1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Lycksele


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Lycksele. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Lycksele som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Lycksele Bostäder
Kommunens bostadsbolag med ungefär 1 330 lägenheter i kommunen. Förvaltar även lokaler för företag. Utöver boenden i Lycksele har Lycksele Bostäder även ett bestånd av lägenheter i Örträsk.

Franklin Fastigheter
Franklin Fastigheter har det största beståndet av lägenheter av privata hyresvärdar i kommunen. Med över 60 fastigheter bestående av lägenheter finns boenden i alla storlekar, prisklasser och typer. Franklin tillämpar ett kösystem vilket du kan anmäla dig till.

Adress: Skolgatan 10, Lycksele
Telefon: 0950-105 57
E-post: info@franklin.se
Hemsida: www.franklin.se


Ohlssons Fastigheter
220 lägenheter att hyra i Lycksele stadskärna, som längst ligger några hundra meter från ortens torg. Blivande hyresgäster är välkomna att kontakta hyresvärden angående ett specifikt objekt som är ledigt eller med en allmän intresseanmälan.

Adress: Storgatan 28, 1tr, 921 31 Lycksele
Telefon: 0950-106 51
E-post: info@ohlssonsfastigheter.se
Hemsida: www.ohlssonsfastigheter.se


Palmsunda Fastigheter
Privat fastighetsägare som i Lycksele förvaltar 16 fastigheter med hyresrätter. Erbjuder totalt 189 lägenheter i varierande storlekar i centrala staden och strax utanför. Intresseanmälningar tas emot direkt på Palmsunda Fastigheters hemsida.

Adress: Storgatan 103, Lycksele
Telefon: 0950-69 97 15
E-post: ellinor.eriksson@palmsunda.se
Hemsida: www.palmsunda.se


Blomberg Bostäder
Familjeföretaget Blomberg Bostäder äger och förvaltar hyreslägenheter på tio adresser i Lycksele. Enstaka lägenheter i markplan förvaltas. På hyresvärdens hemsida finns ett dokument att fylla i som sedan mailas eller postas till hyresvärden för att göra en bostadsanmälan.

Adress: Grundtjärnsvägen 9, Lycksele
Telefon: 070-332 01 53
E-post: blomberg.bostader@mail.se
Hemsida: www.blombergbostader.se


Bra Bo i Lycksele
Familjebolag som äger och förvaltar runt 110 lägenheter i Lycksele. Storleksmässigt kan du här hyra lägenheter upp till fyrarummare. Lägenheterna är belägna på gångavstånd till stadens centrum men även med närhet till naturområden.

Adress: Murarvägen 2, Lycksele
Telefon: 070-509 10 49
E-post: info@brabolycksele.se
Hemsida: www.brabolycksele.se


Domptören
I centrala Lycksele äger denna privata hyresvärd 7 fastigheter med lägenheter. De återfinns bland annat längs Storgatan, Klippstigen och Borgargatan. Du kan göra intresseanmälan på lediga lägenheter direkt på hemsidan eller kontakta hyresvärden för en allmän ansökan.

Telefon: 010-480 84 80
E-post: info@domptoren.nu
Hemsida: www.domptoren.nuHur hittar jag privata hyresvärdar i Lycksele utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Lycksele att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Lycksele. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Lycksele?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Lycksele. Hos oss kan du se listor med alla Lyckseles hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.