1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mariestad

Alla lediga lägenheter i Mariestad

I Mariestad kan du som söker bostad välja mellan 32 lediga lägenheter för uthyrning. Via oss når du alla privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som kan erbjuda dig att hyra bostad.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Nyblivna seniorer
Sökes: Förstahand | 60 m2

Hyresvärdar


Mariehus
Kommunala hyresvärden Mariehus är den största hyresvärden i Mariestad med 1 500 lägenheter för uthyrning. Man har även hyresrätter i den närliggande orten Ullervad. Just nu söker Mariehus nya hyresgäster till 7 lediga lägenheter i Mariestad.

Balder
Balder är den största privata hyresvärden i Mariestad och söker just nu efter nya hyresgäster till lediga lägenheter. Den största bostadsfastigheten ligger på Bergsgatan 18 och byggdes så sent som 2005. Samtliga bostadsfastigheter ligger inom gångavstånd från stadskärnan.Fler privata hyresvärdar i Mariestad


Brodderuds Fastigheter
Privat hyresvärd med lägenheter på centrala adresser som Kyrkogatan, Kungsgatan och Rådhusgatan. Hyresvärden ställer krav på fast inkomst hos sökande. Är du i akut behov av bostad kan Brodderuds erbjuda korttidsboende med fullt möblerade lägenheter i centrala Mariestad.

Telefon: 072-73 74 075
E-post: fastigheter@brodderud.se
Hemsida: www.brodderud.se


Christo Fastigheter
Privatägt bostadsbolag med lägenheter för uthyrning i Mariestad och i de närliggande orterna Falköping, Lidköping, Skövde och Tidaholm. I Mariestad har man lägenheter på Bangatan, Esplanaden, Karlagatan och Stockholmsvägen.

Adress: Kungsgatan 7, Mariestad
Telefon: 0501 - 777 20
E-post: info@christo.se
Hemsida: www.christo.se


Hospitium Fastigheter
Fastighetsägare med fokus främst på hotell och kontorslokaler men man har också ett litet utbud av lägenheter för uthyrning. På Stockholmsvägen i Mariestad äger man en fastighet med 1437 kvm bostadsyta. Om Hospitium Fastigheter får in en ledig lägenhet läggs denna ut på hemsidan.

Telefon: 031-80 40 55
E-post: info@hospitiumfastigheter.se
Hemsida: www.hospitiumfastigheter.se


Festningen Studentbostäder
Studenter antagna till högskola/universitet, folkhögskola eller gymnasium är välkomna som hyresgäster hos Festningens Studentboende. Mitt i centrala Mariestad erbjudes möblerade studentrum med gemensamt kök och badrum. Wifi-anslutning ingår i hyran om 3 850 kr/månad.

E-post: uthyrning@festningen.se
Hemsida: www.festningen.se