1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lycksele

Bevaka lediga lägenheter i Lycksele

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lycksele samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lycksele. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lyckseles hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 7 av 8 | Visa alla

Lycksele Bostäder
Lycksele Bostäder förvaltar 1330 lägenheter. Hyresvärden ägs av kommunen och är ett allmännyttigt bostadsbolag. På uthyrning.lyckselebostader.se/ledigt-just-nu kan du se lägenhetsvakanser hos hyresvärden.Privata hyresvärdar i Lycksele


Franklin Fastigheter
Ingen annan privat hyresvärd har lika många lägenheter i Lycksele som Franklin Fastigheter. Hyresvärden har över 50 hyresfastigheter i Lycksele. På Franklins elektroniska anslagstavla har du möjlighet att annonsera efter en bostad eller lägenhetsbyte.

Adress: Skolgatan 10, 921 31 Lycksele
Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Ohlssons Fastigheter
Familjeägd privat hyresvärd med 220 lägenheter i centrala Lycksele. Alla lägenheter har anslutningsmöjlighet till internet via fiber. Din bostadsansökan inlämnar du via e-post direkt till Ohlssons Fastigheter.

Adress: Storgatan 28, 1tr, 921 31 Lycksele
Telefon: 0950-106 51
E-post: info@ohlssonsfastigheter.se
Hemsida: www.ohlssonsfastigheter.se


Palmsunda Fastigheter
Palmsunda är en av Lyckseles stora privata hyresvärdar. Palmsunda har bostadsfastigher på följande adresser i Lycksele: Borgaregatan, Bångvägen, Flottarevägen, Frykholmsvägen, Hällforsvägen, Jonstavägen, Källvägen, Sadelgatan, Storgatan, Timmervägen, Vilhelminavägen och Umevägen.

Adress: Storgatan 103, Lycksele
Telefon: 0950-69 97 10
E-post: lena.andersson@palmsunda.se
Hemsida: www.palmsunda.se


Blomberg Bostäder
Hyresvärden Blomberg förvaltar cirka 100 lägenheter fördelade mellan ett flertal adresser i Lycksele. Du kan fylla i och posta en bostadsansökan via denna länk: www.blombergbostader.se/bostadsanmalan.doc

Adress: Grundtjärnsvägen 9, 921 34 Lycksele
Telefon: 070-332 01 53
Hemsida: www.blombergbostader.se


Bra Bo i Lycksele
Bo Bra är en familjeägd hyresvärd med 80 hyreslägenheter i centrala lägen i Lycksele. Bo Bra söker regelbundet efter nya hyresgäster och alla är välkomna att lämna en allmän bostadsansökan till hyresvärden.

Adress: Murarvägen 2, Lycksele
Telefon: 070-509 10 49
E-post: info@brabolycksele.se
Hemsida: www.brabolycksele.se


Domptören
Förvaltar hyreslägenheter på centralt belägna adresser som Storgatan. Lediga lägenheter publiceras direkt på Domptörens hemsida. Ligger det inte ute någon vakans har du möjlighet att istället lämna en generell intresseanmälan.

Telefon: 0950-120 02
E-post: info@domptoren.nu
Hemsida: www.domptoren.nu