1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Luleå

Alla lediga lägenheter i Luleå

För att underlätta ditt sökande efter bostad har vi tagit fram en lista över alla lediga lägenheter i Luleå som vi uppdaterar dagligen. I vår lägenhetslista kan du fritt söka efter de lägenheter som matchar dina önskemål. Du kan skicka ansökningar på de lägenheter som du vill hyra.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Visar 9 av 11 | Visa alla

Lulebo
Den kommunala hyresvärden Lulebo är största hyresvärd i Luleå med 10 000 lägenheter för uthyrning. Lulebo expanderar dessutom genom nybyggnation. I vår lägenhetslista hittar du alla lediga lägenheter i Luleå hos Lulebo. Du kan skicka en intresseanmälan för de lägenheter du vill hyra.

HSB
HSB har flera bostadsfastigheter i Luleå. Om du vill hyra bostad av HSB ökar du din chans för att bli erbjuden förstahandskontrakt på en lägenhet genom att bli medlem i HSB. Via oss hittar du HSBs alla lediga lägenheter i Luleå.Fler privata hyresvärdar i Luleå


SBF (Svenska Bostadsfonden)
I Luleå har Svenska Bostadsfonden 400 lägenheter för uthyrning i stadsdelen Örnäset. Från fastigheterna har du cirka 15 minuters promenadavstånd in till centrala Luleå. Registrera dig som bostadssökande om du vill hyra en lägenhet.

Adress: Edeforsgatan 52, Luleå
Telefon: 0920-440 131
E-post: mikael.johansson@sbfbostad.se
Hemsida: www.sbfbostad.se


Galären
Hyresvärden Galären satsar stort på nybyggen och har nyligen uppfört 2 fastigheter med 43 lägenheter på Köpmangatan. Totalt uppgår antalet lägenheter för uthyrning till 420 stycken. Galären har ingen egen bostadskö utan väljer fritt bland de som skicker in ansökningar för att hyra lägenhet.

Adress: Lulsundsgatan 16, Luleå
Telefon: 0920-23 51 51
E-post: lulea@galaren.se
Hemsida: www.galaren.se


DN Fastigheter
DN Fastigheter är ett av Luleås äldsta bostadsbolag, grundat redan på 40-talet av David Nilsson vars initialer fått ge namn åt bolaget. DN Fastigheter kan erbjuda lägenheter och kontor på många centrala adresser i Luleå. Du ställer dig i bostadskön när du fyller i deras intresseanmälan för att hyra lägenhet.

Adress: Sandviksgatan 72A, Luleå
Telefon: 0920 - 22 04 30
E-post: info@dnfast.se
Hemsida: www.dnfast.se


Lindbäcks Fastigheter
Lindbäcks Fastigheter är en stor hyresvärd med både vanliga lägenheter och studentbostäder. I Luleå har Lindbäcks Fastigheter över 900 studentbostäder. Antalet vanliga hyresrätter uppgår till 457 och ligger i Luleå och Piteå.

Telefon: 0911-23 10 10
E-post: carin.engman@lindbacks.se
Hemsida: www.lindbacks.se


Diös Fastigheter
Hyresvärd med ett brett utbud av lägenheter i centrala Luleå. Diös har inget kösystem utan väljer sökande utifrån principen "Först-till-kvarn" samt utifrån den sökandes referenser. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att du har fast inkomst.

Adress: Storgatan 30, Luleå
Telefon: 0770-33 22 00
E-post: info@dios.se
Hemsida: www.dios.se


Igeln Fastigheter
I stadsdelen Mjölkudden invid Luleälven förvaltar Igeln Fastigheter cirka 200 lägenheter i storlek från 1-4 rum och kök. Från bostadsområdet är det 15 minuters promenadavstånd till centrala Luleå. Igeln Fastigheter kan även erbjuda 126 hyreslägenheter på Porsön strax norr om Luleå.

Telefon: 0920-24 98 00
E-post: info@igeln.se
Hemsida: www.igeln.se


Heimstaden
Stort utbud av både studentbostäder och vanliga hyresrätter i Luleå. Heimstaden söker regelbundet efter nya hyresgäster till vakanta studentlägenheter med möjlighet till snabb inflyttning. För att få hyra studentbostad krävs att du är antagen till högskolestudier.

Adress: Gammelstadsvägen 19, Luleå
Telefon: 0770-11 10 50
E-post:  lulea@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com