1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mariestad

Alla lediga lägenheter i Mariestad

I Mariestad kan du som söker bostad välja mellan 7 lediga lägenheter för uthyrning. Via oss når du alla privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget som kan erbjuda dig att hyra bostad.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Lastbil förare
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 6000 kr

Hyresvärdar


Mariehus
Kommunala hyresvärden Mariehus är den största hyresvärden i Mariestad med 1 500 lägenheter för uthyrning. Man har även hyresrätter i den närliggande orten Ullervad. Just nu söker Mariehus nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter i Mariestad.

Balder
Balder är den största privata hyresvärden i Mariestad och söker just nu efter nya hyresgäster till 2 lediga lägenheter. Den största bostadsfastigheten ligger på Bergsgatan 18 och byggdes så sent som 2005. Samtliga bostadsfastigheter ligger inom gångavstånd från stadskärnan.Fler privata hyresvärdar i Mariestad


Mariestads Torg AB
Centralt i Mariestad förvaltar fastighetsbolaget Mariestads Torg lägenheter, butikslokaler och kontor för uthyrning. Lägenheterna ligger på attraktiva adresser som Gamla torget, Hamngatan, Kungsgatan och Österlånggatan. Om du vill bo centralt är en lägenhet från fastighetsbolaget Mariestads Torg vad du söker.

Telefon: 070-600 44 88
E-post: jps.fastig.service@telia.com
Hemsida: www.mariestadstorg.se


Basfast Väst
Fastighetsägaren Basfast Väst har fokus på uthyrning av lägenheter i gamla Skaraborgs Län med Mariestad som viktigaste ort. Totalt har Basfast Väst 61 hyreslägenheter i Mariestad. Lediga lägenheter går att ansöka via Basfasts hemsida.

Telefon: 0500-27 25 10
E-post: josephine@basfast.se
Hemsida: www.basfast.se


Christo Fastigheter
Privatägt bostadsbolag med lägenheter för uthyrning i Mariestad och i de närliggande orterna Falköping, Lidköping, Skövde och Tidaholm. I Mariestad har man lägenheter på Bangatan, Esplanaden, Karlagatan och Stockholmsvägen.

Adress: Kungsgatan 7, Mariestad
Telefon: 0501 - 777 20
E-post: info@christo.se
Hemsida: www.christo.se


Hospitium Fastigheter
Fastighetsägare med fokus främst på hotell och kontorslokaler men man har också ett litet utbud av lägenheter för uthyrning. På Stockholmsvägen i Mariestad äger man en fastighet med 1437 kvm bostadsyta. Om Hospitium Fastigheter får in en ledig lägenhet läggs denna ut på hemsidan.

Telefon: 031-80 40 55
E-post: info@hospitiumfastigheter.se
Hemsida: www.hospitiumfastigheter.se