1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mullsjö

Sök lediga lägenheter i Mullsjö

Hos oss hittar du nästan alla lediga lägenheter i Mullsjö. Du kan fritt söka bland de 0 lägenheter som ligger ute för uthyrning och efter registrering se hur du kontaktar den hyresvärd som du vill söka bostad hos. Vi listar både första- och andrahandskontrakt. Via oss kan du se lediga bostäder från flera hyresvärdar i Mullsjö.

Lediga lägenheter


15+


10120+


100020000+

Önskar hyra


Lägg in din egen annons gratis

Hyresvärdar

Mullsjö Bostäder
Mullsjö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som förvaltar hyreslägenheter i Mullsjö och Sandhem. Det egna beståndet uppgår till cirka 550 lägenheter och ett antal lokaler. För att söka boende hos hyresvärden behöver du anmäla dig till deras bostadskö.Privata hyresvärdar i Mullsjö


Kindbergs Förvaltning
Familjeföretag som äger och förvaltar lägenheter på Tunnelgatan, Falkgatan, Kronsväg och Trastgatan i Mullsjö. Här kan du välja bostad på 1-4 rum och kök, både lägenheter och mindre hus. Vakanser läggs ut på Kindbergs hemsida och de söks via ett formulär.

Telefon: 036-18 40 00
E-post: info@kindbergs.se
Hemsida: www.kindbergs.se


DBN fastighetsförvaltning
I centrala Mullsjö ligger DBNs fastighetsbestånd bestående av radhus. 1-5 rum och kök erbjuds. Invid området ligger ortens badhus och en grundskola. Bostadssökande är välkomna att maila hyresvärden med kontaktuppgifter, önskad inflytt och lägenhetsstorlek.

Telefon: 0392-122 64
E-post: dbnff@telia.com
Hemsida: www.dbnff.n.nu


Seitl Fastigheter
Privat hyresvärd med två hyresfastigheter i Mullsjö. I flerfamiljshusen på Bosebygdsvägen hittas 2-4 rum och kök och stor trädgård. Fastigheten på Skolgatan består av tvåor. Seitl bygger ett nytt bostadsområde på Falkgatan, inflytt i första etappen beräknas till 2020. Intresseanmälan görs via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0720-888 250
E-post: info@seitlfastigheter.se
Hemsida: www.seitlfastigheter.se