1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lysekil

Alla lediga lägenheter i Lysekil

Via oss får du tillgång till ett unikt hyresvärdsregister i Lysekil. Just nu kan du välja mellan 20 lediga lägenheter från 8 hyresvärdar i Lysekil. Som medlem får du i realtid information om när vakanta lägenheter kommer in. Bostadssökande har möjlighet att presentera sig för uthyrare.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


LysekilsBostäder
Kommunalägda hyresbolaget LysekilsBostäder är den största hyresvärden i Lysekil. Utöver tätorten Lysekil kan man även erbjuda bostäder för uthyrning i Brastad och på Skaftö. Just nu söker man nya hyresgäster till 4 lediga lägenheter i Lysekil.Privata hyresvärdar i Lysekil


Bohus Fastigheter
Bohus Fastigheter är den största privata hyresvärden i Lysekil med lägenheter för uthyrning på centrala adresser som Drottninggatan, Kungsgatan och Skottegatan. Totalt har Bohus Fastigheter ett fastighetsbestånd om 26 000 kvm jämnt fördelat mellan lägenhet och kontorslokaler.
    För att bli kallad till lägenhetsvisning gör du en intresseanmälan så tar Bohus Fastigheter kontakt med dig.

Adress: Landsvägsgatan 26, Lysekil
Telefon: 073-546 11 19
E-post: info@bohusfastigheter.se
Hemsida: www.bohusfastigheter.se


Akka Egendom
Förvaltar 295 hyreslägenheter i centrala Lysekil. Beståndet omfattar en till femrumslägenheter på attraktiva adresser som Kungstorget och Kungsgatan. Akka Egendom förvaltar samtliga lägenheter i Centrumhuset.

E-post: lysekil@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


OP Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med såväl bostäder som kontorslokaler för uthyrning. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till 50 000 kvm. På OP Fastigheters hemsida lämnar du din intresseanmälan för att få hyra lägenhet eller studentbostad. Din ansökan är giltig under 3 månader och under tiden kan OP Fastigheter komma att kontakta dig om man får in en ledig lägenhet.

Telefon: 019-611 01 90
E-post: info@opfastigheter.se
Hemsida: www.opfastigheter.se


Fastighetsfabriken
Privat fastighetsbolag med fokus på mindre orter i västra Sverige. Utöver Lysekil har man lägenheter för uthyrning i Dingle, Ljungskile och Mellerud. Kontakta Fastighetsfabriken per e-mail eller telefon om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 0522-140 10
Hemsida: www.fastighetsfabriken.se


Lindqvists Fastigheter
Lindqvists Fastigheter förvaltar hyreslägenheter i Södra hamnen i Lysekil. Samtliga lägenheter har balkong och havsutsikt. Från området till centrum är det gångavstånd. Om du vill hyra en lägenhet kan du ringa eller skicka ett e-mail och anmäla ditt intresse.

Telefon: 0701-458 017
E-post: helen.lindfast@gmail.com
Hemsida: www.lindqvistsfast.se


Bagges Fastigheter
Hyreslägenheter med utsikt över havet längsmed Kungsgatan. Bagges Fastigheter kan erbjuda flera paradvåningar i Lysekil och förvaltar totalt 48 lägenheter på orten. Förfrågningar om lägenhetsuthyrning besvaras per e-mail.

Adress: Kungsgatan 14, Lysekil
Telefon: 070-649 80 16
E-post: anders@baggesfastigheter.se
Hemsida: www.baggesfastigheter.se


Västpricken Fastigheter
Förvaltar lägenheter på Norra och Södra Kvarngatan i Lysekil. I beståndet finns totalt 19 lägenheter i storlek från 19 - 96 kvm. Samtliga lägenheter har fiberanslutning och håller god boendestandard då de genomgått renovering under de senaste åren.

Telefon: 0524-421 00
E-post: info@vastpricken.se
Hemsida: www.vastpricken.se