Lediga lägenheter HSBI Malmö, Svedala och Trelleborg förvaltar HSB Malmö runt 2 200 hyreslägenheter. De flesta återfinns i Malmös stadsdelar. Landmärket Turning Torso är Nordens högsta fastighet med bostäder och den ägs av HSB. Detta innebär att du har möjlighet att flytta in i landmärket och få stans bästa utsikt. Byggnaden omfattar 147 lägenheter i storlek om 1-5 rum och kök. Bostäderna är belägna från våning 14 och uppåt, de översta våningarna i fastigheten är dock avsedda för konferenser.

Tack vare det omfattande beståndet av lägenheter kan man erbjuda bostäder i alla storlekar. Man har lägenheter upp till åttarummare vilka passar den större familjen. Du kan även välja om du vill bo i innerstaden eller i något av områdena i utkanten av staden.

Lediga lägenheter publiceras på HSBs hemsida. För att öka dina chanser att bli deras nästa hyresgäst rekommenderas du bli medlem i HSB och börja bospara hos dem. Bosparande medlemmar har nämligen förtur till hyreslägenheterna.

Kontakta HSB
Adress: Lilla Varvsgatan 14, Malmö
Telefon: 010-442 30 00
E-post: info.malmo@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/malmo

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos HSB men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.hsb.se/malmo

Visa alla lediga lägenheter i Malmö