Information om Lycksele Bostäder

Lycksele Bostäder har kommunens största bestånd av hyresbostäder. De förvaltar allt mellan studentboende till lägenheter som inger en känsla av radhusområde. Lägenheter upp till 6 rum och kök finns att tillgå hos hyresvärden men det finns endast ett fåtal av femmor och sexor i beståndet.

I Lycksele är lägenheterna fördelade mellan följande områden: Forsdala, Centrum, Furuvik, Lugnet, Norrmalm/Norräng, Södermalm och Villaryd. I Örträst, 6 mil utanför Lycksele, finns 8 lägenheter i ett hyreshus. Som ny hyresgäst som studerar minst 15 hp / termin kan du få en studentrabatt på 20%. Rabatten gäller som längst i tre år och gäller de flesta lägenheterna i beståndet.

Hyresgäster kan få tidigarelagt underhåll gällande målning, tapeter och golvmattor. Detta till en viss självkostnad. Om hyresgäster istället väljer att avvakta med planerade underhållsarbeten fås en underhållsrabatt. Boende hos Lycksele Bostäder har möjlighet att hyra en möblerad gästlägenhet för eventuella besök. Lägenheten kan hyras upp till 5 nätter och är fullt utrustad. Hyresgästen ansvarar för städning av lägenheten.

Du som önskar bli hyresgäst och Lycksele Bostäder behöver börja med att registrera dig på hemsidan. Därefter har du möjlighet att lämna intresseanmälningar på lediga objekt.

Hos hyresvärden finns 2 lediga lägenheter i Lycksele.

Kontakta Lycksele Bostäder
Adress: Storgatan 21, Lycksele
Telefon: 0950 - 169 40
E-post: lybo@lycksele.se
Hemsida: www.lyckselebostader.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Lycksele Bostäder men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.lyckselebostader.se.Visa fler lediga lägenheter i Lycksele