1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mölndal

Alla lediga lägenheter i Mölndal

I Mölndal finns 7 privata hyresvärdar och 2 kommunala bostadsbolag som hyr ut lägenheter. Om du söker bostad rekommenderar vi att du ställer dig i bostadskön hos de kommunala bostadsbolagen i Mölndal och att du sedan går igenom vår lista över de privata hyresvärdar som hyr ut lägenheter i Mölndal.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Önskar hyra


Visar 5 av 5 | Lägg in din egen annons

Kvinna med fast inkomst söker boende till hösten 2017.
Sökes: Första- & andrahand | Maxhyra 6000 kr

Pensionärpar söker lägenhet
Sökes: Förstahand | 60 m2 | Maxhyra 8000 kr

Pensionerad läkare söker lägenhet centralt
Sökes: Förstahand | 65 m2 | Maxhyra 12000 kr

Blivande ensamstående mamma söker bostad i Mölndal, Kungsbacka
Sökes: Första- & andrahand | 3 rum | Maxhyra 9000 kr

Ensamstående mamma med 2 pojkar söker 1:a - 3:a
Sökes: Första- & andrahand | 40 m2 | Maxhyra 10000 kr

Hyresvärdar


Mölndalsbostäder
MölndalsBostäder är den största hyresvärden i Mölndal med 3 500 lägenheter för uthyrning. Det är kommunen som äger Mölndalsbostäder och bolaget satsar stort på nybyggnation för att kunna förse invånarna i kommunen med moderna hyreslägenheter.

Förbo
Mölndal har ett amarbete med kranskommunerna Härryda, Kungälv och Lerum. Dessa 4 kommuner har tillsammans grundat bostadsbolaget Förbo. Som bostadssökande i Förbo kan du ansöka om någon av bolagets över 5 000 hyresrätter. Förbo har ofta lediga lägenhet i Mölndal.Fler privata hyresvärdar i Mölndal


HSB
HSB är en bostadsorganisation som i förstahand förmedlar lediga lägenheter till sina medlemmar. I centrala Mölndal har HSB på Krokslätts Parkgata 115 lägenheter för uthyrning. Lägenheter finns i storlek från 1 till 3 rum med hyresspann från 3 700 kr till 6 100 kr. HSB har även hyreslägenheter på Labackavägen i Kållered.

Besöksadress Torggatan 1b, Mölndal
E-post info.molndal@hsb.se
Telefon 031-776 84 00
Hemsida www.hsb.se/molndal


Akelius
Privata hyresvärden Akelius har valt att inrikta sig uteslutande på uthyrning av lägenheter till privatpersoner. I Mölndal har Akelius 199 hyresrätter på Hagabäcksleden och Våmmedalsvägen. Akelius söker just nu nya hyresgäster till ett par av sina lägenheter i Mölndal.

Besöksadress Reutersgatan 4, Göteborg
E-post info@akelius.se
Telefon 031-708 61 00
Hemsida www.akelius.se


Alexanderssons Fastigheter
Familjeföretag sedan flera generation med lång förankring i hyresmarknaden i Göteborg och Mölndal. På Katrinebergsgatan i Mölndal förvaltar man en bostadsfastighet med 62 lägenheter för uthyrning. Merparten av lägenheterna har balkong.

Besöksadress Stigbergsliden 20, Göteborg
E-post info@alexanderssons.se
Telefon 031-42 10 70
Hemsida www.alexanderssons.se


Kvarnhällen Fastigheter
I norra delen av Mölndal, i bostadsområdet Krokslätt, har hyresvärden Kvarnhällen Fastigheter 48 läganheter, varav 8 är avsedda för studenter. Lägenheterna är från 2 till 3 rum och kök stora. I bottenplan på fastigheten ligger en kvarterskrog.

Besöksadress Industrivägen 2, Sävedalen
E-post info@kvarnhallenfastigheter.se
Telefon 031-21 02 45
Hemsida www.kvarnhallenfastigheter.se


Wallenstam
På Sörgårdsgatan i Mölndal äger Wallenstam en bostadsfastighet med 26 hyreslägenheter. Sörgårdsgatan ligger nära kommungränsen till Göteborg och från området kan du enkelt ta spårvagnen in mot Göteborg.

Besöksadress Kungsportsavenyen 2, Göteborg
Telefon 031-20 00 00
Hemsida www.wallenstam.se


Opalen Fastighetsförvaltning
Som fastighetsförvaltare ansvarar Opalen för uthyrning av många hyresvärdars lägenheter. I Mölndal har man totalansvar för en bostadsfastighet på Tempelgatan med 51 lägenheter. Opalen har även ett stort utbud av hyresfastigheter i Göteborgs innerstad.

Besöksadress Kungsportsavenyn 22, Göteborg
E-post kundservice@opalen.se
Telefon 031-7998500
Hemsida www.opalen.se


Bostjärnan
I Mölndal har fastighetsägaren Bostjärnan lägenheter för uthyrning på Fredåsgatan, Göteborgsvägen och Sörgårdsgatan. Samtliga lägenheter ligger i så kallade landshövdingehus, alltså för Göteborgsområdet typiska hus med tre våningar där bottenvåningen är anlagd i sten och våningsplan 2 och 3 i trä.

Besöksadress Spaldingsgatan 15B, Göteborg
E-post goteborg@bostjarnan.se
Telefon 031 - 18 94 37
Hemsida www.bostjarnan.se