Lediga lägenheter Bostadsbolaget i MjölbyI Mjölby kommun förvaltar Bostadsbolaget inte mindre än 2 600 hyreslägenheter. Dessa är belägna i Mjöbly och följande tätorter i kommunen: Mantorp, Skänninge och Väderstad. Majoriteten av beståndet återfinns i Mjölbys alla områden.

När en hyresgäst sagt upp sin lägenhet publiceras den på hyresvärdens hemsida för att hitta en ny hyresgäst. För att kunna göra en intresseanmälan behöver man först registrera sig till bostadskön vilket även det görs via hemsidan. Som registrerad samlar man köpoäng, ju fler poäng du har när du söker en bostad desto större chans har du att få den då det är just antal köpoäng som avgör vilka som kallas på visning och erbjuds kontrakt. En del lägenheter släpps på marknadsplatsen "Direkten" där först-till-kvarn principen gäller, för dessa spelar köpoäng ingen roll.

För tillfället ligger det 9 lediga lägenheter ute på Bostadbolaget i Mjölbys hemsida.

Kontakta Bostadsbolaget i Mjölby
Adress: Burensköldsvägen 6, Mjölby
Telefon: 0142-854 50
E-post: info@mjolbybostad.se
Hemsida: www.mjolbybostad.se

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Bostadsbolaget i Mjölby men du kan inte ansöka via oss. Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.mjolbybostad.se

Visa alla lediga lägenheter i Mjölby