belägna och du når Centralstationen på ett par minuters promenad.

Adress: Verkstadsvägen 6, Ludvika
Telefon: 0240-185 00
E-post: info@farstukvisten.se
Hemsida: www.farstukvisten.se


Sunnanbo Fastigheter
I Sunnansjö utanför Ludvika har Sunnanbo Fastigheter sitt bestånd. Det består av lägenheter i storlekarna 2-4 RoK som alla har egen ingång och tvättmaskin. Du kan skicka en öppen anmälan om du söker boende eller intresseanmälan på en vakans.

Telefon: 070-295 75 67
Hemsida: www.sunnanbo.se


SBB
SBB är en privat hyresvärd med bestånd i Ludvika. Du hittar vanligen SBBs lägenheter centralt belägna och med närhet till kommunikationer. Du kan på hyresvärdens hemsida se vakanser men intresseanmälan görs via marknadsplatsen HomeQ.

Adress: Gruvgatan 36, Ludvika
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.falunborlange@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se