Information om Stena Fastigheter

Stena Fastigheter är en av flera hyresvärdar som förvaltar ett stort bestånd av hyresrätter i Malmö. Totalt uppgår antalet lägenheter till 5 600 stycken, utöver det förvaltas även affärs- och kontorslokaler.

Lägenheterna återfinns i flertalet av Malmös stadsdelar. Gemensamt för samtliga bostäder är att de ligger bra till gällande transport, barnomsorg samt service. Lägenheter erbjuds i de flesta storlekar från mindre ettor väl lämpade för singelhushåll upp till större bostäder lämpade för barnfamiljer.

Stena erbjuder lägenheter med Plus-standard vilket innebär att de renoveras och standarden höjs avsevärt innan nästa hyresgäst flyttar in. Den utrustas eller förbereds för disk- och tvättmaskin, det läggs nya parkettgolv, nya skåpsluckor och ny kyl/frys installeras med mera.

Stena Fastigheter förmedlar sina lägenheter uteslutande via Boplats Syd, du behöver registrera dig på deras hemsida (www.boplatssyd.se) för att ha möjlighet att söka en av Stenas bostäder. För närvarande ligger det 32 lediga lägenheter ute hos Stena Fastigheter.

Kontakta Stena Fastigheter
Adress: Stortorget 9, Malmö
Telefon: 075-24 15 000
E-post: malmo.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Stena Fastigheter men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.stenafastigheter.seVisa fler lediga lägenheter i Malmö