1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Mölndal


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Mölndal. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Mölndal som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Mölndalsbostäder
Allmännyttigt bostadsbolag i Mölndal med ungefär 3 900 lägenheter i beståndet, runt 800 av lägenheterna är anpassade för särskilda boenden. Lägenheterna är fördelade mellan 13 områden i kommunen.

Förbo
Tillsammans med tre andra kommuner äger Mölndals Stad bostadsbolaget Förbo som förvaltar 5 600 lägenheter fördelat mellan 18 orter och 60 områden i de fyra kommunerna. På hyresvärdens hemsida hittas nu 3 vakanta lägenheter, du kan även söka dem på hemsidan.

HSB
Förvaltar hyreslägenhter i Mölndal och Kållered, det totala beståndet uppgår till 237 lägenheter. På Åbybergsgatan och Krokslätts Parkgata hittas lägenheterna i Mölndal där även parkeringsmöjlighet erbjuds. Vakanser förmedlas i första hand till HSBs medlemmar.

Adress: Torggatan 1b, Mölndal
Telefon: 031-776 84 00
E-post: info.molndal@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/molndal


Alexanderssons Fastigheter
Äger fastighet på Katrinebergsgatan, i stadsdelen Åby, innehållandes 62 hyresrätter. Hiss finns i byggnaden och majoriteten av lägenheterna har egen balkong. Fastigheten ligger nära kommunikation, skola och en mindre butik.

Adress: Stigbergsliden 20, Göteborg
Telefon: 031-42 10 70
E-post: info@alexanderssons.se
Hemsida: www.alexanderssons.se


Wallenstam
Wallenstam äger och förvaltar flera fastigheter i Mölndal. Merparten av fastigheterna med bostäder är belägna i stadsdelen Åby och byggdes 2016-2018. Planerar att bygga nya lägenheter de kommande åren. Nyproducerade lägenheter förmedlas via Wallenstams egen bostadskö.

Adress: Kungsportsavenyen 2, Göteborg
Telefon: 031-20 00 00
E-post: kundservice@wallenstam.se
Hemsida: www.wallenstam.se


Opalen Fastighetsförvaltning
Opalen Fastighetsförvaltning bistår hyresvärdar med bland annat uthyrning av lägenheter. På Tempelgatan i centrala Mölndal har man 51 hyreslägenheter med utmärkt läge: du tar dig smidigt till Göteborg med spårvagn eller njuter av en fika på café i närliggande galleria.

Adress: Kungsportsavenyn 22, Göteborg
Telefon: 031-799 85 00
E-post: kundservice@opalen.se
Hemsida: www.opalen.se


Bostjärnan
Hyresvärden Bostjärnan har hyreslägenheter i området Krokslätt, närmare bestämt på Fredåsgatan, Göteborgsvägen och Sörgårdsgatan. Både Mölndal och Göteborgs Centrum ligger på cykelavstånd, för den som föredrar finns kommunaltrafik att åka med istället.

Adress: Spaldingsgatan 15B, Göteborg
Telefon: 031 - 18 94 37
E-post: goteborg@bostjarnan.se
Hemsida: www.bostjarnan.se


Stena Fastigheter
Stena Fastigheter har i Mölndal närmare 370 lägenheter för uthyrning. I kommunen äger hyresvärden tre fastigheter, varav två består av lägenheter. I anslutning till bostäderna finns goda parkeringsmöjligheter.

Adress: Värmlandsgatan 2, Göteborg
Telefon: 075 - 241 50 00
E-post: goteborg.fastigheter@stena.com
Hemsida: www.stenafastigheter.se


Allfast Förvaltning
Fördelat på tre fastigheter i Mölndal har Allfast Förvaltning totalt 17 hyreslägenheter. Bostadsstorlekarna varierar från ettor till treor. Två av fastigheterna är belägna strax söder om centrala Mölndal medan den tredje ligger i stadsdelen Ryet.

Telefon: 0730-75 65 00
Hemsida: www.allfast.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Mölndal utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Mölndal att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Mölndal. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Mölndal?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Mölndal. Hos oss kan du se listor med alla Mölndals hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.