1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lycksele

Bevaka lediga lägenheter i Lycksele

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lycksele samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lycksele. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lyckseles hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 7 av 8 | Visa alla

Lycksele Bostäder
Kommunens bostadsbolag med ungefär 1 330 lägenheter i kommunen. Förvaltar även lokaler för företag. Utöver boenden i Lycksele har Lycksele Bostäder även ett bestånd av lägenheter i Örträsk.Privata hyresvärdar i Lycksele


Franklin Fastigheter
Franklin Fastigheter har det största beståndet av lägenheter av privata hyresvärdar i kommunen. Med över 60 fastigheter bestående av lägenheter finns boenden i alla storlekar, prisklasser och typer. Franklin tillämpar ett kösystem vilket du kan anmäla dig till.

Adress: Skolgatan 10, Lycksele
Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Ohlssons Fastigheter
220 lägenheter att hyra i Lycksele stadskärna, som längst ligger några hundra meter från ortens torg. Blivande hyresgäster är välkomna att kontakta hyresvärden angående ett specifikt objekt som är ledigt eller med en allmän intresseanmälan.

Adress: Storgatan 28, 1tr, 921 31 Lycksele
Telefon: 0950-106 51
E-post: info@ohlssonsfastigheter.se
Hemsida: www.ohlssonsfastigheter.se


Palmsunda Fastigheter
Privat fastighetsägare som i Lycksele förvaltar 16 fastigheter med hyresrätter. Erbjuder totalt 189 lägenheter i varierande storlekar i centrala staden och strax utanför. Intresseanmälningar tas emot direkt på Palmsunda Fastigheters hemsida.

Adress: Storgatan 103, Lycksele
Telefon: 0950-69 97 15
E-post: ellinor.eriksson@palmsunda.se
Hemsida: www.palmsunda.se


Blomberg Bostäder
Hyresvärden Blomberg förvaltar cirka 100 lägenheter fördelade mellan ett flertal adresser i Lycksele. Du kan fylla i och posta en bostadsansökan via denna länk: www.blombergbostader.se/bostadsanmalan.doc

Adress: Grundtjärnsvägen 9, Lycksele
Telefon: 070-332 01 53
E-post: blomberg.bostader@mail.se
Hemsida: www.blombergbostader.se


Bra Bo i Lycksele
Bo Bra är en familjeägd hyresvärd med 80 hyreslägenheter i centrala lägen i Lycksele. Bo Bra söker regelbundet efter nya hyresgäster och alla är välkomna att lämna en allmän bostadsansökan till hyresvärden.

Adress: Murarvägen 2, Lycksele
Telefon: 070-509 10 49
E-post: info@brabolycksele.se
Hemsida: www.brabolycksele.se


Domptören
Förvaltar hyreslägenheter på centralt belägna adresser som Storgatan. Lediga lägenheter publiceras direkt på Domptörens hemsida. Ligger det inte ute någon vakans har du möjlighet att istället lämna en generell intresseanmälan.

Telefon: 0950-120 02
E-post: info@domptoren.nu
Hemsida: www.domptoren.nu