1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Lysekil


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Lysekil. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Lysekil som du kan söka förstahandskontrakt hos.

LysekilsBostäder
LysekilsBostäder är ett kommunalt bostadsbolag vars uppgift är att erbjuda boenden till rimliga kostnader. Det egna beståndet uppgår till cirka 70 lokaler och 1 200 lägenheter i Lysekil. Förvaltar boenden på fem områden i kommunen.

Bohus Fastigheter
Äger och förvaltar affärslokaler och lägenheter i Lysekil. Har bostäder både i centrala orten och precis vid hamnen. I anslutning till bostadsfastigheterna finns parkeringsmöjligheter. En generell intresseanmälan kan lämnas på Bohus hemsida.

Adress: Norra Hamngatan 4, Lysekil
Telefon: 073-546 11 19
E-post: info@bohusfastigheter.se
Hemsida: www.bohusfastigheter.se


Akka Egendom
På centrala och attraktiva adresser i Lysekil äger och förvaltar Akka 295 hyreslägenheter. Bostäderna återfinns bland annat längs Södra Hamngatan, Kungsgatan och Korsgatan i stadens centrum. Storleken på lägenheterna varierar från ettor upp till femmor.

Telefon: 035-15 24 33
E-post: lysekil@akkaegendom.se
Hemsida: www.akkaegendom.se


OP Fastigheter
Merparten av hyresvärdens bestånd är koncentrerat till Örebro men man har även ett mindre utbud av lägenheter i Lysekil. Hyresvärden tar emot intresseanmälningar elektroniskt via sin webbplats där du kan fylla i ett formulär. Ansökan behöver förnyas varannan månad.

Telefon: 019-611 01 90
E-post: info@opfastigheter.se
Hemsida: www.opfastigheter.se


Fastighetsfabriken
Fastighetsfabriken förvaltar ett antal lägenheter i Lysekil. Du som önskar hyra en bostad hos Fastighetsfabriken kan på hyresvärdens hemsida fylla i en intresseanmälan, inget kösystem används utan hyresvärden väljer den mest lämpade till respektive lägenhet.

Telefon: 0522-140 10
Hemsida: www.fastighetsfabriken.se


Lindqvists Fastigheter
En mindre privat hyresvärd med lägenheter i Lysekil. Bostäderna är belägna i Södra hamnen vilket ger gångavstånd till både centrum och havet. Lägenheterna har 1-4 rum och kök, samtliga med havsutsikt och balkong. Kontakta hyresvärden om du önskar hyra bostad.

Telefon: 0701-458 017
E-post: helen.lindfast@gmail.com
Hemsida: www.lindqvistsfast.se


Bagges Fastigheter
I skärgårdsstaden Lysekil har Bagges Fastigheter totalt 75 hyreslägenheter. Hos hyresvärden kan du hyra bostäder från ettor upp till femmor som passar familjen. Oavsett vilken fastighet du bor i hos hyresvärden har du alltid nära till havet.

Telefon: 0522-160 32
E-post: alex@baggesfastigheter.se
Hemsida: www.baggesfastigheter.se


Västpricken Fastigheter
Privat hyresvärd som hyr ut bostäder i västra och mellersta Bohuslän. I Lysekil har du möjlighet att bli hyresgäst på Norra eller Södra Kvarngatan i en lägenhet med 1-5 rum och kök. I den gemytliga skärgårdsstaden förvaltar man 28 bostäder upp till 120 kvm.

Telefon: 0524-421 00
E-post: info@vastpricken.se
Hemsida: www.vastpricken.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Lysekil utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Lysekil att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Lysekil. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Lysekil?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Lysekil. Hos oss kan du se listor med alla Lysekils hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.