1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mullsjö

Sök lediga lägenheter i Mullsjö

I Mullsjö hittar du i vårt fastighetsregister just nu 1 lediga lägenheter fördelade mellan 4 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget Mullsjö Bostäder. Vi rekommenderar att du ansöker om bostad hos samtliga hyresvärdar om du vill vara säker på att få hyra bostad.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar


Mullsjö Bostäder
Hos kommunala hyresvärden Mullsjö Bostäder finns just nu lediga hyreslägenheter. Mullsjö Bostäder äger 467 lägenheter och är största hyresvärd på orten. Är du intresserad av boende i Mullsjö kan du skicka in en bostadsansökan till Mullsjö Bostäder.Privata hyresvärdar i Mullsjö


Kindbergs Förvaltning
Mullsjös största privata hyresvärd med ett brett utbud av lägenheter från ettor till fyror. Hyresvärden kan även erbjuda småhus med egen carport, förråd och inglasad uteplats. Dessa bostäder är särskilt uppskattade av barnfamiljer som vill bo med villakänsla.

Telefon: 036-18 40 00
E-post: info@kindbergs.se
Hemsida: www.kindbergs.se


Vitehall Förvaltning
På Strandvägen invid Mullsjön äger Vitehall Förvaltning flera stora hyresrätter med fin utsikt över sjön och gemensam brygga för hyresgästerna. Från fastigheten är det gångavstånd till järnvägsstationen. Hyresvärden har även ett par mindre lägenheter mitt i centrala Mullsjö.

Telefon: 0515-610 05
E-post: info@vitehall.se
Hemsida: www.vitehall.se


Mats Byggnads AB
Hyr ut marklägenheter med villastandard i Mullsjö. Utanför marklägenheten har du som hyresgäst tillgång till en egen avskärmad gräsmatta. Du kan välja mellan lägenheter med 1 till 5 rum och kök. Har du bil kan du också hyra garage eller carport.

Adress: Strandvägen 10, Mullsjö
Telefon: 0392-315 34
E-post: info@matsbyggnads.se
Hemsida: www.matsbyggnads.se


DBN fastighetsförvaltning
DBN är en liten hyresvärd och fastighetsförvaltare som har radhus för uthyrning till privatpersoner i Mullsjö. Husen ligger granne med en grundskola och endast 300 meter från Mullsjös stadskärna och Järnvägsstationen.

Telefon: 0392-12264
E-post: dbnff@telia.com
Hemsida: www.dbnff.n.nu