1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mullsjö

Bevaka lediga lägenheter i Mullsjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mullsjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mullsjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Mullsjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Mullsjö Bostäder
Mullsjö Bostäder äger 467 lägenheter och är största hyresvärd på orten. Är du intresserad av boende i Mullsjö kan du skicka en bostadsansökan via hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Mullsjö


Kindbergs Förvaltning
Mullsjös största privata hyresvärd med ett brett utbud av lägenheter från ettor till fyror. Hyresvärden förvaltar även småhus med egen carport, förråd och inglasad uteplats. Dessa bostäder är särskilt uppskattade av barnfamiljer som vill bo med villakänsla.

Telefon: 036-18 40 00
E-post: info@kindbergs.se
Hemsida: www.kindbergs.se


Vitehall Förvaltning
På Strandvägen invid Mullsjön äger Vitehall Förvaltning flera stora hyresrätter med fin utsikt över sjön och gemensam brygga för hyresgästerna. Från fastigheten är det gångavstånd till järnvägsstationen. Hyresvärden har även ett par mindre lägenheter mitt i centrala Mullsjö.

Telefon: 0515-610 05
E-post: info@vitehall.se
Hemsida: www.vitehall.se


Mats Byggnads AB
Hyr ut marklägenheter med villastandard i Mullsjö. Utanför marklägenheten har du som hyresgäst tillgång till en egen avskärmad gräsmatta. Du kan välja mellan lägenheter med 1 till 5 rum och kök. Har du bil kan du också hyra garage eller carport.

Adress: Strandvägen 10, Mullsjö
Telefon: 0392-315 34
E-post: info@matsbyggnads.se
Hemsida: www.matsbyggnads.se


DBN fastighetsförvaltning
DBN är en liten hyresvärd och fastighetsförvaltare som har radhus för uthyrning till privatpersoner i Mullsjö. Husen ligger granne med en grundskola och endast 300 meter från Mullsjös stadskärna och Järnvägsstationen.

Telefon: 0392-12264
E-post: dbnff@telia.com
Hemsida: www.dbnff.n.nu