Tage Erlanders Väg

Lund
Lägenhet: 4 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Tage Erlanders Väg, Lund
Hyrdes ut: 2022-08-01
HyraHyra:

9894 kr

RumAntal rum:

4 RoK

BoytaBoyta:

106 m2

VåningsplanVåningsplan:

0

Hyresvärdens beskrivning

OBS! Bilden är ett exempel från aktuellt bostadsområdePlanritning kan innehålla mindre avvikelser.

Radhus i två plan med uteplats. Bostaden har linoleumgolv i hall på bottenplan, i köket samt i sovrum 2. I hallen på ovanvåningen samt i sovrum 1 & 3 ligger plastmatta. I vardagsrummet är det parkettgolv. Ett badrum med badkar och ett med dusch.
Tvättmaskin och torktumlare finns i lägenheten som standard. Gemensam tvättstuga finns ej. Diskmaskin går att välja som ett tillval för 115 kr/mån. Eventuell diskmaskin som finns i lägenheten idag tillhör inte lägenheten.
Möjlighet finns för ny hyresgäst att kostnadsfritt få vidgjort väggarna i hallen på båda plan, köket, sovrum 3 samt i trappan och vardagsrummet. Man kan även kostnadsfritt beställa ny tvättmaskin, målning av köksstomme och nya luckor. Observera att eventuella renoveringar beställs efter inflytt och påbörjas inom 4 månader.
Med reservation för att lägenheten vid inflytt i vissa delar kan skilja sig från ovan beskrivning.
Information

  • Eventuella om- och tillbyggnader eller andra förändringar som tidigare hyresgäst har åstadkommit i lägenheten eller på dess uteplats, kommer att återställas i samband med nyuthyrning. Detsamma gäller ev. annan utrustning o inredning som inte tillhör LKF.
  • Förråd finns i lägenheten
  • Hyresgästen ansvarar för skötsel av uteplats / tomt
  • Komfortvärme
  • Radhus


Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Lund

Rapportera fel