Lediga lägenheter HSBI Malmö, Svedala och Trelleborg förvaltar HSB Malmö runt 2 200 hyreslägenheter. De flesta återfinns i Malmös stadsdelar. Landmärket Turning Torso är Nordens högsta fastighet med bostäder och den ägs av HSB. Detta innebär att du har möjlighet att flytta in i landmärket och få stans bästa utsikt. Byggnaden omfattar 147 lägenheter i storlek om 1-5 rum och kök. Bostäderna är belägna från våning 14 och uppåt, de översta våningarna i fastigheten är dock avsedda för konferenser.

Tack vare det omfattande beståndet av lägenheter kan man erbjuda bostäder i alla storlekar. Man har lägenheter upp till åttarummare vilka passar den större familjen. Du kan även välja om du vill bo i innerstaden eller i något av områdena i utkanten av staden.

Lediga lägenheter publiceras på HSBs hemsida. För att öka dina chanser att bli deras nästa hyresgäst rekommenderas du bli medlem i HSB och börja bospara hos dem. Bosparande medlemmar har nämligen förtur till hyreslägenheterna.

Kontakta HSB
Adress: Lilla Varvsgatan 14, Malmö
Telefon: 010-442 30 00
E-post: info.malmo@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malmo

Du lämnar själv din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos HSB. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hsb.se/malmo

Visa alla lediga lägenheter i Malmö