1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Malmö

Sök lediga lägenheter i Malmö

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Malmö. Du kan fritt söka bland de 632 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Malmö.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons gratis

Familjen söker 3A, 4A i Malmö city
Sökes: Första- & andrahand | 120 m2 | Maxhyra 15000 kr

Two Friendly girls looking for a 4a in Malmö city center
Sökes: Första- & andrahand | 4 rum | Maxhyra 14000 kr

Par söker 2-3rok legenhet tät på bron
Sökes: Första- & andrahand | 55 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar

Visar 23 av 44 | Visa alla

Ikano Bostad
Ikano Bostad har koncentrerat sitt bestånd till växande storstäder och dess förorter. I Malmö förvaltar man lägenheter i Hyllie, Elinegård, Kirseberg och vid Slussen. Ikano Bostad har ett eget kösystem och söker nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Heimstaden
Den privata fastighetsägaren Heimstaden är en av de större aktörerna på marknaden i Malmö. Förvaltar i staden både vanliga hyresrätter och studentbostäder för de som studerar på orten. I beståndet finns just nu 36 lediga lägenheter i Malmö.

MKB
Stadens största fastighetsägare med cirka 23 800 lägenheter i egna beståndet. Runt 15% av alla bostäder i Malmö äga och hyrs ut av MKB. Lediga lägenheter publiceras på egna hemsidan där det idag hittas 38 lediga bostäder.

Victoria Park
Victoria Park är en av många privata hyresvärdar som erbjuder lägenheter i Malmö. Som blivande hyresgäst hos Victoria Park har du möjlighet att göra tillval i bostaden för att öka standarden ytterligare. Hyresvärden har 141 lediga bostäder i Malmö.

Willhem
Willhem är en rikstäckande fastighetsägare som erbjuder ett omfattande bestånd av hyreslägenheter i Malmö. Lägenheterna är fördelade mellan flera av stadens områden. Willhem söker nya hyresgäster till lediga lägenheter.

Stadsbostäder
Förvaltar fastigheter med hyreslägenheter i Malmö. Man kan erbjuda boenden centralt i staden eller i någon närliggande stadsdel. Vakanser publiceras direkt på Stadsbostäders hemsida där de även kan sökas efter att du registrerat dig.

HSB
HSB Malmö äger över 2 000 hyreslägenheter. Majoriteten är belägna i Malmö men man har även mindre bestånd i Trelleborg och Svedala. Inne i Malmö erbjuds lägenheter på flera attraktiva områden, man äger bland annat Turning Torso vilket är den högsta boendefastigheten i Norden.

Tornet
Äger och förvaltar hyreshus i flera svenska städer. Beståndet i Malmö omfattar fem fastigheter med över 250 hyresrätter för privatpersoner. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker en bostad i staden.

Byggvesta
I Malmö har denna privata hyresvärd strax över 320 hyreslägenheter. Beståndet är fördelat mellan Västra Hamnen och bostadsområdet Sorgenfri i centrala Malmö. Byggvesta har 4 lägenhetsannonser för uthyrning just nu.Fler privata hyresvärdar i Malmö


Malmöborg
Förvaltar fastigheter åt mindre hyresvärdar i Malmö. Bostäderna är utspridda i staden på mer och mindre centrala adresser. När en lägenhet blir ledig listas den på Malmöborgs hemsida där den även kan ansökas. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Adress: Skrittgatan 6, Malmö
Telefon: 040-23 88 90
Hemsida: www.malmoborg.se


CA Fastigheter
Privat fastighetsägare som har bestånd på fem adresser i stadsdelarna Rosengård och Fosie i Malmö. För att bli aktuell som hyresgäst hos CA Fastigheter är du välkommen att registrera dig på hyresvärdens hemsida.

Adress: Södergatan 16, Malmö
Telefon: 040-67 07 390
E-post: malmo@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


Brorman Fastigheter
Fastighetsbolag som är familjeägt i fjärde generationen och erbjuder bostäder i Malmö. Fastigheterna i staden är belägna centralt och västra delen av staden. I Hyllie förvaltas nybyggda bostäder med hög standard i varierande storlek.

Adress: Generalsgatan 5, Malmö
Telefon: 040-660 64 50
E-post: info@brormanfastigheter.com
Hemsida: www.brormanfastigheter.com


Trianon
I Malmö erbjuder hyresvärden Trianon lägenheter i följande områden: City, Limhamn, Slottsstaden, Oxie, Hermodsdal och Lindängen. Fastigheterna är allt från sekelskifteshus till nyproducerade fastigheter. Lediga lägenheter söks hos Boplats Syd.

Adress: Stenhuggaregatan 2, Malmö
Telefon: 040-611 34 00
E-post: info@trianon.se
Hemsida: www.trianon.se


Haga Gruppen
Förvaltar attraktiva och nybyggda fastigheter på flera adresser i Malmö. Man kan bland annat erbjuda havsnära lägenheter och bostäder med upp till sju rum och kök. Majoriteten av lägenheterna har egen balkong eller uteplats.

Adress: Carl Gustafs väg 16, Malmö
Telefon: 040-786 30
E-post: hagagruppen@hagagruppen.com
Hemsida: www.hagagruppen.com


Bertlands Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar hyresrätter i Malmö. Lägenheterna som utgör beståndet är av mindre storlek med 1-3 rum och kök. En ny fastighet, på Erikslustvägen, med 44 hyreslägenheter stod klar för inflytt december 2019.

Adress: Erikslustvägen 15, Malmö
E-post: info@bertlandsfastigheter.se
Hemsida: www.bertlandsfastigheter.se


Karyd Fastigheter
Privat hyresvärd med lång erfarenhet av att förvalta fastigheter. Idag utgörs beståndet av äldre fastigheter vilket bevarats genom renoveringar. Lägenheter finns i storlek upp till femmor. Du är välkommen att fylla i en generell intresseanmälan på Karyds hemsida.

Adress: Fridhemsvägen 2, Malmö
Telefon: 040-24 05 60
E-post: info@karydfastigheter.se
Hemsida: www.karydfastigheter.se


Hanssons Fastigheter
Hyr ut lägenheter till privatpersoner i Limhamn, Fridhem och Bunkeflostrand. Majoriteten av bostäderna är belägna i den omtyckta stadsdelen Limhamn. Via hyresvärdens hemsida kan du se vakanta bostäder och göra intresseanmälningar.

Adress: Limhamnsgårdens Allé 8, Limhamn
Telefon: 040-164 701
E-post: info@hanssonsfastigheter.nu
Hemsida: www.hanssonsfastigheter.nu


Malmö Studenthus
Förvaltar en stor fastighet som byggdes om mellan 2006-2010. Den omfattar sedan dess 665 bostäder för stadens studenter. Lägenheterna är 21-33 kvm stora och har egna moderna kök. I fastigheten finns även gym och pizzeria. Bostäderna ansöks via Heimstaden.

Adress: Thomsons väg 32 A, Malmö
Telefon: 0770-111 050
Hemsida: www.malmostudenthus.com


Prime Living
Prime Living erbjuder bostäder för studenter och ungdomar i Oxie, strax söder om Malmö. Fastigheterna har två våningar och håller hög standard. Det går från området smidigt att ta sig in till högskola och universitet i Malmö och Lund. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Telefon: 08 410 491 30
E-post: malmo@primeliving.se
Hemsida: www.student.primeliving.se


Rikshem
En av många privata hyresvärdar i staden är Rikshem som förvaltar bostäder på sju adresser. Lägenheterna uppgår till 381 stycken och kan hyras i storlek från 2-5 rum och kök. Rikshem förmedlar sina lägenheter uteslutande via Boplats Syd (www.boplatssyd.se).

Adress: Idrottsgatan 47 A, Limhamn
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.malmo@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Lifra
Den privata fastighetsägaren Lifra har ett eget bestånd av fastigheter men förvaltar även fastigheter åt andra mindre fastighetsägare i staden. Totalt förvaltas över 40 fastigheter, majoriteten beståendes av hyreslägenheter. Vakanta lägenheter förmedlas via Boplats Syd.

Adress: Föreningsgatan 22, Malmö
Telefon: 040-33 08 60
E-post: info@lifra.se
Hemsida: www.lifra.se


Svenska Hus
Familjeägt fastighetsbolag med hyreslägenheter i Malmö. Två fastigheter ligger nära Möllevångstorget och den tredje bostadsfastigheten ligger på Gamla Väster i närheten av Lilla Torg. På deras hemsida kan du fylla i en intresseanmälan för att hyra bostad.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Derome Förvaltning
Förvaltar 31 hyreslägenheter i Malmö belägna i Västra Hamnen. Lägenheterna är i storlek om 1-4 rum och kök varav två tredjedelar är tvåor. Om du önskar bli hyresgäst hos Derome behöver du börja med att registrera dig som bostadssökande på deras egen hemsida.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se