Lediga lägenheter LKFMed ett bestånd som uppgår till nästan 10 000 hyreslägenheter är LKF den största hyresvärden i Lund. Man äger cirka 40% av hyresrätterna som finns i staden och därför är hyresvärden en rekommenderad utgångspunkt för dig som bostadssökande i Lund.

Tack vare sitt omfattande utbud av bostäder kan LKF erbjuda något för de flesta önskemål. Man har boenden centralt och i utkanten av staden, i radhus eller flerbostadshus, i markplan eller några våningar upp. Naturligtvis har man även både större och mindre lägenheter.

Lediga lägenheter publiceras direkt på LKFs hemsida. För att kunna göra en intresseanmälan behöver du registrera dig på webbplatsen först. Man använder sig av ett kösystem vilket innebär att den sökande som varit registrerad i bostadskön längst vanligen tilldelas kontraktet.

Kontakta LKF
Adress: Lilla Tvärgatan 21, Lund
Telefon: 046- 35 85 00
E-post: info@lkf.se
Hemsida: www.lkf.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos LKF men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.lkf.se

Visa alla lediga lägenheter i Lund