Information om HSB

HSB äger Malmös och kanske även Sveriges mest kända landmärke - Turning Torso. För dig som inte är beredd att betala de hyresnivåer som gäller i Turning Torso förvaltar HSB även flera hyresfastigheter i Malmös stadskärna med något lägre hyra.

HSB Malmö har som mål att år 2020 kunna förvalta 3 000 hyreslägenheter i Malmö. För att kunna bli hyresgäst hos HSB behöver du registrera dig som medlem på hyresvärdens hemsida (HSB.se). Bosparande medlemmar på HSB.se har förtur när HSB förmedlar lägenheter.

I Turning Turso förvaltar HSB 147 hyreslägenheter av högsta kvalitet. Lägenheter finns i storlek från 45 kvm för ettor upp till 190 kvm för stora treor med månadshyra överstigande 26 000 kr i månaden. HSBs lägenheter i de vanliga bostadshusen i Malmö har lägre hyror.

Kontakta HSB
Adress: Lilla Varvsgatan 14, 211 15 Malmö
Telefon: 010-442 30 00
E-post: info.malmo@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malmo

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos HSB men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hsb.se/malmo.Visa fler lediga lägenheter i Malmö