1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Lysekil

Alla lediga lägenheter i Lysekil

I Lysekil finns 5 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som kan erbjuda dig en lägenhet att hyra. Ta kontakt med samtliga hyresvärdar på orten om du vill vara säker på att få ett hyreskontrakt. Hyresvärdarna i Lysekil har tillsammans just nu 12 lediga lägenheter för uthyrning. Glöm inte att registrera dig som bostadssökande hos respektive hyresvärd för att börja samla köpoäng.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Hyresvärdar


LysekilsBostäder
Kommunalägda hyresbolaget LysekilsBostäder är den största hyresvärden i Lysekil. Utöver tätorten Lysekil kan man även erbjuda bostäder för uthyrning i Brastad och på Skaftö. Just nu söker man nya hyresgäster till 3 lediga lägenheter i Lysekil.Privata hyresvärdar i Lysekil


Bohus Fastigheter
Bohus Fastigheter är den största privata hyresvärden i Lysekil med lägenheter för uthyrning på centrala adresser som Drottninggatan, Kungsgatan och Skottegatan. Totalt har Bohus Fastigheter ett fastighetsbestånd om 26 000 kvm jämnt fördelat mellan lägenhet och kontorslokaler.
    Bohus Fastigheter letar just nu efter nya hyresgäster till 4 lediga lägenheter i Lysekil. Ring till bolaget om du vill komma på lägenhetsvisning.

Adress: Landsvägsgatan 26, Lysekil
Telefon: 0523-121 11
E-post: info@bohusfastigheter.se
Hemsida: www.bohusfastigheter.se


Hogander Fastigheter
I Lysekil förvaltar Hogander Fastigheter centralt belägna lägenheter med hög kvalitet och god boendestandard. Lägenheter för uthyrning finns på följande adresser: Korsgatan, Kungsgata och Kvarngatan. Hogander lägger ut lediga lägenheter på sin hemsida.

Adress: Kungsgatan 14, Lysekil
Telefon: 0523-611022
E-post: info@hogander.se
Hemsida: www.hogander.se


OP Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med såväl bostäder som kontorslokaler för uthyrning. Totalt uppgår fastighetsbeståndet till 50 000 kvm. På OP Fastigheters hemsida lämnar du din intresseanmälan för att få hyra lägenhet eller studentbostad. Din ansökan är giltig under 3 månader och under tiden kan OP Fastigheter komma att kontakta dig om man får in en ledig lägenhet.

Telefon: 019-611 01 90
E-post: info@opfastigheter.se
Hemsida: www.opfastigheter.se


Fastighetsfabriken
Privat fastighetsbolag med fokus på mindre orter i västra Sverige. Utöver Lysekil har man lägenheter för uthyrning i Dingle, Ljungskile och Mellerud. Kontakta Fastighetsfabriken per e-mail eller telefon om du vill hyra lägenhet.

Telefon: 0522-140 10
E-post: madeleine@fastighetsfabriken.se
Hemsida: www.fastighetsfabriken.se


Lindqvists Fastigheter
Lindqvists Fastigheter förvaltar hyreslägenheter i Södra hamnen i Lysekil. Samtliga lägenheter har balkong och havsutsikt. Från området till centrum är det gångavstånd. Om du vill hyra en lägenhet kan du ringa eller skicka ett e-mail och anmäla ditt intresse.

Telefon: 0701-458 017
E-post: helen.lindfast@gmail.com
Hemsida: www.lindqvistsfast.se