1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lund

Bevaka lediga lägenheter i Lund

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lund samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lund. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 5 | Lägg in din egen annons

Juriststudent / Polisanställd söker tvåa i Lund!
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 10000 kr

Researcher looking for furnished single room!!
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 5000 kr

Kvinnlig PhD student söker lägenhet
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 11000 kr

Försäkringsutredare söker 3 rum och kök i Lund
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 10000 kr

Familj söker trea eller fyra i Lunds kommun
Sökes: Förstahand | 3 rum | Maxhyra 13000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lunds hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
LKF
LKF förvaltar 9000 lägenheter i Lund och har som målsättning att uppföra nyproduktion av ytterligare 200-300 bostäder om året. LKF förvaltar både hyresrätter samt seniorlägenheter. På LKFs hemsida hittar du 51 lediga lägenheter.

Stena Fastigheter
Stor privat fastighetsägare med större bestånd av lägenheter och lokaler i Lund. Hyresgästerna hos fastighetsägaren har nära både till stadskärnan, Universitet och naturområden. Bostäderna hyrs ut via Boplats Syd på www.boplatssyd.se.

AF Bostäder
AF Bostäder har 6000 studentbostäder i Lund som ger plats åt ca 7500 lundastudenter. Hälften av studentbostäderna är korridorrum och resterande är 1-4 rumslägenheter. Kötiden är i genomsnitt 12 månader för ett korridorrum och 25 månader för en studentlägenhet. Du ansöker på AF Bostäders hemsida www.afbostader.seFler privata hyresvärdar i Lund


Stadsbostäder
Stadsbostäder erbjuder ett brett utbud av hyreslägenheter i Lund. Förvaltar bostäder både i centrala Lund och området Östra Torn. Många av fastigheterna i beståndet är uppförda i början av 1900-talet. På Stadsbostäders hemsida har du möjlighet att söka vakanser.

Telefon: 040 12 64 00
E-post: info@stadsbostad.se
Hemsida: www.stadsbostader.se


Häglunds Fastighetsförvaltning
Familjeägt fastighetsbolag som hyr ut lägenheter i Lund. Förvaltar 12 bostadsfastigheter varav många är byggda under tidigt 1900-tal. Flera av dessa är ombyggda de senaste åren för att erbjuda en attraktiv standard.

Telefon: 0413-109 63
E-post: info@haeglunds.se
Hemsida: www.haeglunds.se


Hörnstenen
Ett av flera familjeägda fastighetsbolag i Lund. Hörnstenen har 110 lägenheter i sitt bestånd. Fastigheterna är belägna på Byggmästaregatan, Tullgatan, Helgeandsgatan och Karl XII gata. Intresseanmälan kan fyllas i på Hörnstenens hemsida.

Adress: Bragegatan 4, Malmö
Telefon: 040 - 670 20 08
E-post: limhamn@hornstenen.se
Hemsida: www.hornstenen.se


Kanslihuset
Bolag som erbjuder förvaltning, skötsel och uthyrning av privata hyresvärdars lägenheter. I Lund kan man erbjuda lägenheter på 25 centrala adresser i staden, många med äldre charmiga detaljer. En allmän intresseanmälan kan fyllas i på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 040-547100
E-post: info@kanslihuset.se
Hemsida: www.kanslihuset.se


Paulssons Fastigheter
En av de större privata hyresvärdarna i staden är Paulssons Fastigheter som hyr ut cirka 250 lägenheter och 100 lokaler i Lund. Man kan erbjuda bostäder i flera av stadens områden, alla med närhet till service och kommunikationer.

Adress: Kyrkogatan 13, Lund
Telefon: 046-33 50 30
E-post: lund@paulssons.se
Hemsida: www.paulssons.se


Bästa Bostaden
Hyresvärd som valt att fokusera sitt bestånd till Lund och Viken. Totalt förvaltas 225 lägenheter varav 64 är belägna i Stora Råby utanför Lund. Här bor hyresgästerna i moderna radhus med hög standard och har från 2-5 rum och kök.

Telefon: 042-17 63 60
E-post: info@bastabostaden.se
Hemsida: www.bastabostaden.se


Tensorfastigheter
I Lund äger och förvaltar Tensorfastigheter 102 hyreslägenheter. Bostäderna har ett till fyra rum och kök. Parkering erbjuds vanligen i anslutning till fastigheterna. Genom att fylla i en intresseanmälan på hemsidan låter du hyresvärden veta att du söker bostad.

Telefon: 0768-667 700
Hemsida: www.tensorfastigheter.se


Lifra
Familjeägt fastighetsbolag som förvaltar både egna och andra hyresvärdars bostadsfastigheter. Lifra är en stor hyresvärd i Malmö men har även ett litet bestånd av hyresrätter i Lund.

Adress: Föreningsgatan 22, Malmö
Telefon: 040-33 08 60
E-post: info@lifra.se
Hemsida: www.lifra.se


SuPer Bygg
Hyresvärd som välkomnar bostadsansökningar till Lund. I beståndet finns lägenheter om 1 till 4 rum och kök. Ange din maxhyra och önskad lägenhetsstorlek så tar hyresvärden kontakt med dig när man har ett objekt att erbjuda visning på.

Adress: Höstbruksvägen 6, Lund
Telefon: 046-30 44 50
Hemsida: www.superbygg.se


Tornahem
Familjeägt fastighetsbolag som byggt upp ett bestånd om 40 lägenheter i Lund. Hyresvärden planerar för nyproduktion av ytterligare 40 hyresrätter på Dag Hammarskjölds väg i Lund med inflyttning under 2019. Du kan anmäla intresse för att hyra i kommande nyproduktion.

Telefon: 046 - 13 11 55
E-post: info@tornahem.se
Hemsida: www.tornahem.se


Laurentiistiftelsen
Studentbostadsstiftelse med 144 korridorrum och lägenheter i södra Lund som uthyres enbart till studenter. Korridorrummen kan hyras både möblerade och omöblerade. I hyran ingår bredband. De tre sommarmånaderna juni, juli och augusti är avgiftsfria.

Adress: Kastanjegatan 19, Lund
Telefon: 046-211 55 90
E-post: expeditionen@laurentiistiftelsen.se
Hemsida: www.laurentiistiftelsen.se/boende


Lundabostäder
Fastighetsägare som riktar sig till studenter. Ett stenkast från LTH har hyresvärden studentlägenheter om 30-38 kvm med fullt utrustade kök och badrum. Bostäderna uthyres omöblerade. Gör en intresseanmälan om du önskar bli hyresgäst.

Adress: Onsjögatan 10, Lund
Telefon: 046-211 11 80
E-post: info@lundabostader.se
Hemsida: www.lundabostader.se


Micklagård
Studenthemmet Micklagård erbjuder korridorrum med gemensamt kök samt mindre lägenheter för studenter vid Lunds universitet. Boendet ligger inom cykelavstånd till universitetet. Du måste uppdatera din ansökan inför varje termin för att stå kvar i bostadskön.

Adress: Byggmästaregatan 21 B, Lund
E-post: micklagard@gmail.com
Hemsida: www.micklagard.se


Michael Hansens Kollegium
Studentbostadsstiftelsen Michael Hansens kollegium äger det största studentboendet i Lund med 244 korridorsrum och 31 studentlägenheter. I studentkorridoren delar de boende gemensamt kök och badrum. De tre sommarmånaderna juni, juli och augusti är avgiftsfria.

Adress: Dag Hammarskjölds väg 4A, Lund
E-post: reception@mhklund.se
Hemsida: www.mhklund.se


Lunds Studentskegård
Lunds Studentskegård hyr ut korridorrum till kvinnliga studenter vid Lunds universitet. I studentboendet finns 38 rum. De boende delar gemensamt kök/badrum. Studentskegården tar emot bostadsansökningar inför nästa termin mellan 15 april-15 maj samt 15 oktober-15 november.

Adress: Sankt Laurentiigatan 3, Lund
Hemsida: www.lsg.nu


Thomanders Studenhthem
Thomanders Studenthem vänder sig enbart till manliga studenter antagna vid Lunds Universitet. Studenthemmet har 12 rum och ser gärna sökande som uppskattar det gemensamma studentlivet. Det går bra att ringa eller skicka e-post för att presentera sig som sökande.

Adress: Sandgatan 16, Lund
Telefon: 046- 211 78 80
E-post: forman@thomanders.se
Hemsida: www.thomanders.se


Heimstaden
År 2018 förvärvade Heimstaden närmare 300 hyreslägenheter i Lund vilket innebär att de idag förvaltar över 700 bostäder i staden. Lediga lägenheter publiceras på hyresvärdens hemsida där du har möjlighet att visa ditt intresse när du registrerat dig.

Adress: Ällingavägen 9 C, Lund
Telefon: 0770-111 050
E-post: kundservice@heimstaden.com
Hemsida: www.heimstaden.com


Salana Group
Privata fastighetsbolaget äger runt 40 fastigheter på Österlen och södra Sverige, av dem är tre byggnader belägna i Lund. Lägenheterna ligger på centrala adresser i staden med närhet till kommunikationer, butiker och serviceutbud.

Telefon: 046-211 73 55
E-post: info@salana.se
Hemsida: www.salana.se


Studentbostäder i Sverige
Förvaltar 86 studentlägenheter på Fiolvägen i Lund. Lägenheterna har 1 rum och kök fördelat på 34 kvm. Samtliga är utrustade med egen tvättmaskin och torkrumlare i lägenheten. Bostäderna är belägna i fyra fastigheter som alla byggdes klart 2004.

E-post: info@sbsstudent.se
Hemsida: www.sbsstudent.se/fiolvagen-lund


Svenska Studenthus
I Lund erbjuder Svenska Studenthus studentbostäder på Brunnshögsgatan, Onsjögatan och Albogatan. Majoriteten av bostäderna är byggda de senaste åren vilket ger dig hög standard. Samtliga lägenheter har eget badrum och eget kök.

Telefon: 010 - 510 55 00
Hemsida: www.svenskastudenthus.se