1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Motala

Bevaka lediga lägenheter i Motala

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Motala samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Motala. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Motalas hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Bostadsstiftelsen Platen
Var 5e Motalabo bor i en lägenhet från Bostadsstiftelsen Platen. Platen som hyresvärd dominerar hyresmarknaden i Motala med 6 000 lägenheter på orten. Du hittar lediga lägenheter på Platens hemsida.Privata hyresvärdar i Motala


Radiomasten
Största privata hyresvärden i Motala med 450 lägenheter att hyra. Lägenheterna ligger huvudsakligen i stadskärnan. Man eftersträvar långvariga relationer med sina hyresgäster och ser gärna att du som blivande hyresgäst har för avsikt att bo kvar i många år.

Adress: Drottninggatan 26, 591 22 Motala
Telefon: 0141-518 00
E-post: info@radiomasten.se
Hemsida: www.radiomasten.se


Vasaparken
Hyresvärden Vasaparken förvaltar lägenheter i storlek från 1 till 6 rum och kök i Motala. Du lämnar en intresseanmälan om du vill söka bostad. Utöver hyreslägenheter finns även kontors- och butikslokaler.

Telefon: 013-24 20 30
E-post: info@vasaparken.se
Hemsida: www.vasaparken.se


Mannersons Fastighet
Hos privata hyresvärden Mannersons Fastigheter hittar du som söker boende i Motala ett större utbud av såväl hyresrätter som seniorbostäder. Hyresrätterna kan ansökas av alla medan seniorlägenheterna är avsedda för dig mellan 55-70 år.

Telefon: 013-35 75 90
E-post: info@mannersons.se
Hemsida: www.mannersons.se


Lövgrens Fastigheter
Privatägt fastighetsbolag med 23 bostadsfastigheter med cirka 200 hyresrätter i Motala. Du kan lämna en generell bostadsansökan och berätta för Lövgrens Fastigheter om vilken typ av lägenhet du söker. Din ansökan skickar du via e-post till info@lovgrens.se

Adress: Prinsgatan 2, Motala
Telefon: 0141-20 20 80
E-post: info@lovgrens.se
Hemsida: www.lovgrens.se


Viken Park
Lägenheter i både Motala, Vadstena och Skänninge. Totalt 16 hyresfastigheter med 200 lägenheter att hyra. Lämna en intresseförfrågan om du är intresserad av att hyra bostad.

Telefon: 040-669 02 00
E-post: info@vikenpark.se
Hemsida: www.vikenpark.se


Motala Hyreshus
Privatägt fastighetsbolag med 21 lägenheter om 1-6 rum och kök nära Motalas stadskärna. Hyresvärden har även lokaler, förråd och garage till uthyrning. Vid intresse av bostad skicka ett e-mail.

E-post: motalahyreshusab@outlook.com
Hemsida: www.motalahyreshus.se


Wetternhus
Hyresvärd med 111 lägenheter i ett av Motalas allra mest attraktiva områden nära stadskärnan. Man strävar efter att upprätthålla en hög servicenivå och underhåll på lägenheterna.

Adress: Prinsgatan 27, Motala
Telefon: 0141-212575
E-post: info@wetternhus.se
Hemsida: www.wetternhus.se


Svenssons Fastigheter
Familjeägt fastighetsbolag med 10 bostadsfastigheter och 41 lägenheter för uthyrning i Motala. Lägenheter finns i storlek från 2 till 4 rum och kök. Skicka ett e-mail om du vill visa ditt intresse för att hyra bostad.

Adress: Marsgatan 4 1tr, Motala
Telefon: 0141-21 22 20
E-post: info@svenssonsfastighet.se
Hemsida: www.svenssonsfastighet.se


K-G Sedström Fastigheter
I Motala har K-G Sedström Fastigheter 72 lägenheter för uthyrning. Merparten av lägenheterna ligger längsmed Kaptensgatan, Mossgatan och Storgatan. Man söker vanligen en eller två nya hyresgäster.

Telefon: 0705-12 92 59
Hemsida: www.kgsedstromfastigheter.se


Berg & Co
Förvaltar en bostadsfastighet med ettor, tvåor, treor och fyror med utsikt över Vättern. Från fastigheten är det endast 200 meters promenad till Motala centrum. Lägenheterna ligger med insynsskydd och är välutrustade. Hyresgäster har möjlighet att ansluta till Kabel-TV/bredband.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se