1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Motala

Sök lediga lägenheter i Motala

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Motala. Du kan fritt söka bland de 15 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss hittar du lediga bostäder från flera privata hyresvärdar i Motala.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Bostadsstiftelsen Platen
Inom Motalas kommungränser äger och förvaltar Bostadsstiftelsen Platen över 5 500 hyreslägenheter. Ungefär var femte invånare i kommunen är hyresgäst hos Platen vilket gör dem till störst på bostadsmarknaden i Motala. Lediga bostäder hittas på Platens hemsida.Privata hyresvärdar i Motala


Radiomasten
Förvaltar i Motala ungefär 530 hyreslägenheter. Beståndet är fördelat på fastigheter i Motala centrum och strax utanför. Hyresvärden publicerar vakanta lägenheter på sin hemsida där du som bostadssökande kan anmäla ditt intresse.

Adress: Drottninggatan 26, Motala
Telefon: 0141-518 00
E-post: info@radiomasten.se
Hemsida: www.radiomasten.se


Mannersons Fastighet
Erbjuder cirka 100 hyreslägenheter i Motala, fördelade mellan fyra fastigheter i centrala orten. Merparten av bostäderna har egen balkong och bjuder på en utsikt över vattnet. Lägenheterna är belägna på Bispmotalagatan, Poppelgatan och Drottninggatan.

Telefon: 013-35 75 90
E-post: info@mannersons.se
Hemsida: www.mannersons.se


Lövgrens Fastigheter
Hyresvärden har sitt huvudkontor i Motala där även merparten av fastighetsbeståndet återfinns. I den trivsamma staden har man 29 fastigheter med hyresrätter vilket ger dig stora förutsättningar att hitta din kommande lägenhet här. Lediga bostäder ses på egen webbplatsen.

Adress: Vätterviksgatan 4, Motala
Telefon: 0141-20 20 80
E-post: info@lovgrens.se
Hemsida: www.lovgrens.se


Viken Park
Förvaltar lägenheter i Motala, Vadstena och Skänninge. I Motala ägs 16 bostadsfastigheter som är belägna i centrala orten och i utkanten. För att bli aktuell som hyresgäst behöver du lämna en intresseanmälan på hyresvärdens webbplats.

Adress: Platensgatan 21, Motala
Telefon: 040-669 02 00
E-post: info@vikenpark.se
Hemsida: www.vikenpark.se


Motala Hyreshus
Privat hyresvärd som hyr ut lägenheter i Motala. Man tillämpar inget kösystem utan välkomnar intresseanmälningar via sin hemsida. Förutom att du kan visa ditt intresse på specifika objekt kan du även skicka in en spontan bostadsansökan.

E-post: motalahyreshusab@outlook.com
Hemsida: www.motalahyreshus.se


Svenssons Fastigheter
Familjebolag som äger och förvaltar fastigheter i Motala. Beståndet uppgår till cirka 100 lägenheter varav majoriteten hittas i Motala. Fastigheterna rymmer upp till sex lägenheter per hus och omringas vanligen av en privat trädgård för hyresgästerna.

Adress: Marsgatan 4 1tr, Motala
Telefon: 0141-21 22 20
E-post: info@svenssonsfastighet.se
Hemsida: www.svenssonsfastighet.se


Berg & Co
På attraktivt läge i Motala förvaltar privata hyresvärden Berg & Co en fastighet innehållandes hyresrätter. Lägenheterna har 1-4 rum och kök. Från fastigheten ligger både Vättern och Motala centrum på en kort promenads avstånd.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


HSB
I Motala äger och förvaltar HSB 10 bostadsfastigheter. Lägenheterna i beståndet är i storlek från 1-5 rum och kök. Bostäderna är belägna i flerfamiljshus och har vanligen en liten trädgård för hyresgästerna att nyttja.

Telefon: 013-24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland/om-boende/vara-hyresratter/motala


Egirs Fastigheter
Privat fastighetsägare med fokus på Mjölby men 15% av deras bestånd återfinns i Motala. Fastigheterna är belägna på Prinsgatan, Kyrkogatan och Sjögatan i centrum. Från lägenheterna är det gångavstånd till stadens restauranger, butiker och övrig service.

Telefon: 0142 29 98 80
E-post: info@egirs.se
Hemsida: www.fastigheter.egirs.se


Repslagaren Fastigheter
Mindre privat hyresvärd verksam i Motala. På Vätterviksgatan finns 8 lägenheter och hamnutsikt erbjuds. Lägenheter på Drottninggatan byggdes på 1800-talet vilket bevarats trots renoveringar genom åren. Hyresvärden tillämpar inget kösystem.

E-post: helene.blom@repslagarenfastigheter.com
Hemsida: www.repslagarenfastigheter.se


SBB
I Motala förvaltar SBB ett större bestånd av lägenheter. Via hyresvärdens hemsida kan du registrera dig i deras bostadskö för att kunna ansöka om lediga lägenheter.

Adress: Agneshögsgatan 47 A, Motala
Telefon: 0200 – 22 72 00 00
E-post: info.motala@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.se