1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Motala

Alla lediga lägenheter i Motala

I Motala kan du som söker bostad välja mellan 8 hyresvärdar. Via oss når du alla lediga lägenheter i Motala hos de större hyresvärdarna på orten. Du kan skicka din bostadsansökan till det kommunala bostadsbolaget eller till de privata hyresvärdarna.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheter


Andrahand


Hyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Bostadsstiftelsen Platen
Var 5e Motalabo bor i en lägenhet från Bostadsstiftelsen Platen. Platen som hyresvärd dominerar hyresmarknaden i Motala med 6 000 lägenheter på orten. Du hittar lediga lägenheter på Platens hemsida.Privata hyresvärdar i Motala


Radiomasten
Största privata hyresvärden i Motala med 450 lägenheter att hyra. Lägenheterna ligger huvudsakligen i stadskärnan. Man eftersträvar långvariga relationer med sina hyresgäster och ser gärna att du som blivande hyresgäst har för avsikt att bo kvar i många år.

Besöksadress Drottninggatan 26, 591 22 Motala
E-post info@radiomasten.se
Telefon 0141-518 00
Hemsida www.radiomasten.se


Vasaparken
Hyresvärden Vasaparken kan erbjuda lägenheter från 1 till 6 rum och kök i Motala. Du lämnar en intresseanmälan om du vill söka bostad. Utöver hyreslägenheter finns även kontors- och butikslokaler för uthyrning.

E-post info@vasaparken.se
Telefon 013-24 20 30
Hemsida www.vasaparken.se


Mannersons Fastighet
Hos privata hyresvärden Mannersons Fastigheter hittar du som söker boende i Motala ett större utbud av såväl hyresrätter som seniorbostäder. Hyresrätterna kan ansökas av alla medan seniorlägenheterna är avsedda för dig mellan 55-70 år.

E-post info@mannersons.se
Telefon 013-35 75 90
Hemsida www.mannersons.se


Viken Park
Lägenheter i både Motala, Vadstena och Skänninge. Totalt 16 hyresfastigheter med 200 lägenheter att hyra. Lämna en intresseförfrågan om du är intresserad av att hyra bostad.

E-post info@vikenpark.se
Telefon 040-669 02 00
Hemsida www.vikenpark.se


Wetternhus
Hyresvärd med 111 lägenheter i ett av Motalas allra mest attraktiva områden nära stadskärnan. Man strävar efter att upprätthålla en hög servicenivå och underhåll på lägenheterna.

Besöksadress Prinsgatan 27, Motala
E-post info@wetternhus.se
Telefon 0141-212575
Hemsida www.wetternhus.se


Sven och Elinor Svenssons fastighet
Familjeägt fastighetsbolag med 9 bostadsfastigheter och 30 lägenheter för uthyrning i Motala. Lägenheter finns i storlek från 2 till 4 rum och kök. Skicka ett e-mail om du vill visa ditt intresse för att hyra bostad.

Besöksadress Marsgatan 4 1tr, Motala
E-post info@svenssonsfastighet.se
Telefon 0709-105005
Hemsida www.svenssonsfastighet.se


K-G Sedström Fastigheter
I Motala har K-G Sedström Fastigheter 72 lägenheter för uthyrning. Merparten av lägenheterna ligger längsmed Kaptensgatan, Mossgatan och Storgatan. Man söker vanligen en eller två nya hyresgäster.

Telefon 0705-12 92 59
Hemsida www.kgsedstromfastigheter.se