1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lund

Alla lediga lägenheter i Lund

Hyra Bostad bevakar utbudet av lägenheter från 22 hyresvärdar i Lund. Som registrerad medlem kan du just nu ansöka om 82 lediga lägenheter i Lund. Du får också e-post direkt när en ledig lägenhet kommer ut så att du kan vara först med att ansöka hos hyresvärden.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 8 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Ej stökig student söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand

Familj söker ett lägenhet
Sökes: Första- & andrahand

Skötsamt par söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | 25 m2 | Maxhyra 11000 kr

Familj söker lägenhet i Lund
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 10000 kr

Skötsamt par med en 9 årig son söker lägenhet i Lund
Sökes: Första- & andrahand | 2 rum

Hyresvärdar


LKF
Hos LKF kan du som söker bostad i Lund hitta såväl hyresrätter som seniorlägenheter. LKF kan idag erbjuda 9 lediga lägenheter. Du som har en befintlig bostad kan även välja att genomföra ett lägenhetsbyte med hyresgäst från LKF.

Ikano Bostad
Ikano Bostad förvaltar över 100 hyresrätter i Lund. Hyresvärden har en helt egen bostadskö skild från Boplats Syd. Bostadssökande med god framförhållning kan även anmäla intresse för kommande 89 hyreslägenheter som Ikano Bostad planerar att uppföra 2019.

Stena Fastigheter
Stena Fastigheter är en av Lunds största privata hyresvärdar och kan erbjuda nybyggda hyreslägenheter med fin utsikt över stadskärnan. I beståndet finns en till femrumslägenheter i attraktiva och trygga stadsdelar nära centralstationen.

AF Bostäder
Bostadssökande studenter bör alltid kontrollera lägenhetsutbudet hos AF Bostäder. Med 5.800 studentlägenheter är man Lunds viktigast hyresvärd för studenter. Sökande kan välja mellan korridorsrum (kort kötid) eller studentbostäder i storlek en till två rum och kök.Fler privata hyresvärdar i Lund


Stadsbostäder
Stadsbostäder är en av de största fastighetsägarna i centrala Lund med ett stort utbud av hyresrätter i stadskärnan. Stadsbostäder kan även erbjuda nybyggda hyreslägenheter i stadsdelen Östra Torn nära Lunds Universitet.

Telefon: 040 12 64 00
E-post: info@stadsbostad.se
Hemsida: www.stadsbostader.se


Häglunds Fastighetsförvaltning
Häglunds Fastighetsförvaltning är en familjeägd hyresvärd med 225 lägenheter i centrala Lund. Häglunds vill i förstahand att du lämnar en intresseanmälan för att hyra bostad så tar hyresvärden kontakt med dig om en lägenhet blir ledig som stämmer in på dina önskemål.

Telefon: 0413-109 63
E-post: info@haeglunds.se
Hemsida: www.haeglunds.se


Hörnstenen
Familjeägt fastighetsbolag med 110 hyresrätter på centralt belägna adresser i Lund. Från bostadsområdet är det nära till såväl centralstationen som stadsparken. Du kan anmäla intresse för en- till fyrarumslägenheter.

Adress: Bragegatan 4, Malmö
Telefon: 040 - 670 20 08
E-post: limhamn@hornstenen.se
Hemsida: www.hornstenen.se


Kanslihuset
Fastighetsförvaltaren Kanslihuset ansvarar för skötsel och uthyrning av lägenheter åt flera privata hyresvärdar. Kanslihuset har flera bostadshus i centrala Lund. En inlämnad bostadsansökan är giltig under tre månader och behöver därefter förnyas om du inte erbjudits bostad.

Telefon: 040-680 07 93
E-post: christel.nilsson@kanslihuset.se
Hemsida: www.kanslihuset.se


Paulssons Fastigheter
Familjeägd hyresvärd med 250 lägenheter i centrala Lund. Flertalet av fastigheterna är byggda vid förra sekelskiftet med vackra lägenheter med hög takhöjd och kakelugnar. För att bli aktuell som hyresgäst krävs att din inkomst överstiger månadshyran 3 gånger.

Adress: Kyrkogatan 13, Lund
Telefon: 046-33 50 30
E-post: lund@paulssons.se
Hemsida: www.paulssons.se


Bästa Bostaden
I småorten Stora Råby strax söder om Lund förvaltar hyresvärden Bästa Bostaden 64 lägenheter i storlek från 2 till 5 rum och kök. Fastigheterna har radhuskaraktär och samtliga lägenheter har tillgång till uteplats eller balkong. Bostadsområdet är populärt hos barnfamiljer.

Telefon: 042-17 63 60
E-post: info@bastabostaden.se
Hemsida: www.bastabostaden.se


Tensorfastigheter
Privat hyresvärd med en- till fyrarumslägenheter i Lund. Lägenhetsbeståndet omfattar totalt 98 hyresrätter. Boende med bil har möjlighet att hyra garage eller p-plats i anslutning till bostaden. Lägg ut en "Önskar-hyra-annons" om du vill presentera dig som bostadssökande.

Telefon: 0768-667 700
E-post: ann@tensorfastigheter.se
Hemsida: www.tensorfastigheter.se


Lifra
Familjeägt fastighetsbolag som förvaltar både egna och andra hyresvärdars bostadsfastigheter. Lifra är en stor hyresvärd i Malmö men har även ett litet bestånd av hyresrätter i Lund.

Adress: Föreningsgatan 22, Malmö
Telefon: 040-33 08 60
E-post: info@lifra.se
Hemsida: www.lifra.se


SuPer Bygg
Hyresvärd som välkomnar bostadsansökningar till Lund. I beståndet finns lägenheter om 1 till 4 rum och kök. Ange din maxhyra och önskad lägenhetsstorlek så tar hyresvärden kontakt med dig när man har ett objekt att erbjuda visning på.

Adress: Höstbruksvägen 6, Lund
Telefon: 046-30 44 50
Hemsida: www.superbygg.se


Tornahem
Familjeägt fastighetsbolag som byggt upp ett bestånd om 40 lägenheter i Lund. Hyresvärden planerar för nyproduktion av ytterligare 40 hyresrätter på Dag Hammarskjölds väg i Lund med inflyttning under 2019. Du kan anmäla intresse för att hyra i kommande nyproduktion.

Adress: Postbox 1071, 221 04 Lund
Telefon: 046 - 13 11 55
E-post: info@tornahem.se
Hemsida: www.tornahem.se


Laurentiistiftelsen
Studentbostadsstiftelse med 144 korridorrum och lägenheter i södra Lund som uthyres enbart till studenter. Korridorrummen kan hyras både möblerade och omöblerade. I hyran ingår bredband. De tre sommarmånaderna juni, juli och augusti är avgiftsfria.

Adress: Kastanjegatan 19, Lund
Telefon: 046-211 55 90
E-post: expeditionen@laurentiistiftelsen.se
Hemsida: www.laurentiistiftelsen.se/boende


Lundabostäder
Fastighetsägare som riktar sig till studenter. Ett stenkast från LTH har hyresvärden studentlägenheter om 30-38 kvm med fullt utrustade kök och badrum. Bostäderna uthyres omöblerade. Gör en intresseanmälan om du önskar bli hyresgäst.

Adress: Onsjögatan 10, Lund
Telefon: 046-211 11 80
E-post: info@lundabostader.se
Hemsida: www.lundabostader.se


Micklagård
Studenthemmet Micklagård erbjuder korridorrum med gemensamt kök samt mindre lägenheter för studenter vid vid Lunds universitet. Boendet ligger inom cykelavstånd till universitetet. Du måste uppdatera din ansökan inför varje termin för att stå kvar i bostadskön.

Adress: Byggmästaregatan 21 B, Lund
Telefon: 046-14 12 66
E-post: micklagard@gmail.com
Hemsida: www.micklagard.se


Krebo
Nära universitetet förvaltar Krebo studentbostäder på Fjolvägen. Lägenheterna är på 34 kvm och har eget kök med kyl/frys samt ugn med spishäll. I samtliga studentlägenheter finns även tvätt- och torktumlare i badrummet. I hyran ingår bredband.

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Michael Hansens Kollegium
Studentbostadsstiftelsen Michael Hansens kollegium äger det största studentboendet i Lund med 244 korridorsrum och 31 studentlägenheter. I studentkorridoren delar de boende gemensamt kök och badrum. De tre sommarmånaderna juni, juli och augusti är avgiftsfria.

Adress: Dag Hammarskjölds väg 4A, Lund
E-post: reception@mhklund.se
Hemsida: www.mhklund.se


Lunds Studentskegård
Lunds Studentskegård hyr ut korridorrum till kvinnliga studenter vid Lunds universitet. I studentboendet finns 38 rum. De boende delar gemensamt kök/badrum. Studentskegården tar emot bostadsansökningar inför nästa termin mellan 15 april-15 maj samt 15 oktober-15 november.

Adress: Sankt Laurentiigatan 3, Lund
Hemsida: www.lsg.nu


Thomanders Studenhthem
Thomanders Studenthem vänder sig enbart till manliga studenter antagna vid Lunds Universitet. Studenthemmet har 12 rum och ser gärna sökande som uppskattar det gemensamma studentlivet. Det går bra att ringa eller skicka e-post för att presentera sig som sökande.

Adress: Sandgatan 16, Lund
Telefon: 046- 211 78 80
E-post: forman@thomanders.se
Hemsida: www.thomanders.se