Information om Bostadsstiftelsen Platen

Med var femte invånare i kommunen boende i sina hyreslägenheter är Bostadsstiftelsen Platen den största hyresvärden i kommunen. Det totala beståndet uppgår till cirka 5 700 hyresrätter. Man strävar efter att erbjuda bra, prisvärda och varierande bostäder.

Inne i Motala har man bostäder på 13 olika områden. Utanför staden hittas lägenheter i följande orter: Borensberg, Fornåsa, Godegård, Klockrike, Nykyrka, Tjällmo och Österstad. Tack vare det stora utbudet kan man erbjuda en stor variation av bostäder. Man har både lägenheter i flerfamiljshus och lägenheter i markplan i radhusliknande hus. I kommunen har man lägenheter i storlek upp till sexrummare.

För att bli aktuell som hyresgäst hos Platen behöver du registrera dig i deras bostadskö på hemsidan. I samband med det gör du en intresseanmälan baserat på vad du söker för boende. Denna anmälan behöver du uppdatera minst var tolfte månad för att behålla din plats i intresseregistret. När du är inloggad kan du boka in dig på lediga lägenheter som du är intresserad av.

Kontakta Bostadsstiftelsen Platen
Adress: Platensgatan 1, Motala
Telefon: 0141-22 89 00
E-post: info@platen.se
Hemsida: www.platen.se

Lediga lägenheter

Du behöver själv lämna din bostadsansökan direkt till hyresvärden. Vi bevakar och visar dig lägenhetsutbudet hos Bostadsstiftelsen Platen men du kan inte ansöka via oss.Din bostadsansökan behöver du lämna direkt till hyresvärden via www.platen.seVisa fler lediga lägenheter i Motala