1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mölndal

Alla lediga lägenheter i Mölndal

I Mölndal finns 7 privata hyresvärdar och 2 kommunala bostadsbolag som hyr ut lägenheter. Om du söker bostad rekommenderar vi att du ställer dig i bostadskön hos de kommunala bostadsbolagen i Mölndal och att du sedan går igenom vår lista över de privata hyresvärdar som hyr ut lägenheter i Mölndal.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Mölndalsbostäder
MölndalsBostäder är den största hyresvärden i Mölndal med 3 500 lägenheter för uthyrning. Det är kommunen som äger Mölndalsbostäder och bolaget satsar stort på nybyggnation för att kunna förse invånarna i kommunen med moderna hyreslägenheter.

Förbo
Mölndal har ett amarbete med kranskommunerna Härryda, Kungälv och Lerum. Dessa 4 kommuner har tillsammans grundat bostadsbolaget Förbo. Som bostadssökande i Förbo kan du ansöka om någon av bolagets över 5 000 hyresrätter. Förbo har ofta lediga lägenhet i Mölndal.Fler privata hyresvärdar i Mölndal


HSB
HSB är en bostadsorganisation som i förstahand förmedlar lediga lägenheter till sina medlemmar. I centrala Mölndal har HSB på Krokslätts Parkgata 115 lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från 1 till 3 rum med hyresspann från 3 700 kr till 6 100 kr. HSB har även hyreslägenheter på Labackavägen i Kållered.

Adress: Torggatan 1b, Mölndal
Telefon: 031-776 84 00
E-post: info.molndal@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/molndal


Alexanderssons Fastigheter
Familjeföretag sedan flera generation med lång förankring i hyresmarknaden i Göteborg och Mölndal. På Katrinebergsgatan i Mölndal förvaltar man en bostadsfastighet med 62 lägenheter för uthyrning. Merparten av lägenheterna har balkong.

Adress: Stigbergsliden 20, Göteborg
Telefon: 031-42 10 70
E-post: info@alexanderssons.se
Hemsida: www.alexanderssons.se


Wallenstam
På Sörgårdsgatan i Mölndal äger Wallenstam en bostadsfastighet med 26 hyreslägenheter. Sörgårdsgatan ligger nära kommungränsen till Göteborg och från området kan du enkelt ta spårvagnen in mot Göteborg.

Adress: Kungsportsavenyen 2, Göteborg
Telefon: 031-20 00 00
Hemsida: www.wallenstam.se


Opalen Fastighetsförvaltning
Som fastighetsförvaltare ansvarar Opalen för uthyrning av många hyresvärdars lägenheter. I Mölndal har man totalansvar för en bostadsfastighet på Tempelgatan med 51 lägenheter. Opalen har även ett stort utbud av hyresfastigheter i Göteborgs innerstad.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-799 85 00
E-post: sandra.svensson@opalen.se
Hemsida: www.opalen.se


Bostjärnan
I Mölndal har fastighetsägaren Bostjärnan lägenheter för uthyrning på Fredåsgatan, Göteborgsvägen och Sörgårdsgatan. Samtliga lägenheter ligger i så kallade landshövdingehus, alltså för Göteborgsområdet typiska hus med tre våningar där bottenvåningen är anlagd i sten och våningsplan 2 och 3 i trä.

Adress: Spaldingsgatan 15B, Göteborg
Telefon: 031 - 18 94 37
E-post: goteborg@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Allfast Förvaltning
Allfast äger flera bostadshus i Mölndal med totalt 17 lägenheter. Husen ligger centrumnära och har en mindre trädgård utanför fastigheten. Sökande kan ringa till Allfast eller fylla i en intresseanmälan för att lämna bostadsansökningar.

Telefon: 0730-75 65 00
Hemsida: www.allfast.se