1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lysekil

Sök lediga lägenheter i Lysekil

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Lysekil. Du kan fritt söka bland de 23 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Lysekil.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

LysekilsBostäder
LysekilsBostäder är ett kommunalt bostadsbolag vars uppgift är att erbjuda boenden till rimliga kostnader. Det egna beståndet uppgår till cirka 70 lokaler och 1 200 lägenheter i Lysekil. Förvaltar boenden på fem områden i kommunen.Privata hyresvärdar i Lysekil


Bohus Fastigheter
Äger och förvaltar affärslokaler och lägenheter i Lysekil. Har bostäder både i centrala orten och precis vid hamnen. I anslutning till bostadsfastigheterna finns parkeringsmöjligheter. En generell intresseanmälan kan lämnas på Bohus hemsida.

Adress: Norra Hamngatan 4, Lysekil
Telefon: 073-546 11 19
E-post: info@bohusfastigheter.se
Hemsida: www.bohusfastigheter.se


Akka Egendom
På centrala och attraktiva adresser i Lysekil äger och förvaltar Akka 295 hyreslägenheter. Bostäderna återfinns bland annat längs Södra Hamngatan, Kungsgatan och Korsgatan i stadens centrum. Storleken på lägenheterna varierar från ettor upp till femmor.

Telefon: 035-15 24 33
E-post: lysekil@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


OP Fastigheter
Merparten av hyresvärdens bestånd är koncentrerat till Örebro men man har även ett mindre utbud av lägenheter i Lysekil. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar elektroniskt via sin webbplats där du kan fylla i ett formulär. Ansökan behöver förnyas varannan månad.

Telefon: 019-611 01 90
E-post: info@opfastigheter.se
Hemsida: www.opfastigheter.se


Fastighetsfabriken
Fastighetsfabriken förvaltar ett antal lägenheter i Lysekil. Du som önskar hyra en bostad hos Fastighetsfabriken kan på hyresvärdens hemsida fylla i en intresseanmälan, inget kösystem används utan hyresvärden väljer den mest lämpade till respektive lägenhet.

Telefon: 0522-140 10
Hemsida: www.fastighetsfabriken.se


Lindqvists Fastigheter
En mindre privat hyresvärd med lägenheter i Lysekil. Bostäderna är belägna i Södra hamnen vilket ger gångavstånd till både centrum och havet. Lägenheterna har 1-4 rum och kök, samtliga med havsutsikt och balkong. Kontakta hyresvärden om du önskar hyra bostad.

Telefon: 0701-458 017
E-post: helen.lindfast@gmail.com
Hemsida: www.lindqvistsfast.se


Bagges Fastigheter
I skärgårdsstaden Lysekil har Bagges Fastigheter totalt 75 hyreslägenheter. Hos hyresvärden kan du hyra bostäder från ettor upp till femmor som passar familjen. Oavsett vilken fastighet du bor i hos hyresvärden har du alltid nära till havet.

Telefon: 0522-160 32
E-post: alex@baggesfastigheter.se
Hemsida: www.baggesfastigheter.se


Västpricken Fastigheter
Privat hyresvärd som hyr ut bostäder i västra och mellersta Bohuslän. I Lysekil har du möjlighet att bli hyresgäst på Norra eller Södra Kvarngatan i en lägenhet med 1-5 rum och kök. I den gemytliga skärgårdsstaden förvaltar man 28 bostäder upp till 120 kvm.

Telefon: 0524-421 00
E-post: info@vastpricken.se
Hemsida: www.vastpricken.se