1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mariestad

Bevaka lediga lägenheter i Mariestad

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mariestad samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mariestad. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Mariestads hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Mariehus
Kommunala hyresvärden Mariehus är den största hyresvärden i Mariestad med 1500 lägenheter i det egna beståndet. Man har även hyresrätter i den närliggande orten Ullervad. På Mariehus hemsida kan du se och ansöka om 16 lediga lägenheter.

Balder
Balder är den största privata hyresvärden i Mariestad. Den största bostadsfastigheten ligger på Bergsgatan 18 och byggdes så sent som 2005. Samtliga bostadsfastigheter ligger inom gångavstånd från stadskärnan. I Mariestad förmedlar Balder vakanta lägenheter via marknadsplatsen HomeQ.seFler privata hyresvärdar i Mariestad


Brodderuds Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter på centrala adresser som Kyrkogatan, Kungsgatan och Rådhusgatan. Hyresvärden ställer krav på fast inkomst hos sökande. Hyresvärden förvaltar även korttidsboenden med fullt möblerade lägenheter i centrala Mariestad.

Telefon: 072-73 74 075
E-post: fastigheter@brodderud.se
Hemsida: www.brodderud.se


Christo Fastigheter
Privatägt bostadsbolag med lägenheter för uthyrning i Mariestad och i de närliggande orterna Falköping, Lidköping, Skövde och Tidaholm. I Mariestad har man lägenheter på Bangatan, Esplanaden, Karlagatan och Stockholmsvägen.

Adress: Kungsgatan 7, Mariestad
Telefon: 0501 - 777 20
E-post: info@christo.se
Hemsida: www.christo.se


Hospitium Fastigheter
Fastighetsägare med fokus främst på hotell och kontorslokaler men man har också ett litet utbud av lägenheter för uthyrning. På Stockholmsvägen i Mariestad äger man en fastighet med 1437 kvm bostadsyta. Om Hospitium Fastigheter får in en ledig lägenhet läggs denna ut på hemsidan.

Telefon: 031-80 40 55
E-post: info@hospitiumfastigheter.se
Hemsida: www.hospitiumfastigheter.se


Festningen Studentbostäder
Studenter antagna till högskola/universitet, folkhögskola eller gymnasium är välkomna som hyresgäster hos Festningens Studentboende. Mitt i centrala Mariestad erbjudes möblerade studentrum med gemensamt kök och badrum. Wifi-anslutning ingår i hyran om 3 850 kr/månad.

E-post: uthyrning@festningen.se
Hemsida: www.festningen.se