1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Mariestad


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Mariestad. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Mariestad som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Mariehus
Kommunens bostadsbolag Mariehus är med sitt bestånd på 1 600 lägenheter största hyresvärden i Mariestad. I beståndet hittas traditionella hyresrätter, radhus, parhus och flerfamiljshus. För tillfället finns 14 lägenheter som du kan söka på Mariehus hemsida.

Balder
Av de privata hyresvärdarna i kommunen har Balder det största utbudet av lägenheter. Man förvaltar fastigheter bland annat på Bergsgatan, Madlyckevägen och Stockholmsvägen. Alla ligger nära centrum med några minuters promenad från stadens utbud.

Brodderuds Fastigheter
Privat hyresvärd som har lägenheter till uthyrning på korttid och längre kontrakt. På hyresvärdens hemsida publiceras vakanser när de blir tillgängliga, och du kan då söka bostaden direkt på hemsidan. Lägenheterna som hyrs ut korttid är fullt möblerade.

Telefon: 072-73 74 075
E-post: fastigheter@brodderud.se
Hemsida: www.brodderud.se


Christo Fastigheter
En privat hyresvärd som erbjuder hyreslägenheter i Mariestad. Förvaltar ett större antal fastigheter på orten. Några uppförda så tidigt som på början av 1900-talet. Kontakta hyresvärden om du söker boende på orten.

Adress: Kungsgatan 7, Mariestad
Telefon: 0501 - 777 20
E-post: info@christo.se
Hemsida: www.christo.se


Hospitium Fastigheter
I korsningen Nygatan och Stockholmsvägen, vid Nya Torget ligger Hospitiums fastighet i Mariestad. Merparten av fastigheten består av hotell och lokaler men man har även lägenheter som totalt omfattar 1437 kvm. Vakanta lägenheter publiceras på hyresvärdens webbplats.

Telefon: 031-80 40 55
E-post: info@hospitiumfastigheter.se
Hemsida: www.hospitiumfastigheter.se


Festningen Studentbostäder
Som student på gymnasial eller eftergymnasial nivå i Mariestad kan du hyra ett studentrum hos denna hyresvärd. Rummen är nyligen renoverade och enkelt möblerade, kök och badrum delas. För att boka ett studentrum använder du ett formulär på hyresvärdens hemsida.

E-post: uthyrning@festningen.se
Hemsida: www.festningen.se


Olsson Fastigheter
Äger fyra fastigheter innehållandes lägenheter i Mariestad. Beståndet återfinns på Hamngatan, Österlånggatan och Fabriksgatan. Fastigheterna byggdes runt 1800-talet och erbjuder upp till femmor. Om du söker bostad är kan du fylla i en intresseanmälan på hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0708-23 21 25
E-post: bengt-olof@olssonfastigheter.se
Hemsida: www.olssonfastigheter.se


JP Fastighetsservice
Privat fastighetsbolag som förvaltar ett större antal flerbostadshus i Mariestad. De flesta av fastigheterna är belägna i centrala delarna av staden och har egen liten trädgård. Här kan du hyra lägenheter som har upp till fyra rum och kök.

Adress: Karlsrogatan 13, Mariestad
Telefon: 0501-39 37 01
E-post: jari@jpsfa.se
Hemsida: www.jpsfastighetsservice.se


Novab Bostäder
Novab Bostäder är en mindre fastighetsägare som i Mariestad förvaltar 4 fastigheter med 21 lägenheter. Du ombedes att använda dig av kontaktformuläret på hyresvärdens hemsida om du söker mer information om bostäderna som erbjuds.

Telefon: 0506-160 95
E-post: annika.nilsson@novab.se
Hemsida: www.novab.se/omoss/fastigheterHur hittar jag privata hyresvärdar i Mariestad utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Mariestad att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Mariestad. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Mariestad?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Mariestad. Hos oss kan du se listor med alla Mariestads hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.