1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lund

Alla lediga lägenheter i Lund

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Lund. Du kan fritt söka bland alla lediga lägenheter som vi har registrerat i Lund och skicka en bostadsansökan för de lägenheter du vill hyra. Du kan också komma i kontakt med alla hyresvärdar på orten och ställa dig i bostadskö hos dem.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 10 | Visa alla | Lägg in din egen annons

3:a för skötsam äldre par
Sökes: Förstahand | 55 m2 | Maxhyra 13000 kr

Lund
Sökes: Första- & andrahand | 80 m2 | Maxhyra 6000 kr

Familj mellan boende söker bostad i Dalby eller Torna Hällestad
Sökes: Första- & andrahand | 80 m2

Singelpappa söker 3 el 4 i Lund eller Malmö
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 11000 kr

Par som består av studerande kille och en tjej.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


LKF
Hos LKF kan du som söker bostad i Lund hitta såväl hyresrätter som seniorlägenheter. LKF kan idag erbjuda 117 lediga lägenheter. Du som har en befintlig bostad kan även välja att genomföra ett lägenhetsbyte med hyresgäst från LKF.

Ikano Bostad
Bostadsbolaget Ikano Bostad, grundat av familjen Kamprad, äger över 100 lägenheter i Lund på Neversvägen och Måsvägen. Via oss kan du se Ikano Bostads alla lediga lägenheter i Lund. Du behöver registrera dig som bostadssökande för att ansöka om att hyra lägenhet.

Stena Fastigheter
I Lund har Stena Fastigheter flera stora bostadsfastigheter med upp till 8 våningsplan med fantastisk utsikt över stadskärnan. Du kan välja mellan 1 till 5 rumslägenheter. Hos oss kan du söka bland Stena Fastigheter lediga lägenheter.

AF Bostäder
AF Bostäder riktar sig uteslutande till dig som är student eller som avser att bli student i Lund. AF Bostäder är den största hyresvärden för studenter med 5 800 studentlägenheter i det egna beståndet. Just nu söker man nya hyresgäster.Fler privata hyresvärdar i Lund


Stadsbostäder
I Lund och Malmö förvaltar Stadsbostäder hela 3 500 lägenheter för uthyrning. Stadsbostäder söker och tar regelbundet in nya hyresgäster till ett par lägenheter varje månaden. Du kan registrera dig som bostadssökande.

Telefon: 040 12 64 00
E-post: info@stadsbostad.se
Hemsida: www.stadsbostader.se


Häglunds Fastighetsförvaltning
Familjeägda bostadsbolaget Häglunds Fastighetsförvaltning äger lägenheter i centrala Lund som man hyr ut till privatpersoner. Man kan erbjuda bostadsfastigheter på 9 olika centrala adresser i Lund. Lämna en intresseanmälan om du vill ansöka om att hyra bostad.

Telefon: 0413-10963
E-post: info@haeglunds.se
Hemsida: www.haeglunds.se


Hörnstenen
I Lund kan privata hyresvärden Hörnstenen erbjuda lägenheter att hyra på Byggmästaregatan, Karl XII gata och Tullgatan. Totalt har Hörnsenen 110 lägenheter för uthyrning i Lund. Du kan lämna en intresseanmälan för att hyra lägenhet.

Adress: Bragegatan 4, Malmö
Telefon: 040 - 670 20 08
E-post: limhamn@hornstenen.se
Hemsida: www.hornstenen.se


Kanslihuset
Fastighetsförvaltaren Kanslihuset ansvarar för flera hyresvärdars fastigheter i Lund. Utöver förvaltning, adminstration och underhåll har man även ansvar för uthyrning av lägenheter. Kanslihuset kan erbjuda lägenheter i Lunds stadskärna och nära Stadsparken.

Telefon: 040-547100
E-post: sara.wasserman@kanslihuset.se
Hemsida: www.kanslihuset.se


Paulssons Fastigheter
Familjeägda bostadsbolaget Paulssons Fastigheter förvaltar 250 hyresrätter i Lund. Många av lägenheterna ligger i centrala Lund i vackra sekelskifteshus. Registrera dig som bostadssökande om du vill hyra lägenhet.

Adress: Kyrkogatan 13, Lund
Telefon: 046-33 50 30
E-post: lund@paulssons.se
Hemsida: www.paulssons.se


Bästa Bostaden
I bostadsområdet Stora Råby i utkanten av Lund förvaltar hyresvärden Bästa Bostaden lägenheter för uthyrning. Lägenheterna är från 2 till 5 rum med bostadsyta från 60 till 110 kvm. Lägenheterna är uppförda 2008 med hög boeendestandard. Vill du hyra lägenhet behöver du lämna en intresseanmälan.

Telefon: 042 17 63 60
E-post: info@bastabostaden.se
Hemsida: www.bastabostaden.se


Tensorfastigheter
I Lund kan Tensorfastigheter erbjuda hyreslägenheter till privatpersoner på Lokföraregatan, Hantverksgatan och Nils Bjelkegatan. Totalt har Tensorfastigheter 98 hyresrätter i Lund i storlek från 1 till 4 rum och kök.

Telefon: 0768 667700
E-post: ann@tensorfastigheter.se
Hemsida: www.tensorfastigheter.se


Jyma Fastigheter
Fastighetsbolaget Jyma lägger allt sitt fokus på Öresundsregionen och kan erbjuda lägenheter i Lund och Malmö. I Lund har man lägenheter att hyra på Bankgatan, Kiliansgatan, Lilla Fiskaregatan och Södergatan. Om du vill hyra lägenhet kan du lämna en intresseanmälan.

Telefon: 040-981260
E-post: jennie.bladh@jyma.se
Hemsida: www.jyma.se


Lifra
Hyresvärden Lifra har som målsättning att sätta dig som hyresgäst i centrum. Detta gör man genom att satsa på tillsyn och underhåll av sina fastigheter och lägenheter. I Lund kan Lifra erbjuda hyreslägenheter på Stora Södergatan.

Adress: Föreningsgatan 22, Malmö
Telefon: 040-33 08 60
E-post: info@lifra.se
Hemsida: www.lifra.se


SuPer Bygg
Privata byggbolaget SuPer Bygg förvaltar 1-4 rumslägenheter i Lund. Om du vill bli hyresgäst skall du lämna en intresseanmälan där du utöver en kort personlig beskrivning av dig själv även skall skriva i vilken lägenhetsstorlek du söker.

Adress: Höstbruksvägen 6, Lund
Telefon: 046-304450
Hemsida: www.superbygg.se


Tornahem
Det familjeägda bostadsbolaget Tornahem har i Lund byggt ett par hyresfastigheter som man behållt i egen regi och där man nu hyr ut lägenheter till privatpersoner. På Vipeholmsvägen och Orkestervägen i Lund har man ett 50-tal lägenheter för uthyrning. Lämna en intresseanmälan om du vill ansöka om att hyra bostad.

Adress: Postbox 1071, 221 04 Lund
Telefon: 046 - 13 11 55
E-post: info@tornahem.se
Hemsida: www.tornahem.se


Laurentiistiftelsen
I Södra Lund på Kastanjegatan 19 har Laurentiistiftelsen hela 144 korridorrum för uthyrning. Sommarmånaderna är hyresfria månader och som boende har du i hyran tillgång till bredband. Om du vill hyra ett rum behöver du först fylla i och skicka in en ansökningsblankett.

Adress: Kastanjegatan 19, Lund
Telefon: 046-211 55 90
E-post: expeditionen@laurentiistiftelsen.se
Hemsida: www.laurentiistiftelsen.se/boende


Micklagård
I studenthemmet Micklagård finns ett stort utbud av korridorrum med delat kök och några större pentryrum med egen kokvrå för uthyrning till studenter vid Lunds universitet. Fyll i och skicka in en anmälningsblankett om du vill hyra rum.

Adress: Byggmästaregatan 21 B, Lund
Telefon: 046-14 12 66
Hemsida: www.micklagard.se


Krebo
På Fiolvägen, nära Lunds universitet, förvaltar Krebo enrumslägenheter om 34 kvm som lämpar sig väl som studentbostäder. Bredband ingår i hyran. Samtliga lägenheter har eget kök (pentry) och badrum. Du kan lämna en intresseanmälan om du vill hyra.

Telefon: 0454-585 000
E-post: info@krebo.se
Hemsida: www.krebo.se


Michael Hansens Kollegium
Största studentboendet i Lund förvaltas av Stiftelsen Michael Hansens Kollegium som på Dag Hammarskjölds väg kan erbjuda 244 korridorrum för uthyrning. Rummen är på 19 kvm och i korridoren delar ni dusch och kök medan toalett och handfat finns på varje rum. Juni, juli och augusti är avgiftsfria månader.

Adress: Dag Hammarskjölds väg 4A, Lund
Telefon: 046-13 84 57
E-post: reception@mhklund.se
Hemsida: www.mhklund.se


Lunds Studentskegård
Lunds Studentskegård vänder sig uteslutande till kvinnliga studenter vid Lunds universitet. Man tar emot ansökningar för att hyra rum mellan den 15e april till 15e maj samt den 15e oktober till 15e november. Rummen är på 20 kvm och totalt finns här 38 korridorsrum.

Adress: Sankt Laurentiigatan 3, Lund
Telefon: 046-211 45 00
E-post: ediler@lsg.nu
Hemsida: www.lsg.nu


Thomanders Studenhthem
Thomanders Studenthem grundades redan i slutet av 1800-talet och riktar sig till manliga studenter vid Lunds universitet. Här finns 12 rum för uthyrning. Lämplig boende för dig som gärna bor tätt inpå studentkollegor. Om du vill hyra rum ringer du och anmäler ditt intresse.

Adress: Sandgatan 16, Lund
Telefon: 046- 211 78 80
E-post: forman@thomanders.se
Hemsida: www.thomanders.se