1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mölndal

Bevaka lediga lägenheter i Mölndal

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mölndal samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mölndal. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Arbete
Sökes: Förstahand | 120 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Mölndals hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Mölndalsbostäder
Allmännyttigt bostadsbolag i Mölndal med ungefär 3 900 lägenheter i beståndet, runt 800 av lägenheterna är anpassade för särskilda boenden. Lägenheterna är fördelade mellan 13 områden i kommunen.

Förbo
Mölndal gemensamäger fastighetsbolaget Förbo med kranskommunerna Härryda, Kungälv och Lerum. Förbo förvaltar 5000 lägenheter. På Förbos hemsida hittar du lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Mölndal


HSB
Förvaltar hyreslägenhter i Mölndal och Kållered, det totala beståndet uppgår till 237 lägenheter. På Åbybergsgatan och Krokslätts Parkgata hittas lägenheterna i Mölndal där även parkeringsmöjlighet erbjuds. Vakanser förmedlas i första hand till HSBs medlemmar.

Adress: Torggatan 1b, Mölndal
Telefon: 031-776 84 00
E-post: info.molndal@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/molndal


Alexanderssons Fastigheter
Äger fastighet på Katrinebergsgatan, i stadsdelen Åby, innehållandes 62 hyresrätter. Hiss finns i byggnaden och majoriteten av lägenheterna har egen balkong. Fastigheten ligger nära kommunikation, skola och en mindre butik.

Adress: Stigbergsliden 20, Göteborg
Telefon: 031-42 10 70
E-post: info@alexanderssons.se
Hemsida: www.alexanderssons.se


Wallenstam
På Sörgårdsgatan i Mölndal äger Wallenstam en bostadsfastighet med 26 hyreslägenheter. Sörgårdsgatan ligger nära kommungränsen till Göteborg och från området kan du enkelt ta spårvagnen in mot Göteborg.

Adress: Kungsportsavenyen 2, Göteborg
Telefon: 031-20 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


Opalen Fastighetsförvaltning
Som fastighetsförvaltare ansvarar Opalen för uthyrning av många hyresvärdars lägenheter. I Mölndal har man totalansvar för en bostadsfastighet på Tempelgatan med 51 lägenheter. Opalen har även ett stort utbud av hyresfastigheter i Göteborgs innerstad.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-799 85 00
E-post: kundservice@opalen.se
Hemsida: www.opalen.se


Bostjärnan
I Mölndal har fastighetsägaren Bostjärnan lägenheter för uthyrning på Fredåsgatan, Göteborgsvägen och Sörgårdsgatan. Samtliga lägenheter ligger i så kallade landshövdingehus, alltså för Göteborgsområdet typiska hus med tre våningar där bottenvåningen är anlagd i sten och våningsplan 2 och 3 i trä.

Adress: Spaldingsgatan 15B, Göteborg
Telefon: 031 - 18 94 37
E-post: goteborg@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Stena Fastigheter
Stena Fastigheter har i Mölndal närmare 370 lägenheter för uthyrning. I kommunen äger hyresvärden tre fastigheter, varav två består av lägenheter. I anslutning till bostäderna finns goda parkeringsmöjligheter.

Adress: Värmlandsgatan 2, Göteborg
Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: goteborg.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Allfast Förvaltning
Allfast äger flera bostadshus i Mölndal med totalt 17 lägenheter. Husen ligger centrumnära och har en mindre trädgård utanför fastigheten. Sökande kan ringa till Allfast eller fylla i en intresseanmälan för att lämna bostadsansökningar.

Telefon: 0730-75 65 00
Hemsida: www.allfast.se