1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Malmö

Alla lediga lägenheter i Malmö

Hos oss hittar du alla lediga lägenheter i Malmö. Du kan fritt söka bland de 351 lägenheter som ligger ute för uthyrning och skicka en bostadsansökan för den lägenhet som du vill hyra. Vi listar enbart förstahandskontrakt. Via oss når du alla kommunala och privata hyresvärdar i Malmö.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 42 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Student söker 1a eller 2a med cykel eller pendelavstånd till centrala Malmö
Sökes: Förstahand | Maxhyra 6000 kr

Trevlig och ung man på 24 år söker en 1a i City!
Sökes: Förstahand | 25 m2

Kvinnlig psykolog söker lägenhet i Malmö
Sökes: Första- & andrahand | 30 m2 | Maxhyra 8000 kr

Software engineer is looking for 1-2 room apartment in the Center/North/West area.
Sökes: Första- & andrahand | 45 m2 | Maxhyra 9000 kr

Söker 3:a i Slottsstaden/Ribersborg
Sökes: Förstahand | 50 m2 | Maxhyra 8000 kr

Hyresvärdar


Visar 19 av 45 | Visa alla

Ikano Bostad
Ikano Bostad ägs av familjen Kamprad och är ett av Malmös största privata bostadsbolag. Just nu söker Ikano nya hyresgäster till lediga lägenheter i Malmö. Registrera dig som bostadssökande för att börja samla köpoäng.

Stena Fastigheter
Koncernen Stena är mest känt för sin färjetrafik men i dotterbolaget Stena Fastigheter har man byggt upp ett av Sveriges största fastighetsbolag. I Malmö har Stena Fastigheter 3 lediga lägenheter för uthyrning.

Akelius
Den privata hyresvärden Akelius kan erbjuda exklusiva och nyrenoverade lägenheter för uthyrning på flera attraktiva adresser i centrala Malmö. Du som prioriterar hög bostadsstandard bör titta på lägenhet hos Akelius.

Heimstaden
Heimstaden är ett privat fastighetsbolag med fokus på Skåne och Malmö. Du som söker bostad i Malmö kan välja mellan 14 lägenheter för uthyrning hos Heimstaden. Främst ettor och tvåor brukar ligga ute för uthyrning.

MKB
MKB är det största bostadsbolaget i Malmö med över 20 000 lägenheter i det egna beståndet. Registrera dig som bostadssökande för att börja samla köpoäng. Hos MKB finns just nu lediga lägenheter.

Willhem
Hyresvärden Willhem har satsat stort på att växa i Malmö. I beståndet finns över 1 000 lägenheter varav just nu 9 hyresrätter är lediga för uthyrning. Lägenheterna ligger såväl centralt i Malmö som i ytterområdena.

Byggvesta
ByggVesta är en fastighetsutvecklare som både bygger och förvaltar bostadsfastigheter. I Malmö kan man erbjuda hyreslägenheter på centrala och attraktiva adresser i staden. Lägenheterna håller hög bostadsstandard.

Victoria Park
Börsnoterat fastighetsbolag med affärsidé att köpa billiga hyresrätter i miljonprogrammet och noggrant renovera fastigheterna. Victoria Park kan erbjuda flera nyrenoverade lediga lägenheter i Rosengård i Malmö.

HSB
HSB äger Sveriges mest spännande bostadsfastighet och högsta skyskrapa i Turning Torso i Malmö. Här bor du med utsikt över hela Malmö. HSB kan därtill även erbjuda flera lägenheter i och runt stadskärnan.

Lifra
Privatägda hyresvärden Lifra är en av de större hyresvärdarna i Malmö och kan erbjuda ett stort lägenhetsutbud i stadsdelarna Gamla staden, Rönneholm och Sofielund. Lifra söker regelbundet nya hyresgäster.

Tornet
Långsiktigt hyresvärd som bygger sina egen bostadsfastigheter för att säkerställa hög bostadsstandard för sina hyresgäster. Bostadsfastigheterna hos Tornet har genomgående en ung ålder och upplevs moderna och fräscha.

Stadsbostäder
Fastighetsförvaltare som ansvarar för uthyrning åt flera mindre privata hyresvärdar i Malmö. I lägenhetsbeståndet finns 3 500 lägenheter för uthyrning och man söker regelbundet efter nya hyresgäster.Fler privata hyresvärdar i Malmö


Malmöborg
Malmöbaserat fastighetsbolag med hyresrätter och kontorslokaler i attraktiva områden i stadskärnan. Malmöborg har inget kösystem uten väljer själva vem av de sökande som skall kallas till visning. Under de kommande månaderna blir ett par lägenheter klara för inflyttning.

Adress: Fersens väg 6, 200 10 Malmö
Telefon: 040-238890
Hemsida: www.malmoborg.se


CA Fastigheter
I Malmö förvaltar den privata hyresvärden CA Fastigheter 300 lägenheter som hyrs ut med förstahandskontrakt till privatpersoner. Söker du bostad att hyra kan du skicka in en intresseanmälan så tar CA Fastigheter kontakt med dig om någon ledig hyresrätt kommer in.

Telefon: 040-67 07 390
E-post: malmo@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


Bertlands Fastigheter
Privat fastighetsbolag med fokus på långsiktigt ägande och förvaltning av hyresrätter i Malmö. Som hyresvärd tar man väl hand om sina hyresgäster och investerar varje år stora resurser i in- och utvändigt lägenhetsunderhåll. Hyresrätter finns i storlek från 1 till 4 rum och kök.

Adress: Almlyckegränd 1, 217 74 Malmö
Telefon: 040-26 58 70
E-post: info@bertlandsfastigheter.se
Hemsida: www.bertlandsfastigheter.se


Brorman Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag som nu ägs av fjärde generationen. Som familjeföretag har man ett mycket långsiktigt fokus på sin lägenhetsförvaltning. Fastigheterna ligger i centrala och västra Malmö i eftertraktade områden både för bostäder och kontorslokaler.

Adress: Generalsgatan 5, 211 33 Malmö
Telefon: 040-6606450
E-post: info@brorman.com
Hemsida: www.brormanfastigheter.com


Hugo Åbergs Fastighetsförvaltning
I stadsdelarna Almgården, Kronprinsen och Slottsstaden i Malmö hyr Hugo Åbergs Fastighetsförvaltning ut 2 000 lägenheter åt privatpersoner. Hyresrätterna är från 1 till 6 rum och kök stora. Skicka en intresseanmälan via e-post eller ring om du är intresserad av att hyra bostad.

Adress: Regementsgatan 52 c, 200 71 Malmö
Telefon: 040-717 90
E-post: info@abergfastighet.se
Hemsida: www.abergfastighet.se


Karyd Fastigheter
Karyd grundades redan 1930 och förvaltar hyresfastigheter med bostäder och kontorslokaler i centrala Malmö. Som hyresvärd kan man erbjuda allt från en- till femrumslägenheter. Är du intresserad av att hyra bostad fyller du i en intresseanmälan där du beskriver vad du letar efter.

Adress: Fridhemsvägen 2, 217 74 Malmö
Telefon: 040-24 05 60
E-post: info@karydfastigheter.se
Hemsida: www.karydfastigheter.se


Jyma Fastigheter
Fastighetsbolag med fokus på Öresundsregionen. I Malmö förvaltar man hyresbostäder och kontorsfastigheter. Vill du bli hyresgäst kan du fylla i en intresseanmälan där du beskriver i vilket område av Malmö du vill bo i och om du har några särskilda önskemål för din nästa lägenhet.

Adress: Skomakaregatan 4, 211 34 Malmö
Telefon: 040-981260
E-post: info@jyma.se
Hemsida: www.jyma.se