1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mullsjö

Bevaka lediga lägenheter i Mullsjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mullsjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mullsjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Mullsjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Mullsjö Bostäder
Mullsjö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som förvaltar hyreslägenheter i Mullsjö och Sandhem. Det egna beståndet uppgår till cirka 550 lägenheter och ett antal lokaler. För att söka boende hos hyresvärden behöver du anmäla dig till deras bostadskö.Privata hyresvärdar i Mullsjö


Kindbergs Förvaltning
Familjeföretag som äger och förvaltar lägenheter på Tunnelgatan, Falkgatan, Kronsväg och Trastgatan i Mullsjö. Här kan du välja bostad på 1-4 rum och kök, både lägenheter och mindre hus. Vakanser läggs ut på Kindbergs hemsida och de söks via ett formulär.

Telefon: 036-18 40 00
E-post: info@kindbergs.se
Hemsida: www.kindbergs.se


DBN fastighetsförvaltning
I centrala Mullsjö ligger DBNs fastighetsbestånd bestående av radhus. 1-5 rum och kök erbjuds. Invid området ligger ortens badhus och en grundskola. Bostadssökande är välkomna att maila hyresvärden med kontaktuppgifter, önskad inflytt och lägenhetsstorlek.

Telefon: 0392-122 64
E-post: dbnff@telia.com
Hemsida: www.dbnff.n.nu


Seitl Fastigheter
Privat hyresvärd med två hyresfastigheter i Mullsjö. I flerfamiljshusen på Bosebygdsvägen hittas 2-4 rum och kök och stor trädgård. Fastigheten på Skolgatan består av tvåor. Seitl bygger ett nytt bostadsområde på Falkgatan, inflytt i första etappen beräknas till 2020. Intresseanmälan görs via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0720-888 250
E-post: info@seitlfastigheter.se
Hemsida: www.seitlfastigheter.se