1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mölndal

Bevaka lediga lägenheter i Mölndal

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mölndal samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mölndal. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 1 av 1 | Lägg in din egen annons

Pensionerad kvinna
Sökes: Förstahand | 35 m2 | Maxhyra 7000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Mölndals hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Mölndalsbostäder
MölndalsBostäder är den största hyresvärden i Mölndal med 3 500 lägenheter i det egna beståndet. Det är kommunen som äger Mölndalsbostäder och bolaget satsar stort på nybyggnation för att kunna förse invånarna i kommunen med moderna hyreslägenheter.

Förbo
Mölndal gemensamäger fastighetsbolaget Förbo med kranskommunerna Härryda, Kungälv och Lerum. Förbo förvaltar 5000 lägenheter. På Förbos hemsida hittar du 2 lediga lägenheter.Fler privata hyresvärdar i Mölndal


HSB
HSB är en bostadsorganisation som i förstahand förmedlar lediga lägenheter till sina medlemmar. I centrala Mölndal har HSB på Krokslätts Parkgata 115 lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från 1 till 3 rum med hyresspann från 3 700 kr till 6 100 kr. HSB har även hyreslägenheter på Labackavägen i Kållered.

Adress: Torggatan 1b, Mölndal
Telefon: 031-776 84 00
E-post: info.molndal@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/molndal


Alexanderssons Fastigheter
Familjeföretag sedan flera generation med lång förankring i hyresmarknaden i Göteborg och Mölndal. På Katrinebergsgatan i Mölndal förvaltar man en bostadsfastighet med 62 lägenheter för uthyrning. Merparten av lägenheterna har balkong.

Adress: Stigbergsliden 20, Göteborg
Telefon: 031-42 10 70
E-post: info@alexanderssons.se
Hemsida: www.alexanderssons.se


Wallenstam
På Sörgårdsgatan i Mölndal äger Wallenstam en bostadsfastighet med 26 hyreslägenheter. Sörgårdsgatan ligger nära kommungränsen till Göteborg och från området kan du enkelt ta spårvagnen in mot Göteborg.

Adress: Kungsportsavenyen 2, Göteborg
Telefon: 031-20 00 00
Hemsida: www.wallenstam.se


Opalen Fastighetsförvaltning
Som fastighetsförvaltare ansvarar Opalen för uthyrning av många hyresvärdars lägenheter. I Mölndal har man totalansvar för en bostadsfastighet på Tempelgatan med 51 lägenheter. Opalen har även ett stort utbud av hyresfastigheter i Göteborgs innerstad.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-799 85 00
E-post: sandra.svensson@opalen.se
Hemsida: www.opalen.se


Bostjärnan
I Mölndal har fastighetsägaren Bostjärnan lägenheter för uthyrning på Fredåsgatan, Göteborgsvägen och Sörgårdsgatan. Samtliga lägenheter ligger i så kallade landshövdingehus, alltså för Göteborgsområdet typiska hus med tre våningar där bottenvåningen är anlagd i sten och våningsplan 2 och 3 i trä.

Adress: Spaldingsgatan 15B, Göteborg
Telefon: 031 - 18 94 37
E-post: goteborg@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Allfast Förvaltning
Allfast äger flera bostadshus i Mölndal med totalt 17 lägenheter. Husen ligger centrumnära och har en mindre trädgård utanför fastigheten. Sökande kan ringa till Allfast eller fylla i en intresseanmälan för att lämna bostadsansökningar.

Telefon: 0730-75 65 00
Hemsida: www.allfast.se