Lediga lägenheter LuleboLulebo är ett allmännyttigt bostadsbolag som ägs av kommunen i Luleå. Man äger och förvaltar runt 7 450 hyreslägenheter vilket gör dem till den största hyresvärden och en viktig aktör i Luleå. Med sitt omfattande utbud av bostäder kan man erbjuda något för alla, oavsett behov och önskemål. Lulebo har allt från mindre bostäder upp till rymliga lägenheter med plats för hela familjen.

För kommunens äldre invånare erbjuder man trygghetsboenden. Dessa lägenheter är anpassade efter äldres fysiska och sociala behov. De fem trygghetsboendena i Luleå har alla närhet till service och vårdcentral samtidigt som man uppmuntrar social samvaro genom att erbjuda gemensamhetslokaler.

Studentbostäderna är belägna på Porsön och Björkskatan i närheten av universitetet. Du kan välja mellan möblerade korridorrum eller studentlägenheter att hyra. Hyra betalas 10 månader per år, juni och juli är hyresfria.

För att blir hyresgäst hos Lulebo behöver du vara registrerad hos den kommunala bostadsförmedlingen www.bostadlulea.se. I samband med att du registrerar dig där behöver du betala årsavgiften vilket ger dig möjlighet att ansöka om lägenheter efter det. Bland de sökande är det den person som varit registrerad längst och uppfyller grundkraven som vanligtvis erbjuds kontraktet.

Kontakta Lulebo
Adress: Köpmangatan 27, Luleå
Telefon: 0920-23 67 00
Hemsida: www.lulebo.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Lulebo men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.lulebo.se

Visa alla lediga lägenheter i Luleå