1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Luleå

Alla lediga lägenheter i Luleå

För att underlätta ditt sökande efter bostad har vi tagit fram en lista över alla lediga lägenheter i Luleå som vi uppdaterar dagligen. I vår lägenhetslista kan du fritt söka efter de lägenheter som matchar dina önskemål. Du kan skicka ansökningar på de lägenheter som du vill hyra.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 4 av 4 | Lägg in din egen annons

Söker boende i naturskönt område
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 7000 kr

Nyligen antagen student till ltu söker hyresbostad
Sökes: Första- & andrahand

Nyseparerad mamma söker boende centrala Luleå
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 8000 kr

Önskas hyra lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar


Lulebo
Den kommunala hyresvärden Lulebo är största hyresvärd i Luleå med 10 000 lägenheter för uthyrning. Lulebo expanderar dessutom genom nybyggnation. I vår lägenhetslista hittar du alla lediga lägenheter i Luleå hos Lulebo. Du kan skicka en intresseanmälan för de lägenheter du vill hyra.

HSB
HSB har flera bostadsfastigheter i Luleå. Om du vill hyra bostad av HSB ökar du din chans för att bli erbjuden förstahandskontrakt på en lägenhet genom att bli medlem i HSB. Via oss hittar du HSBs alla lediga lägenheter i Luleå.Fler privata hyresvärdar i Luleå


SBF (Svenska Bostadsfonden)
I Luleå har Svenska Bostadsfonden 400 lägenheter för uthyrning i stadsdelen Örnäset. Från fastigheterna har du cirka 15 minuters promenadavstånd in till centrala Luleå. Registrera dig som bostadssökande om du vill hyra en lägenhet.

Adress: Edeforsgatan 52, Luleå
Telefon: 0920-440 131
E-post: mikael.johansson@SBFbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Galären
Hyresvärden Galären satsar stort på nybyggen och har nyligen uppfört 2 fastigheter med 43 lägenheter på Köpmangatan. Totalt uppgår antalet lägenheter för uthyrning till 420 stycken. Galären har ingen egen bostadskö utan väljer fritt bland de som skicker in ansökningar för att hyra lägenhet.

Adress: Lulsundsgatan 16, Luleå
Telefon: 0920-23 51 51
Hemsida: www.galaren.se


DN Fastigheter
DN Fastigheter är ett av Luleås äldsta bostadsbolag, grundat redan på 40-talet av David Nilsson vars initialer fått ge namn åt bolaget. DN Fastigheter kan erbjuda lägenheter och kontor på många centrala adresser i Luleå. Du ställer dig i bostadskön när du fyller i deras intresseanmälan för att hyra lägenhet.

Adress: Sandviksgatan 72A, Luleå
Telefon: 0920 - 22 04 30
E-post: info@dnfast.se
Hemsida: www.dnfast.se


Lindbäcks Fastigheter
Lindbäcks Fastigheter är en stor hyresvärd med både vanliga lägenheter och studentbostäder. I Luleå har Lindbäcks Fastigheter över 900 studentbostäder. Antalet vanliga hyresrätter uppgår till 457 och ligger i Luleå och Piteå.

Telefon: 0911-23 10 10
E-post: carin.engman@lindbacks.se
Hemsida: www.lindbacks.se


Akelius
Privata fastighetsbolaget Akelius har många mindre bostadsfastigheter i Luleå. Totalt uppgår antalet hyreslägenheter till 114 fördelade mellan 28 fastigheter. Lägenheterna ligger i huvudsak på följande adresser: Laxgatan, Sandgatan och Sjöfartsgatan.

Telefon: 08-566 130 00
E-post: info@akelius.se
Hemsida: www.akelius.se


Norrporten Fastigheter
Norrporten, det stora fastighetsolaget i Norrland, förvaltar huvudsakligen kontors- och butikslokaler i Luleå. Man har dock även ett mindre lägenhetsutbud om 8 600 kvm bostadsyta med cirka 100 lägenheter för uthyrning i Luleå.

Telefon: 060-64 12 00
E-post: info@norrporten.se
Hemsida: www.norrporten.se


Lillviken
Fastighetsbolaget Lillviken är främst inriktat på fastigheter med kontor och butikslokaler men kan på Köpmangatans i Luleå erbjuda en fastighet med bostadslägenheter för uthyrning. Köpmangatan ligger i centrala Luleå och lägenheterna i fastigheten är nyrenoverade och håller hög kvalitet.

Adress: Köpmangatan 56, Luleå
Telefon: 0920-101 40
E-post: info@lillviken.se
Hemsida: www.lillviken.se