1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lysekil

Bevaka lediga lägenheter i Lysekil

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Lysekil samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Lysekil. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Lysekils hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
LysekilsBostäder
LysekilsBostäder är ett kommunalt bostadsbolag vars uppgift är att erbjuda boenden till rimliga kostnader. Det egna beståndet uppgår till cirka 70 lokaler och 1 200 lägenheter i Lysekil. Förvaltar boenden på fem områden i kommunen.Privata hyresvärdar i Lysekil


Bohus Fastigheter
Äger och förvaltar affärslokaler och lägenheter i Lysekil. Har bostäder både i centrala orten och precis vid hamnen. I anslutning till bostadsfastigheterna finns parkeringsmöjligheter. En generell intresseanmälan kan lämnas på Bohus hemsida.

Adress: Norra Hamngatan 4, Lysekil
Telefon: 073-546 11 19
E-post: info@bohusfastigheter.se
Hemsida: www.bohusfastigheter.se


Akka Egendom
Förvaltar 295 hyreslägenheter i centrala Lysekil. Beståndet omfattar en till femrumslägenheter på attraktiva adresser som Kungstorget och Kungsgatan. Akka Egendom förvaltar samtliga lägenheter i Centrumhuset.

Telefon: 035-15 24 33
E-post: lysekil@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


OP Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med såväl bostäder som kontorslokaler för uthyrning. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till 50 000 kvm. På OP Fastigheters hemsida lämnar du din intresseanmälan för att få hyra lägenhet eller studentbostad. Din ansökan är giltig under 3 månader och under tiden kan OP Fastigheter komma att kontakta dig om man får in en ledig lägenhet.

Telefon: 019-611 01 90
E-post: info@opfastigheter.se
Hemsida: www.opfastigheter.se


Fastighetsfabriken
Fastighetsfabriken förvaltar ett antal lägenheter i Lysekil. Du som önskar hyra en bostad hos Fastighetsfabriken kan på hyresvärdens hemsida fylla i en intresseanmälan, inget kösystem används utan hyresvärden väljer den mest lämpade till respektive lägenhet.

Telefon: 0522-140 10
Hemsida: www.fastighetsfabriken.se


Lindqvists Fastigheter
Lindqvists Fastigheter förvaltar hyreslägenheter i Södra hamnen i Lysekil. Samtliga lägenheter har balkong och havsutsikt. Från området till centrum är det gångavstånd. Om du vill hyra en lägenhet kan du ringa eller skicka ett e-mail och anmäla ditt intresse.

Telefon: 0701-458 017
E-post: helen.lindfast@gmail.com
Hemsida: www.lindqvistsfast.se


Bagges Fastigheter
Hyreslägenheter med utsikt över havet längsmed Kungsgatan. Bagges Fastigheter förvaltar flera paradvåningar i Lysekil. I beståndet finns totalt 48 lägenheter på orten. Förfrågningar om lägenhetsuthyrning besvaras per e-mail.

Telefon: 0522-160 32
E-post: alex@baggesfastigheter.se
Hemsida: www.baggesfastigheter.se


Västpricken Fastigheter
Förvaltar lägenheter på Norra och Södra Kvarngatan i Lysekil. I beståndet finns totalt 19 lägenheter i storlek från 19 - 96 kvm. Samtliga lägenheter har fiberanslutning och håller god boendestandard då de genomgått renovering under de senaste åren.

Telefon: 0524-421 00
E-post: info@vastpricken.se
Hemsida: www.vastpricken.se