Hyllie Vattenparksgata

Malmö
Lägenhet: 1 rum och kök. Redan uthyrd.
Adress: Hyllie Vattenparksgata, Malmö
Hyrdes ut: 2022-06-30
HyraHyra:

6591 kr

RumAntal rum:

1 RoK

BoytaBoyta:

31 m2

VåningsplanVåningsplan:

2

Hyresvärdens beskrivning

Solkvarteret är ett kvarter med höga miljöambitioner och ett flertal mobilitetslösningar för dig som hyresgäst. De 85 hyresrätterna är fördelade på två hus som med sina vinklar skapar en naturlig innegård tillsammans med den gamla banvallen mot Hyllie allé som går längs med fastighetsgränsen. Här omges du av grönska och utrymme för att umgås med familj, vänner och dina grannar. Spendera tid vid pergolan, någon av möbelgrupperna eller varför inte på gräsmattan?

Lägenheterna är mellan 26-76 kvm fördelade på 1-3 rum och kök. Alla bostäder har vita väggar, genomgående ekparkett och stora fönster som ger ett ljust intryck. Köket är fullt utrustad med bland annat induktionshäll, varmluftsugn och diskmaskin. I badrummet har du tillgång till tvättmaskin och torktumlare, i mindre lägenheter finns en kombimaskin av utrymmesskäl.

Detta ingår i hyran:
Värme, kallvatten och Tv Basutbud - Tele2 (fd Com Hem)

Övriga kostnader:
El: Dina elkostnader debiteras och redovisas på din hyresavi
Varmvatten: Du betalar endast för din egen förbrukning och dina kostnader debiteras och redovisas på din hyresavi. Det gör det möjligt för dig att spara på vatten och värmeenergi.
Internet: Fiberanslutning. Fastigheten är bundet till Tele2 (fd Com Hem) mellan 2022-2024 och du väljer mellan deras olika hastigheter.

Bra att veta
Cykelförvaring inomhus och utomhus (delvis under tak)
Cykelverkstad med pump
Hyrpool för eldriven lådcykel och bil
Mobilitetspott som kan nyttjas för resor med kollektivtrafik (Skånetrafik)
Förråd i källare
Websida
Lägenheten är redan borttagen från hyresvärdens hemsida.

Visa alla lediga lägenheter i Malmö

Rapportera fel