1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i ludvika


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i ludvika. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i ludvika som du kan söka förstahandskontrakt hos.

LudvikaHem
Det kommunala bostadsbolaget LudvikaHem dominerar hyresmarknaden på orten. Beståndet uppgår till cirka 3 300 lägenheter i Ludvika vilket gör dem till största aktören i kommunen. För tillfället söks nya hyresgäster till 48 lediga lägenheter på LudvikaHems hemsida.

Farstukvisten
Farstukvisten är ett privat bostadsbolag med stort fastighetsbestånd i Ludvika. Utöver lägenheter har de även lokaler för uthyrning. Samtliga lägenheter är centralt belägna och du når Centralstationen på ett par minuters promenad.

Adress: Verkstadsvägen 6, Ludvika
Telefon: 0240-185 00
E-post: info@farstukvisten.se
Hemsida: www.farstukvisten.se


Sunnanbo Fastigheter
I Sunnansjö utanför Ludvika har Sunnanbo Fastigheter sitt bestånd. Det består av lägenheter i storlekarna 2-4 RoK som alla har egen ingång och tvättmaskin. Du kan skicka en öppen anmälan om du söker boende eller intresseanmälan på en vakans.

Telefon: 070-295 75 67
Hemsida: www.sunnanbo.se


SBB
SBB är en privat hyresvärd med bestånd i Ludvika. Du hittar vanligen SBBs lägenheter centralt belägna och med närhet till kommunikationer. Du kan på hyresvärdens hemsida se vakanser men intresseanmälan görs via marknadsplatsen HomeQ.

Adress: Gruvgatan 36, Ludvika
Telefon: 0200 – 22 72 00
E-post: info.falunborlange@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.seHur hittar jag privata hyresvärdar i ludvika utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i ludvika att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i ludvika. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i ludvika?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i ludvika. Hos oss kan du se listor med alla ludvikas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.