1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mölndal

Bevaka lediga lägenheter i Mölndal

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mölndal samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mölndal. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Visar 3 av 3 | Lägg in din egen annons

Ahmed Sarhan
Sökes: Första- & andrahand | 70 m2 | Maxhyra 4000 kr

Student.
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 8000 kr

Par söker 2:a i Mölndal med omnejd
Sökes: Första- & andrahand | 50 m2 | Maxhyra 9000 kr

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Mölndals hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Mölndalsbostäder
Allmännyttigt bostadsbolag i Mölndal med ungefär 3 900 lägenheter i beståndet, runt 800 av lägenheterna är anpassade för särskilda boenden. Lägenheterna är fördelade mellan 13 områden i kommunen.

Förbo
Tillsammans med tre andra kommuner äger Mölndals Stad bostadsbolaget Förbo som förvaltar 5 600 lägenheter fördelat mellan 18 orter och 60 områden i de fyra kommunerna. På hyresvärdens hemsida hittas nu vakanta lägenheter, du kan även söka dem på hemsidan.Fler privata hyresvärdar i Mölndal


HSB
Förvaltar hyreslägenhter i Mölndal och Kållered, det totala beståndet uppgår till 237 lägenheter. På Åbybergsgatan och Krokslätts Parkgata hittas lägenheterna i Mölndal där även parkeringsmöjlighet erbjuds. Vakanser förmedlas i första hand till HSBs medlemmar.

Adress: Torggatan 1b, Mölndal
Telefon: 031-776 84 00
E-post: info.molndal@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/molndal


Alexanderssons Fastigheter
Äger fastighet på Katrinebergsgatan, i stadsdelen Åby, innehållandes 62 hyresrätter. Hiss finns i byggnaden och majoriteten av lägenheterna har egen balkong. Fastigheten ligger nära kommunikation, skola och en mindre butik.

Adress: Stigbergsliden 20, Göteborg
Telefon: 031-42 10 70
E-post: info@alexanderssons.se
Hemsida: www.alexanderssons.se


Wallenstam
Wallenstam äger och förvaltar flera fastigheter i Mölndal. Merparten av fastigheterna med bostäder är belägna i stadsdelen Åby och byggdes 2016-2018. Planerar att bygga nya lägenheter de kommande åren. Nyproducerade lägenheter förmedlas via Wallenstams egen bostadskö.

Adress: Kungsportsavenyen 2, Göteborg
Telefon: 031-20 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


Opalen Fastighetsförvaltning
Opalen Fastighetsförvaltning bistår hyresvärdar med bland annat uthyrning av lägenheter. På Tempelgatan i centrala Mölndal har man 51 hyreslägenheter med utmärkt läge: du tar dig smidigt till Göteborg med spårvagn eller njuter av en fika på café i närliggande galleria.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-799 85 00
E-post: kundservice@opalen.se
Hemsida: www.opalen.se


Bostjärnan
Hyresvärden Bostjärnan har hyreslägenheter i området Krokslätt, närmare bestämt på Fredåsgatan, Göteborgsvägen och Sörgårdsgatan. Både Mölndal och Göteborgs Centrum ligger på cykelavstånd, för den som föredrar finns kommunaltrafik att åka med istället.

Adress: Spaldingsgatan 15B, Göteborg
Telefon: 031 - 18 94 37
E-post: goteborg@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Stena Fastigheter
Stena Fastigheter har i Mölndal närmare 370 lägenheter för uthyrning. I kommunen äger hyresvärden tre fastigheter, varav två består av lägenheter. I anslutning till bostäderna finns goda parkeringsmöjligheter.

Adress: Värmlandsgatan 2, Göteborg
Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: goteborg.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Allfast Förvaltning
Allfast äger flera bostadshus i Mölndal med totalt 17 lägenheter. Husen ligger centrumnära och har en mindre trädgård utanför fastigheten. Sökande kan ringa till Allfast eller fylla i en intresseanmälan för att lämna bostadsansökningar.

Telefon: 0730-75 65 00
Hemsida: www.allfast.se