1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Luleå

Bevaka lediga lägenheter i Luleå

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Luleå samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Luleå. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 2 av 2 | Lägg in din egen annons

Student söker 1-3 i Luleå
Sökes: Första- & andrahand | 60 m2 | Maxhyra 10000 kr

Söker lägenhet i Luleå
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Luleås hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 12 av 14 | Visa alla

Lulebo
Kommunala hyresvärden Lulebo är största hyresvärd i Luleå med 10.000 lägenheter i det egna beståndet. Lulebo växer därtill genom kontinuerlig nybyggnation. Du kan registrera dig som sökande och se utbudet av lägenheter på hyresvärdens hemsida Lulebo.se

HSB
HSB förvaltar ett par hundra hyresrätter i Luleå. HSB är en kooperativ bostadsorganisation så för att kunna ansöka om lägenhetsvakanser hos hyresvärden behöver du vara medlem i HSB.Fler privata hyresvärdar i Luleå


SBF (Svenska Bostadsfonden)
I Luleå har Svenska Bostadsfonden 400 lägenheter för uthyrning i stadsdelen Örnäset. Från fastigheterna har du cirka 15 minuters promenadavstånd in till centrala Luleå. Registrera dig som bostadssökande om du vill hyra en lägenhet.

Adress: Edeforsgatan 52, Luleå
Telefon: 0920-440 131
E-post: mikael.johansson@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Galären
Hyresvärden Galären satsar stort på nybyggen och har nyligen uppfört 2 fastigheter med 43 lägenheter på Köpmangatan. Totalt uppgår antalet lägenheter för uthyrning till 420 stycken. Galären har ingen egen bostadskö utan väljer fritt bland de som skicker in ansökningar för att hyra lägenhet.

Adress: Lulsundsgatan 16, Luleå
Telefon: 0920-23 51 51
E-post: lulea@galaren.se
Hemsida: www.galaren.se


DN Fastigheter
DN Fastigheter är ett av Luleås äldsta bostadsbolag, grundat redan på 40-talet av David Nilsson vars initialer fått ge namn åt bolaget. DN Fastigheter förvaltar lägenheter och kontor på många centrala adresser i Luleå. Du ställer dig i bostadskön när du på deras hemsida fyller i en intresseanmälan för att hyra lägenhet.

Adress: Sandviksgatan 72A, Luleå
Telefon: 0920 - 22 04 30
E-post: info@dnfast.se
Hemsida: www.dnfast.se


Lindbäcks Fastigheter
Lindbäcks Fastigheter är en stor hyresvärd med både vanliga lägenheter och studentbostäder. I Luleå har Lindbäcks Fastigheter över 900 studentbostäder. Antalet vanliga hyresrätter uppgår till 457 och ligger i Luleå och Piteå.

Telefon: 0911-23 10 10
E-post: carin.engman@lindbacks.se
Hemsida: www.lindbacks.se


Lina Group
Är du i akut behov av bostad erbjuder Lina Group möblerade lägenheter om 1-4 rum och kök i Luleå. Lägenheterna uthyres utan kötid men de boende saknar besittningsrätt. I hyran ingår el och kabel-TV. I anslutning till lägenheterna finns parkering att hyra.

Adress: Magasinsgatan 16, Luleå
Telefon: 0920-23 09 90
E-post: info@lina.se
Hemsida: www.lina.se


Diös Fastigheter
Hyresvärd med ett brett utbud av lägenheter i centrala Luleå. Diös har inget kösystem utan väljer sökande utifrån principen "Först-till-kvarn" samt utifrån den sökandes referenser. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att du har fast inkomst.

Adress: Storgatan 30, Luleå
Telefon: 0770-33 22 00
E-post: info@dios.se
Hemsida: www.dios.se


Sirius Fastigheter
Hyresvärd med lägenheter i centrum och i stadsdelarna Bergviken samt Skurholmen. Merparten av fastigheterna har bastu i de gemensamma lokalerna. Alla lägenheter är anslutna till kabel-TV och bredband.

Adress: Skutgatan 2, Luleå
Telefon: 0920-884 10
E-post: info@siriusfast.se
Hemsida: www.siriusfast.se


Heimstaden
Stort utbud av både studentbostäder och vanliga hyresrätter i Luleå. Heimstaden söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta studentlägenheter med möjlighet till snabb inflyttning. För att få hyra studentbostad krävs att du är antagen till högskolestudier.

Adress: Gammelstadsvägen 19, Luleå
Telefon: 0770-11 10 50
E-post:  lulea@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Rikshem
En av Luleås stora privata hyresvärdar med ett bestånd omfattande 1.450 lägenheter. Rikshem har nyligen färdigställt 94 nyproducerade hyreslägenheter i stadsdelen Bergviken som ligger nära både centrala Luleå och Luleå Tekniska Universitet.

Adress: Rådhustorget 4, Luleå
Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: www.rikshem.se


StudentBostadsService
Studenter antagna till Luleå universitet kan ansöka om lägenhet via StudentBostadsService. Sökande kan välja mellan flera olika boendeformer: inneboende, korridorrum, egen eller delad lägenhet. Lediga lägenheter uthyres enligt principen Först-till-kvarn.

Adress: Universitetsvägen 11 C, Luleå
Telefon: 0920-492578
E-post: info@studentbostadsservice.se
Hemsida: www.studentbostadsservice.se