1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mölndal

Sök lediga lägenheter i Mölndal

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Mölndal. Du kan fritt söka bland de 70 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar främst förstahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Mölndal.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Mölndalsbostäder
Allmännyttigt bostadsbolag i Mölndal med ungefär 3 900 lägenheter i beståndet, runt 800 av lägenheterna är anpassade för särskilda boenden. Lägenheterna är fördelade mellan 13 områden i kommunen.

Förbo
Tillsammans med tre andra kommuner äger Mölndals Stad bostadsbolaget Förbo som förvaltar 5 600 lägenheter fördelat mellan 18 orter och 60 områden i de fyra kommunerna. På hyresvärdens hemsida hittas nu vakanta lägenheter, du kan även söka dem på hemsidan.Fler privata hyresvärdar i Mölndal


HSB
Förvaltar hyreslägenhter i Mölndal och Kållered, det totala beståndet uppgår till 237 lägenheter. På Åbybergsgatan och Krokslätts Parkgata hittas lägenheterna i Mölndal där även parkeringsmöjlighet erbjuds. Vakanser förmedlas i första hand till HSBs medlemmar.

Adress: Torggatan 1b, Mölndal
Telefon: 031-776 84 00
E-post: info.molndal@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/molndal


Alexanderssons Fastigheter
Äger fastighet på Katrinebergsgatan, i stadsdelen Åby, innehållandes 62 hyresrätter. Hiss finns i byggnaden och majoriteten av lägenheterna har egen balkong. Fastigheten ligger nära kommunikation, skola och en mindre butik.

Adress: Stigbergsliden 20, Göteborg
Telefon: 031-42 10 70
E-post: info@alexanderssons.se
Hemsida: www.alexanderssons.se


Wallenstam
Wallenstam äger och förvaltar flera fastigheter i Mölndal. Merparten av fastigheterna med bostäder är belägna i stadsdelen Åby och byggdes 2016-2018. Planerar att bygga nya lägenheter de kommande åren. Nyproducerade lägenheter förmedlas via Wallenstams egen bostadskö.

Adress: Kungsportsavenyen 2, Göteborg
Telefon: 031-20 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


Opalen Fastighetsförvaltning
Opalen Fastighetsförvaltning bistår hyresvärdar med bland annat uthyrning av lägenheter. På Tempelgatan i centrala Mölndal har man 51 hyreslägenheter med utmärkt läge: du tar dig smidigt till Göteborg med spårvagn eller njuter av en fika på café i närliggande galleria.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-799 85 00
E-post: kundservice@opalen.se
Hemsida: www.opalen.se


Bostjärnan
Hyresvärden Bostjärnan har hyreslägenheter i området Krokslätt, närmare bestämt på Fredåsgatan, Göteborgsvägen och Sörgårdsgatan. Både Mölndal och Göteborgs Centrum ligger på cykelavstånd, för den som föredrar finns kommunaltrafik att åka med istället.

Adress: Spaldingsgatan 15B, Göteborg
Telefon: 031 - 18 94 37
E-post: goteborg@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Stena Fastigheter
Stena Fastigheter har i Mölndal närmare 370 lägenheter för uthyrning. I kommunen äger hyresvärden tre fastigheter, varav två består av lägenheter. I anslutning till bostäderna finns goda parkeringsmöjligheter.

Adress: Värmlandsgatan 2, Göteborg
Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: goteborg.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Allfast Förvaltning
Fördelat på tre fastigheter i Mölndal har Allfast Förvaltning totalt 17 hyreslägenheter. Bostadsstorlekarna varierar från ettor till treor. Två av fastigheterna är belägna strax söder om centrala Mölndal medan den tredje ligger i stadsdelen Ryet.

Telefon: 0730-75 65 00
Hemsida: www.allfast.se