Örnvägen

Lund
Lägenhet: 2 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Örnvägen, Lund
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

5836 kr

RumAntal rum:

2 RoK

BoytaBoyta:

67 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.

Lägenheten har plastmatta i hall, kök och sovrum samt parkett i vardagsrummet. Helkaklat badrum från 1992. Tvättstuga i angränsande fastighet. Toppmatad tvättmaskin går att välja som ett tillval för 115 kr/mån. Detsamma gäller diskmaskin som också går att beställa som ett tillval för 115 kr/mån.
Möjlighet finns för ny hyresgäst att kostnadsfritt få vidgjort golv och väggar i hall, kök, sovrum och vardagsrum, ny köksfläkt samt målning av köksstomme och luckor. Observera att eventuella renoveringar beställs efter inflytt och påbörjas inom 4 månader. Med reservation för att lägenheten vid inflytt i vissa delar kan skilja sig från ovan beskrivning.
På Örnvägen planerar LKF att förtäta och bygga 140 st nya lägenheter på den plats där idag Coop och LKF:s parkeringshus och områdeskontor ligger. Planerad byggstart hösten 2022. För mer info se: https://www.lkf.se/vi-bygger/planerad-nyproduktion/ornvagen-vaster/
Information

  • Balkong
  • Eventuella om- och tillbyggnader eller andra förändringar som tidigare hyresgäst har åstadkommit i lägenheten eller på dess uteplats, kommer att återställas i samband med nyuthyrning. Detsamma gäller ev. annan utrustning o inredning som inte tillhör LKF.
  • Källarförråd


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel