1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Malmö

Bevaka lediga lägenheter i Malmö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Malmö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Malmö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 5 av 10 | Visa alla | Lägg in din egen annons

Lärare söker ett rums lägenhet centralt i city
Sökes: Andrahand | Maxhyra 5000 kr

Par söker trea-fyra runt Möllevången med omnejd
Sökes: Förstahand | 70 m2 | Maxhyra 10000 kr

N
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 12000 kr

IT designer looking for a rental property.
Sökes: Första- & andrahand | 35 m2 | Maxhyra 7000 kr

Jobbar i förskolan och lättare efter 3 eller 2 i Malmö
Sökes: Första- & andrahand | 3 rum | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Malmös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Visar 23 av 44 | Visa alla

Ikano Bostad
Ikano Bostad har koncentrerat sitt bestånd till växande storstäder och dess förorter. I Malmö har man ett stort utbud av hyreslägenheter för privatpersoner. Lägenheterna återfinns i Hyllie, Elinegård, Kirseberg och Slussen. Bostäder kan sökas direkt på Ikanos hemsida.

Heimstaden
Den privata fastighetsägaren Heimstaden är en av de större aktörerna på marknaden i Malmö. Förvaltar i staden både vanliga hyresrätter och studentbostäder för de som studerar på orten. Vakanser söks på hyersvärdens egen hemsida.

MKB
Kommunala hyresvärden MKB är den största fastighetsägaren i Malmö med 22 500 lägenheter. Hyresvärden förmedlar samtliga sina lediga lägenheter via Boplats Syd där det återfinns 41 vakanser från MKB.

Willhem
Willhem är en rikstäckande fastighetsägare som erbjuder ett omfattande bestånd av hyreslägenheter i Malmö. Lägenheterna är fördelade mellan flera av stadens områden och man kan även erbjuda nybyggda fastigheter på populära adresser.

Stadsbostäder
Förvaltar fastigheter med hyreslägenheter i Malmö. Man kan erbjuda boenden centralt i staden eller i någon närliggande stadsdel. Vakanser publiceras direkt på Stadsbostäders hemsida där de även kan sökas efter att du registrerat dig.

Victoria Park
Victoria Park är en av många privata hyresvärdar som erbjuder lägenheter i Malmö. Som blivande hyresgäst hos Victoria Park har du möjlighet att göra tillval i bostaden för att öka standarden ytterligare. Lediga lägenheter publiceras och ansöks på hyresvärdens hemsida.

HSB
HSB Malmö äger över 2 000 hyreslägenheter. Majoriteten är belägna i Malmö men man har även mindre bestånd i Trelleborg och Svedala. Inne i Malmö erbjuds lägenheter på flera attraktiva områden, man äger bland annat Turning Torso vilket är den högsta boendefastigheten i Norden.

Tornet
Äger och förvaltar hyreshus i flera svenska städer. Beståndet i Malmö omfattar fem fastigheter med över 250 hyresrätter för privatpersoner. Du är välkommen att kontakta hyresvärden om du söker en bostad i staden.

Byggvesta
I Malmö har denna privata hyresvärd strax över 320 hyreslägenheter. Beståndet är fördelat mellan Västra Hamnen och bostadsområdet Sorgenfri i centrala Malmö. Lediga lägenheter kan ses på Byggvestas hemsida där man även tar emot intresseanmälningar.Fler privata hyresvärdar i Malmö


Malmöborg
Fastighetsförvaltare med ansvar för lägenhetsuthyrning åt flera hyresvärdar i Malmö. Hos Malmöborg finns inget generellt kösystem utan hyresvärden väljer själv vilka av de sökande som skall kallas för visning.

Adress: Skrittgatan 6, Malmö
Telefon: 040-23 88 90
Hemsida: www.malmoborg.se


CA Fastigheter
Hyresvärden CA Fastigheter förvaltar 320 lägenheter i Rosengård. Lägenhetsvakanser publiceras på hyresvärdens hemsida www.cafastigheter.se/Sok_ledigt/Lediga_bostader

Adress: Södergatan 16, Malmö
Telefon: 040-67 07 390
E-post: malmo@cafastigheter.se
Hemsida: www.cafastigheter.se


Brorman Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som förvaltar bostadsfastigheter i centrala och västra Malmö. Söktrycket på vakanta hyresrätter är högt men som sökande är du välkommen att skicka en ansökan per e-post och beskriva dina bostadsönskemål. Hyresvärden kontaktar dig vid vakanser.

Adress: Generalsgatan 5, Malmö
Telefon: 040-660 64 50
E-post: info@brormanfastigheter.com
Hemsida: www.brormanfastigheter.com


Trianon
Fastighetsbolaget Trianon planerar för nyproduktion av 500 hyresrätter i Malmö. Vid Sege Park bygger man ett helt nytt bostadskvarter. Det befintliga beståndet omfattar 1 100 hyreslägenheter i centrum samt stadsdelarna Limhamn, Lindängen och Slottsstaden.

Adress: Stenhuggaregatan 2, Malmö
Telefon: 040-611 34 00
E-post: info@trianon.se
Hemsida: www.trianon.se


Haga Gruppen
Fastighetsägare med nybyggda hyreslägenheter med havsutsikt i Västra Hamnen och Limhamn. Samtliga lägenheter har stor egen balkong och påkostade materialval i kök och badrum. I beståndet finns även lägenheter nära centralstationen och Lilla Torg.

Adress: Carl Gustafs väg 16, Malmö
Telefon: 040-786 30
E-post: hagagruppen@hagagruppen.com
Hemsida: www.hagagruppen.com


Bertlands Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag som äger och förvaltar hyresrätter i Malmö. Lägenheterna som utgör beståndet är av mindre storlek med 1-3 rum och kök. En ny fastighet, på Erikslustvägen, med 44 hyreslägenheter stod klar för inflytt december 2019.

Adress: Erikslustvägen 15, Malmö
E-post: info@bertlandsfastigheter.se
Hemsida: www.bertlandsfastigheter.se


Karyd Fastigheter
Privat hyresvärd med lång erfarenhet av att förvalta fastigheter. Idag utgörs beståndet av äldre fastigheter vilket bevarats genom renoveringar. Lägenheter finns i storlek upp till femmor. Du är välkommen att fylla i en generell intresseanmälan på Karyds hemsida.

Adress: Fridhemsvägen 2, Malmö
Telefon: 040-24 05 60
E-post: info@karydfastigheter.se
Hemsida: www.karydfastigheter.se


Hanssons Fastigheter
Familjeägt bostadsbolag med hyresrätter i Bunkeflostrand, Fridhem och Limhamn. Merparten av bostäderna ligger i stadsdelen Limhamn. Din intresseanmälan behöver uppdateras var fjärde månad om du inte erbjudits hyreskontrakt på en bostad inom denna tidsperiod.

Adress: Limhamnsgårdens Allé 8, Limhamn
Telefon: 040-164 701
E-post: info@hanssonsfastigheter.nu
Hemsida: www.hanssonsfastigheter.nu


Malmö Studenthus
Förvaltar en stor fastighet som byggdes om mellan 2006-2010. Den omfattar sedan dess 665 bostäder för stadens studenter. Lägenheterna är 21-33 kvm stora och har egna moderna kök. I fastigheten finns även gym och pizzeria. Bostäderna ansöks via Heimstaden.

Adress: Thomsons väg 32 A, Malmö
Telefon: 0770-111 050
Hemsida: www.malmostudenthus.com


Prime Living
Prime Living erbjuder bostäder för studenter och ungdomar i Oxie, strax söder om Malmö. Fastigheterna har två våningar och håller hög standard. Det går från området smidigt att ta sig in till högskola och universitet i Malmö och Lund. Inget kösystem tillämpas av hyresvärden.

Telefon: 08 410 491 30
E-post: malmo@primeliving.se
Hemsida: www.student.primeliving.se


Rikshem
En av många privata hyresvärdar i staden är Rikshem som förvaltar bostäder på sju adresser. Lägenheterna uppgår till 381 stycken och kan hyras i storlek från 2-5 rum och kök. Rikshem förmedlar sina lägenheter uteslutande via Boplats Syd (www.boplatssyd.se).

Adress: Idrottsgatan 47 A, Limhamn
Telefon: 010-70 99 200
E-post: info.malmo@rikshem.se
Hemsida: www.rikshem.se


Lifra
Den privata fastighetsägaren Lifra har ett eget bestånd av fastigheter men förvaltar även fastigheter åt andra mindre fastighetsägare i staden. Totalt förvaltas över 40 fastigheter, majoriteten beståendes av hyreslägenheter. Vakanta lägenheter förmedlas via Boplats Syd.

Adress: Föreningsgatan 22, Malmö
Telefon: 040-33 08 60
E-post: info@lifra.se
Hemsida: www.lifra.se


Svenska Hus
Familjeägt fastighetsbolag med hyreslägenheter i Malmö. Två fastigheter ligger nära Möllevångstorget och den tredje bostadsfastigheten ligger på Gamla Väster i närheten av Lilla Torg. På deras hemsida kan du fylla i en intresseanmälan för att hyra bostad.

Telefon: 010-603 93 00
E-post: skane@svenskahus.se
Hemsida: www.svenskahus.se


Derome Förvaltning
Förvaltar 31 hyreslägenheter i Malmö belägna i Västra Hamnen. Lägenheterna är i storlek om 1-4 rum och kök varav två tredjedelar är tvåor. Om du önskar bli hyresgäst hos Derome behöver du börja med att registrera dig som bostadssökande på deras egen hemsida.

Telefon: 0340-66 64 30
E-post: forvaltning@derome.se
Hemsida: www.deromeforvaltning.se