Krondalsvägen

Luleå
Lägenhet: 3 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Krondalsvägen, Luleå
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

8689 kr

RumAntal rum:

3 RoK

BoytaBoyta:

69 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Ett stenkast från Luleå centrum, där luftvärnsregementet tidigare fanns, växer Kronan fram. En naturstad med fond mot skog och hav samt eget stadsdelscentrum, skola och förskolor. I dag består stadsdelen Kronan av sex områden, fem bostadsområden och ett arbetsplatsområde. Stadsdelen Kronan har byggts ut i etapper under de senaste 15 åren och arbetet fortsätter.

Här finns idag tillgång till bussar, och centrala Luleå är bara några minuters bilfärd bort. Även Luleås flygplats samt Luleås tekniska universitet ligger bara några minuters bilväg bort.

I Kronan bygger vi kvarteret Tältet. Kvarteret utformas som ett småskaligt och aktivt stadskvarter präglat av variation. Kvarteret omsluter en lekfull innergård som öppnar sig mot den nya ”träffpunkten”. Kvarteret ges beständiga fasadmaterial som sten och trä vilka åldras med värdighet. Taken utformas för att ge kvarteret en händelserik siluett, med högresta sadeltak mot väster, söder och öster samt pulpettak mot norr. En automatiserad parkeringslösning integreras i kvarteret.

Kvarteret har en hög miljöprofil med låg energiförbrukning (mindre än 30,8 kWh/m² och år enl. BBR22) och i kvarteret kommer det att erbjudas förmånliga hyror.

Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Luleå

Rapportera fel