Information om LudvikaHem

Ludvika kommun står som ägare till LudvikaHem. De är med sina 3 318 hyreslägenheter ett allmännyttigt bostadsbolag vars målsättning är att vara "Det bästa boendet".

Beståndet är fördelat mellan följande områden i staden och närliggande mindre orter: Centrum, Fredriksberg, Grangärde, Grängesberg, Hammarbacken, Högberget, Ludvika Gård, Marnäs, Notgården, Nyhammar, Saxdalen, Stora Brunnsvik, Sunnansjö, Sörvik och Östansbo. Utöver vanliga hyresrätter har du även möjlighet att hyra parhus i enplansvilla av LudvikaHem. För hyresgäster som fyllt 65 år finns möjligheten att söka och bosätta sig i ett seniorboende. Här bor du med jämngamla grannar och har en anpassad bostad med stort badrum och hiss i fastigheten. Ett nytt seniorboende byggs i Grängesberg och ska stå klart våren 2020.

LudvikaHem utökar sitt fastighetsbestånd genom att bygga 52 nya hyreslägenheter i korsningen Fredsgatan och Köpmansgatan. Lägenheterna som är i storlek om 1-4 rum och kök håller hög och modern standard. Inflytt beräknas till hösten 2020.

Lediga lägenheter publiceras och ansöks via hyresvärdens hemsida. För att kunna söka en bostad behöver du först registrera dig och göra en kundanmälan på LudvikaHems webbplats. Nu finns det 126 vakanta lägenheter på hemsidan att söka.

Kontakta LudvikaHem
Adress: Köpmansgatan 2, Ludvika
Telefon: 0240-869 00
E-post: info@ludvikahem.se
Hemsida: www.ludvikahem.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos LudvikaHem men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.ludvikahem.seVisa fler lediga lägenheter i ludvika