1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lycksele

Sök lediga lägenheter i Lycksele

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Lycksele. Du kan fritt söka bland de 4 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss ser du utbudet av lediga bostäder från flera kommunala och privata hyresvärdar i Lycksele.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons gratis

One
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 2000 kr

Hyresvärdar

Lycksele Bostäder
Kommunens bostadsbolag med ungefär 1 330 lägenheter i kommunen. Förvaltar även lokaler för företag. Utöver boenden i Lycksele har Lycksele Bostäder även ett bestånd av lägenheter i Örträsk.Privata hyresvärdar i Lycksele


Franklin Fastigheter
Franklin Fastigheter har det största beståndet av lägenheter av privata hyresvärdar i kommunen. Med över 60 fastigheter bestående av lägenheter finns boenden i alla storlekar, prisklasser och typer. Franklin tillämpar ett kösystem vilket du kan anmäla dig till.

Adress: Skolgatan 10, Lycksele
Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Ohlssons Fastigheter
220 lägenheter att hyra i Lycksele stadskärna, som längst ligger några hundra meter från ortens torg. Blivande hyresgäster är välkomna att kontakta hyresvärden angående ett specifikt objekt som är ledigt eller med en allmän intresseanmälan.

Adress: Storgatan 28, 1tr, 921 31 Lycksele
Telefon: 0950-106 51
E-post: info@ohlssonsfastigheter.se
Hemsida: www.ohlssonsfastigheter.se


Palmsunda Fastigheter
Privat fastighetsägare som i Lycksele förvaltar 16 fastigheter med hyresrätter. Erbjuder totalt 189 lägenheter i varierande storlekar i centrala staden och strax utanför. Intresseanmälningar tas emot direkt på Palmsunda Fastigheters hemsida.

Adress: Storgatan 103, Lycksele
Telefon: 0950-69 97 15
E-post: ellinor.eriksson@palmsunda.se
Hemsida: www.palmsunda.se


Blomberg Bostäder
Familjeföretaget Blomberg Bostäder äger och förvaltar hyreslägenheter på tio adresser i Lycksele. Enstaka lägenheter i markplan förvaltas. På hyresvärdens hemsida finns ett dokument att fylla i som sedan mailas eller postas till hyresvärden för att göra en bostadsanmälan.

Adress: Grundtjärnsvägen 9, Lycksele
Telefon: 070-332 01 53
E-post: blomberg.bostader@mail.se
Hemsida: www.blombergbostader.se


Bra Bo i Lycksele
Familjebolag som äger och förvaltar runt 110 lägenheter i Lycksele. Storleksmässigt kan du här hyra lägenheter upp till fyrarummare. Lägenheterna är belägna på gångavstånd till stadens centrum men även med närhet till naturområden.

Adress: Murarvägen 2, Lycksele
Telefon: 070-509 10 49
E-post: info@brabolycksele.se
Hemsida: www.brabolycksele.se


Domptören
I centrala Lycksele äger denna privata hyresvärd 7 fastigheter med lägenheter. De återfinns bland annat längs Storgatan, Klippstigen och Borgargatan. Du kan göra intresseanmälan på lediga lägenheter direkt på hemsidan eller kontakta hyresvärden för en allmän ansökan.

Telefon: 010-480 84 80
E-post: info@domptoren.nu
Hemsida: www.domptoren.nu