1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Motala

Bevaka lediga lägenheter i Motala

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Motala samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Motala. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Motalas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Bostadsstiftelsen Platen
Var 5e Motalabo bor i en lägenhet från Bostadsstiftelsen Platen. Platen som hyresvärd dominerar hyresmarknaden i Motala med 6 000 lägenheter på orten. Du hittar lediga lägenheter på Platens hemsida.Privata hyresvärdar i Motala


Radiomasten
Förvaltar i Motala ungefär 530 hyreslägenheter. Beståndet är fördelat på fastigheter i Motala centrum och strax utanför. Hyresvärden publicerar vakanta lägenheter på sin hemsida där du som bostadssökande kan anmäla ditt intresse.

Adress: Drottninggatan 26, Motala
Telefon: 0141-518 00
E-post: info@radiomasten.se
Hemsida: www.radiomasten.se


Mannersons Fastighet
Erbjuder cirka 100 hyreslägenheter i Motala, fördelade mellan fyra fastigheter i centrala orten. Merparten av bostäderna har egen balkong och bjuder på en utsikt över vattnet. Lägenheterna är belägna på Bispmotalagatan, Poppelgatan och Drottninggatan.

Telefon: 013-35 75 90
E-post: info@mannersons.se
Hemsida: www.mannersons.se


Lövgrens Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag med 23 bostadsfastigheter med cirka 200 hyresrätter i Motala. Du kan lämna en generell bostadsansökan och berätta för Lövgrens Fastigheter om vilken typ av lägenhet du söker. Din ansökan skickar du via e-post till info@lovgrens.se

Adress: Vätterviksgatan 4, Motala
Telefon: 0141-20 20 80
E-post: info@lovgrens.se
Hemsida: www.lovgrens.se


Viken Park
Förvaltar lägenheter i Motala, Vadstena och Skänninge. I Motala ägs 16 bostadsfastigheter som är belägna i centrala orten och i utkanten. För att bli aktuell som hyresgäst behöver du lämna en intresseanmälan på hyresvärdens webbplats.

Adress: Platensgatan 21, Motala
Telefon: 040-669 02 00
E-post: info@vikenpark.se
Hemsida: www.vikenpark.se


Motala Hyreshus
Privatägt fastighetsbolag med 21 lägenheter om 1-6 rum och kök nära Motalas stadskärna. Hyresvärden har även lokaler, förråd och garage till uthyrning. Vid intresse av bostad skicka ett e-mail.

E-post: motalahyreshusab@outlook.com
Hemsida: www.motalahyreshus.se


Svenssons Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med 10 bostadsfastigheter och 41 lägenheter för uthyrning i Motala. Lägenheter finns i storlek från 2 till 4 rum och kök. Skicka ett e-mail om du vill visa ditt intresse för att hyra bostad.

Adress: Marsgatan 4 1tr, Motala
Telefon: 0141-21 22 20
E-post: info@svenssonsfastighet.se
Hemsida: www.svenssonsfastighet.se


K-G Sedström Fastigheter
I Motala har K-G Sedström Fastigheter 72 lägenheter för uthyrning. Merparten av lägenheterna ligger längsmed Kaptensgatan, Mossgatan och Storgatan. Man söker vanligen en eller två nya hyresgäster.

Telefon: 0705-12 92 59
Hemsida: www.kgsedstromfastigheter.se


Berg & Co
Förvaltar en bostadsfastighet med ettor, tvåor, treor och fyror med utsikt över Vättern. Från fastigheten är det endast 200 meters promenad till Motala centrum. Lägenheterna ligger med insynsskydd och är välutrustade. Hyresgäster har möjlighet att ansluta till Kabel-TV/bredband.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


HSB
I Motala äger och förvaltar HSB 10 bostadsfastigheter. Lägenheterna i beståndet är i storlek från 1-5 rum och kök. Bostäderna är belägna i flerfamiljshus och har vanligen en liten trädgård för hyresgästerna att nyttja.

Telefon: 013-24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland/om-boende/vara-hyresratter/motala


Egirs Fastigheter
Privat fastighetsägare med fokus på Mjölby men 15% av deras bestånd återfinns i Motala. Fastigheterna är belägna på Prinsgatan, Kyrkogatan och Sjögatan i centrum. Från lägenheterna är det gångavstånd till stadens restauranger, butiker och övrig service.

Telefon: 0142 29 98 80
E-post: info@egirs.se
Hemsida: www.fastigheter.egirs.se


Repslagaren Fastigheter
Mindre privat hyresvärd verksam i Motala. På Vätterviksgatan finns 8 lägenheter och hamnutsikt erbjuds. Lägenheter på Drottninggatan byggdes på 1800-talet vilket bevarats trots renoveringar genom åren. Hyresvärden tillämpar inget kösystem.

E-post: helene.blom@repslagarenfastigheter.com
Hemsida: www.repslagarenfastigheter.se


SBB
I Motala förvaltar SBB ett större bestånd av lägenheter. Via hyresvärdens hemsida kan du registrera dig i deras bostadskö för att kunna ansöka om lediga lägenheter.

Adress: Agneshögsgatan 47 A, Motala
Telefon: 0200 – 22 72 00 00
E-post: info.motala@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se