1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Motala


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Motala. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Motala som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Bostadsstiftelsen Platen
Inom Motalas kommungränser äger och förvaltar Bostadsstiftelsen Platen över 5 500 hyreslägenheter. Ungefär var femte invånare i kommunen är hyresgäst hos Platen vilket gör dem till störst på bostadsmarknaden i Motala. Lediga bostäder hittas på Platens hemsida.

Radiomasten
Förvaltar i Motala ungefär 530 hyreslägenheter. Beståndet är fördelat på fastigheter i Motala centrum och strax utanför. Hyresvärden publicerar vakanta lägenheter på sin hemsida där du som bostadssökande kan anmäla ditt intresse.

Adress: Drottninggatan 26, Motala
Telefon: 0141-518 00
E-post: info@radiomasten.se
Hemsida: www.radiomasten.se


Mannersons Fastighet
Erbjuder cirka 100 hyreslägenheter i Motala, fördelade mellan fyra fastigheter i centrala orten. Merparten av bostäderna har egen balkong och bjuder på en utsikt över vattnet. Lägenheterna är belägna på Bispmotalagatan, Poppelgatan och Drottninggatan.

Telefon: 013-35 75 90
E-post: info@mannersons.se
Hemsida: www.mannersons.se


Lövgrens Fastigheter
Hyresvärden har sitt huvudkontor i Motala där även merparten av fastighetsbeståndet återfinns. I den trivsamma staden har man 29 fastigheter med hyresrätter vilket ger dig stora förutsättningar att hitta din kommande lägenhet här. Lediga bostäder ses på egen webbplatsen.

Adress: Vätterviksgatan 4, Motala
Telefon: 0141-20 20 80
E-post: info@lovgrens.se
Hemsida: www.lovgrens.se


Viken Park
Förvaltar lägenheter i Motala, Vadstena och Skänninge. I Motala ägs 16 bostadsfastigheter som är belägna i centrala orten och i utkanten. För att bli aktuell som hyresgäst behöver du lämna en intresseanmälan på hyresvärdens webbplats.

Adress: Platensgatan 21, Motala
Telefon: 040-669 02 00
E-post: info@vikenpark.se
Hemsida: www.vikenpark.se


Motala Hyreshus
Privat hyresvärd som hyr ut lägenheter i Motala. Man tillämpar inget kösystem utan välkomnar intresseanmälningar via sin hemsida. Förutom att du kan visa ditt intresse på specifika objekt kan du även skicka in en spontan bostadsansökan.

E-post: motalahyreshusab@outlook.com
Hemsida: www.motalahyreshus.se


Svenssons Fastigheter
Familjebolag som äger och förvaltar fastigheter i Motala. Beståndet uppgår till cirka 100 lägenheter varav majoriteten hittas i Motala. Fastigheterna rymmer upp till sex lägenheter per hus och omringas vanligen av en privat trädgård för hyresgästerna.

Adress: Marsgatan 4 1tr, Motala
Telefon: 0141-21 22 20
E-post: info@svenssonsfastighet.se
Hemsida: www.svenssonsfastighet.se


Berg & Co
På attraktivt läge i Motala förvaltar privata hyresvärden Berg & Co en fastighet innehållandes hyresrätter. Lägenheterna har 1-4 rum och kök. Från fastigheten ligger både Vättern och Motala centrum på en kort promenads avstånd.

Telefon: 011-28 51 40
E-post: info@bergfastighet.se
Hemsida: www.bergfastighet.se


HSB
I Motala äger och förvaltar HSB 10 bostadsfastigheter. Lägenheterna i beståndet är i storlek från 1-5 rum och kök. Bostäderna är belägna i flerfamiljshus och har vanligen en liten trädgård för hyresgästerna att nyttja.

Telefon: 013-24 02 00
E-post: info.ostergotland@hsb.se
Hemsida: www.hsb.se/ostergotland/om-boende/vara-hyresratter/motala


Egirs Fastigheter
Privat fastighetsägare med fokus på Mjölby men 15% av deras bestånd återfinns i Motala. Fastigheterna är belägna på Prinsgatan, Kyrkogatan och Sjögatan i centrum. Från lägenheterna är det gångavstånd till stadens restauranger, butiker och övrig service.

Telefon: 0142 29 98 80
E-post: info@egirs.se
Hemsida: www.fastigheter.egirs.se


Repslagaren Fastigheter
Mindre privat hyresvärd verksam i Motala. På Vätterviksgatan finns 8 lägenheter och hamnutsikt erbjuds. Lägenheter på Drottninggatan byggdes på 1800-talet vilket bevarats trots renoveringar genom åren. Hyresvärden tillämpar inget kösystem.

E-post: helene.blom@repslagarenfastigheter.com
Hemsida: www.repslagarenfastigheter.se


SBB
I Motala förvaltar SBB ett större bestånd av lägenheter. Via hyresvärdens hemsida kan du registrera dig i deras bostadskö för att kunna ansöka om lediga lägenheter.

Adress: Agneshögsgatan 47 A, Motala
Telefon: 0200 – 22 72 00 00
E-post: info.motala@sbbnorden.se
Hemsida: www.sbbnorden.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Motala utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Motala att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Motala. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Motala?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Motala. Hos oss kan du se listor med alla Motalas hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.