1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lund

Alla lediga lägenheter i Lund

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Lund. Du kan fritt söka bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Lund och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Utvalda lägenheter

Trevlig funkislägenhet nära till allt!
Råbyvägen 15 O
2 rum | 53 m2 | 7000 kr/mån
Önskar hyra


Visar 5 av 16 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Ett lugnt och skötsamt par utan betalningsanmärkningar söker en 2:a eller 3:a i Lund
Sökes: Första- & andrahand

Fyra Väggar - Fyra Huvuden
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2

Skolresurs söker lägenhet i Lund
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

CARLANDRAVÄGEN 2 C LGH 1103
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 10000 kr

Ensamstående söker AKUT boende
Sökes: Första- & andrahand | 75 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar


Lunds Kommuns Fastigheter
Den största hyresvärden i Lund är det kommunalägda bostadsbolaget LKF med 9 000 hyresrätter. Om du vill hyra bostad behöver registrera dig i LKFs bostadskö. I vår lägenhetslista kan du se LKFs alla lediga lägenheter i Lund och skicka ansökningar för de lägenheter som du vill hyra.

Ikano Bostad
Bostadsbolaget Ikano Bostad, grundat av familjen Kamprad, äger över 100 lägenheter i Lund på Neversvägen och Måsvägen. Via oss kan du se Ikano Bostads alla lediga lägenheter i Lund. Du behöver registrera dig som bostadssökande för att ansöka om att hyra lägenhet.

Stena Fastigheter
I Lund har Stena Fastigheter flera stora bostadsfastigheter med upp till 8 våningsplan med fantastisk utsikt över stadskärnan. Du kan välja mellan 1 till 5 rumslägenheter. Hos oss kan du söka bland Stena Fastigheter lediga lägenheter.

Akelius
På Kulgränden i Lund har bostadsbolaget Akelius ett stort lägenhetskomplex med 288 hyreslägenheter. Akelius tar regelbundet in ett par nya hyresgäster varje månad. Akelius har i området flera lägenheter med helt nyrenoverade kök och badrum.

AF Bostäder
AF Bostäder riktar sig uteslutande till dig som är student eller som avser att bli student i Lund. AF Bostäder är den största hyresvärden för studenter med 5 800 studentlägenheter i det egna beståndet. Just nu söker man nya hyresgäster.Fler privata hyresvärdar i Lund


Stadsbostäder
I Lund och Malmö förvaltar Stadsbostäder hela 3 500 lägenheter för uthyrning. Stadsbostäder söker och tar regelbundet in nya hyresgäster till ett par lägenheter varje månaden. Du kan registrera dig som bostadssökande.

E-post info@stadsbostad.se
Telefon 040 12 64 00
Hemsida www.stadsbostader.se


Häglunds Fastighetsförvaltning
Familjeägda bostadsbolaget Häglunds Fastighetsförvaltning äger lägenheter i centrala Lund som man hyr ut till privatpersoner. Man kan erbjuda bostadsfastigheter på 9 olika centrala adresser i Lund. Lämna en intresseanmälan om du vill ansöka om att hyra bostad.

Telefon 0413-10963
Hemsida www.haeglunds.se


Hörnstenen
I Lund kan privata hyresvärden Hörnstenen erbjuda lägenheter att hyra på Byggmästaregatan, Karl XII gata och Tullgatan. Totalt har Hörnsenen 110 lägenheter för uthyrning i Lund. Du kan lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet.

Besöksadress Bragegatan 4, Malmö
E-post limhamn@hornstenen.se
Telefon 040 - 670 20 08
Hemsida www.hornstenen.se


Kanslihuset
Fastighetsförvaltaren Kanslihuset ansvarar för flera hyresvärdars fastigheter i Lund. Utöver förvaltning, adminstration och underhåll har man även ansvar för uthyrning av lägenheter. Kanslihuset kan erbjuda lägenheter i Lunds stadskärna och nära Stadsparken.

E-post ajten.boos@kanslihuset.com
Telefon 040-547100
Hemsida www.kanslihuset.se


Paulssons Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Paulssons Fastigheter förvaltar 250 hyresrätter i Lund. Många av lägenheterna ligger i centrala Lund i vackra sekelskifteshus. Registrera dig som bostadssökande om du vill hyra lägenhet.

Besöksadress Kyrkogatan 13, Lund
E-post lund@paulssons.se
Telefon 046-33 50 30
Hemsida www.paulssons.se


Bästa Bostaden
I bostadsområdet Stora Råby i utkanten av Lund förvaltar hyresvärden Bästa Bostaden lägenheter för uthyrning. Lägenheterna är från 2 till 5 rum med bostadsyta från 60 till 110 kvm. Lägenheterna är uppförda 2008 med hög boeendestandard. Vill du hyra lägenhet behöver du lämna en intresseanmälan.

E-post info@bastabostaden.se
Telefon 042 17 63 60
Hemsida www.bastabostaden.se


Tensorfastigheter
I Lund kan Tensorfastigheter erbjuda hyreslägenheter till privatpersoner på Lokföraregatan, Hantverksgatan och Nils Bjelkegatan. Totalt har Tensorfastigheter 98 hyresrätter i Lund i storlek från 1 till 4 rum och kök.

E-post ann@tensorfastigheter.se
Telefon 0768 667700
Hemsida www.tensorfastigheter.se


Jyma Fastigheter
Fastighetsbolaget Jyma lägger allt sitt fokus på Öresundsregionen och kan erbjuda lägenheter i Lund och Malmö. I Lund har man lägenheter att hyra på Bankgatan, Kiliansgatan, Lilla Fiskaregatan och Södergatan. Om du vill hyra lägenhet kan du lämna en intresseanmälan.

E-post jennie.bladh@jyma.se
Telefon 040-981260
Hemsida www.jyma.se


Lifra
Hyresvärden Lifra har som målsättning att sätta dig som hyresgäst i centrum. Detta gör man genom att satsa på tillsyn och underhåll av sina fastigheter och lägenheter. I Lund kan Lifra erbjuda hyreslägenheter på Stora Södergatan.

Besöksadress Föreningsgatan 22, Malmö
E-post info@lifra.se
Telefon 040-33 08 60
Hemsida www.lifra.se


SuPer Bygg
Privata byggbolaget SuPer Bygg förvaltar 1-4 rumslägenheter i Lund. Om du vill bli hyresgäst skall du lämna en intresseanmälan där du utöver en kort personlig beskrivning av dig själv även skall skriva i vilken lägenhetsstorlek du söker.

Besöksadress Höstbruksvägen 6, Lund
Telefon 046-304450
Hemsida www.superbygg.se


Tornahem
Det familjeägda bostadsbolaget Tornahem har i Lund byggt ett par hyresfastigheter som man behållt i egen regi och där man nu hyr ut lägenheter till privatpersoner. På Vipeholmsvägen och Orkestervägen i Lund har man ett 50-tal lägenheter för uthyrning. Lämna en intresseanmälan om du vill ansöka om att hyra bostad.

Postadress Postbox 1071, 221 04 Lund
E-post info@tornahem.se
Telefon 046 - 13 11 55
Hemsida www.tornahem.se


Studentbostäder i Lund:

Laurentiistiftelsen
I Södra Lund på Kastanjegatan 19 har Laurentiistiftelsen hela 144 korridorrum för uthyrning. Sommarmånaderna är hyresfria månader och som boende har du i hyran tillgång till bredband. Om du vill hyra ett rum behöver du först fylla i och skicka in en ansökningsblankett.

Besöksadress Kastanjegatan 19, Lund
E-post expeditionen@laurentiistiftelsen.se
Telefon 046-211 55 90
Hemsida www.laurentiistiftelsen.se/boende


Micklagård
I studenthemmet Micklagård finns ett stort utbud av korridorrum med delat kök och några större pentryrum med egen kokvrå för uthyrning till studenter vid Lunds universitet. Fyll i och skicka in en anmälningsblankett om du vill hyra rum.

Besöksadress Byggmästareg. 21 B, Lund
E-post info@micklagard.se
Telefon 046-14 12 66
Hemsida www.micklagard.se


Krebo
På Fiolvägen, nära Lunds universitet, förvaltar Krebo enrumslägenheter om 34 kvm som lämpar sig väl som studentbostäder. Bredband ingår i hyran. Samtliga lägenheter har eget kök (pentry) och badrum. Du kan lämna en intresseanmälan om du vill hyra.

E-post info@krebo.se
Telefon 0454-585 000
Hemsida www.krebo.se


Michael Hansens Kollegium
Största studentboendet i Lund förvaltas av Stiftelsen Michael Hansens Kollegium som på Dag Hammarskjölds väg kan erbjuda 244 korridorrum för uthyrning. Rummen är på 19 kvm och i korridoren delar ni dusch och kök medan toalett och handfat finns på varje rum. Juni, juli och augusti är avgiftsfria månader.

Besöksadress Dag Hammarskjölds väg 4A, Lund
Telefon 046-13 84 57
Hemsida www.mhklund.se


Lunds Studentskegård
Lunds Studentskegård vänder sig uteslutande till kvinnliga studenter vid Lunds universitet. Man tar emot ansökningar för att hyra rum mellan den 15e april till 15e maj samt den 15e oktober till 15e november. Rummen är på 20 kvm och totalt finns här 38 korridorsrum.

Besöksadress St Laurentiigatan 3, Lund
E-post ediler@lsg.nu
Telefon 046-211 45 00
Hemsida www.lsg.nu


Thomanders Studenhthem
Thomanders Studenthem grundades redan i slutet av 1800-talet och riktar sig till manliga studenter vid Lunds universitet. Här finns 12 rum för uthyrning. Lämplig boende för dig som gärna bor tätt inpå studentkollegor. Om du vill hyra rum ringer du och anmäler ditt intresse.

Besöksadress Sandgatan 16, Lund
E-post forman@thomanders.se
Telefon 046- 211 78 80
Hemsida www.thomanders.se