1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Luleå

Sök lediga lägenheter i Luleå

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Luleå. Du kan fritt söka bland de 43 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill hyra bostad av. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Luleå.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Lulebo
Det kommunala bostadsbolaget Lulebo är med över 7 400 lägenheter den största hyresvärden i staden. Beståndet omfattar förutom vanliga lägenheter även 1 000 studentbostäder. En del av lägenheterna återfinns i Antnäs och Råneå utanför staden.

HSB
I Luleå äger och förvaltar HSB Norr ett större utbud av hyreslägenheter. Beståndet återfinns i centrala Luleå och Gammelstad, 1 mil utanför staden. Medlemmar i HSB har förtur när det kommer till fördelning av lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Luleå


SBF (Svenska Bostadsfonden)
På området Örnäset på promenadavstånd från Luleås stadskärna återfinns SBF bostadsbestånd. Lägenheterna är upp till fyrarummare och några byggda så sent som 2015. Du är välkommen att lämna din intresseanmälan på lediga lägenheter på hyresvärdens hemsida.

Adress: Edeforsgatan 52, Luleå
Telefon: 0920-440 131
E-post: mikael.johansson@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfboservice.se


Galären
Privat hyresvärd som i Luleå förvaltar ett utbud av hyresbostäder i centrala delarna av staden. Hyresvärden tillämpar inget kösystem, Galären väljer den hyresgäst som de anser vara bäst lämpad. På Galärens hemsida kan du registrera dig och ansöka om bostäder.

Adress: Lulsundsgatan 16, Luleå
Telefon: 0920-23 51 51
E-post: lulea@galaren.se
Hemsida: www.galaren.se


DN Fastigheter
Förvaltar 14 fastigheter i Luleås stadskärna. Merparten av fastigheterna är belägna på eller runt Kungsgatan vilket ger dig det bästa läge i staden med gångavstånd till stationen, butiker och övrig service. Intresseanmälan kan göras på hyresvärdens hemsida.

Adress: Sandviksgatan 72A, Luleå
Telefon: 0920 - 22 04 30
E-post: info@dnfast.se
Hemsida: www.dnfast.se


Lina Group
I trivsamma områden på attraktiva adresser i Luleå har Lina Group möblerade lägenheter för uthyrning. Lägenheterna är på 1-4 rum och kök. Husgeråd, sänglinnen och handdukar ingår. Du är välkommen att kontakta hyresvärden för att boka en bostad.

Adress: Magasinsgatan 16, Luleå
Telefon: 0920-23 09 90
E-post: info@lina.se
Hemsida: www.lina.se


Sirius Fastigheter
Äger och förvaltar fem fastigheter i Luleå, belägna i centrum, Bergviken och Skurholmen. Sammanlagt omfattar fastigheterna 60 hyreslägenheter. När du fyller i en intresseanmälan elektroniskt kan du önska vilken lägenhetsstorlek du söker.

Adress: Skutgatan 2, Luleå
Telefon: 0920-884 10
E-post: info@siriusfast.se
Hemsida: www.siriusfast.se


Studentbostäder i Sverige
För stadens studenter erbjuder SBS närmare 1 400 studentlägenheter. De är belägna när universitet, maximalt 20 minuters gångavstånd därifrån. SBS förvaltar både möblerade och omöblerade lägenheter samt lägenheter du kan dela med andra studerande. Hyra betalas 10 månader per år.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se


Heimstaden
Privat hyresvärd som erbjuder både vanliga hyreslägenheter och studentbostäder i Luleå. Beståndet återfinns i Örnäset, Hertsön och Porsön. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida, för att anmäla ditt intresse behöver du ha registrerat dig först.

Adress: Gammelstadsvägen 19, Luleå
Telefon: 0770-11 10 50
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Rikshem
Rikshem har ett brett utbud av hyreslägenheter i Luleås olika områden. Här kan du hitta allt från ettor upp till fyror, några i markplan Man förvaltar även 150 studentlägenheter för stadens studerande. På Rikshems webbplats kan du anmäla dig till deras bostadskö.

Adress: Rådhustorget 4, Luleå
Telefon: 010-70 99 200
Hemsida: www.rikshem.se


StudentBostadsService
Erbjuder boenden för studenter som blivit antagna till Luleå Universitet. Man har både boende i korridorrum och större studentlägenheter. För att söka bostad behöver du registrera dig hos hyresvärden, man tillämpar ett kösystem som bygger på din kötid.

Adress: Universitetsvägen 11 C, Luleå
Telefon: 0920-94444
E-post: info@studentbostadsservice.se
Hemsida: www.studentbostadsservice.se