1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mullsjö

Bevaka lediga lägenheter i Mullsjö

Vi är en webbtjänst som låter dig bevaka utbudet av lediga lägenheter från hyresvärdarna i Mullsjö samt andrahandsmarknaden. Via oss ser du kontaktuppgifter till uthyrare av lediga lägenheter i Mullsjö. Du behöver själv ansöka hos den enskilda uthyraren.

Lediga lägenheter15+


10120+


100020000+

Hyresvärdar

Vi visar kontaktuppgifter till Mullsjös hyresvärdar. Du behöver själv ta kontakt med och registrera dig hos respektive hyresvärd för att ansöka om bostad hos dem.
Mullsjö Bostäder
Mullsjö Bostäder äger 467 lägenheter och är största hyresvärd på orten. Är du intresserad av boende i Mullsjö kan du skicka en bostadsansökan via hyresvärdens hemsida.Privata hyresvärdar i Mullsjö


Kindbergs Förvaltning
Familjeföretag som äger och förvaltar lägenheter på Tunnelgatan, Falkgatan, Kronsväg och Trastgatan i Mullsjö. Här kan du välja bostad på 1-4 rum och kök, både lägenheter och mindre hus. Vakanser läggs ut på Kindbergs hemsida och de söks via ett formulär.

Telefon: 036-18 40 00
E-post: info@kindbergs.se
Hemsida: www.kindbergs.se


Vitehall Förvaltning
På Strandvägen invid Mullsjön äger Vitehall Förvaltning flera stora hyresrätter med fin utsikt över sjön och gemensam brygga för hyresgästerna. Från fastigheten är det gångavstånd till järnvägsstationen. Hyresvärden har även ett par mindre lägenheter mitt i centrala Mullsjö.

Telefon: 0706 32 21 66
E-post: info@vitehall.se
Hemsida: www.vitehall.se


DBN fastighetsförvaltning
I centrala Mullsjö ligger DBNs fastighetsbestånd bestående av radhus. 1-5 rum och kök erbjuds. Invid området ligger ortens badhus och en grundskola. Bostadssökande är välkomna att maila hyresvärden med kontaktuppgifter, önskad inflytt och lägenhetsstorlek.

Telefon: 0392-122 64
E-post: dbnff@telia.com
Hemsida: www.dbnff.n.nu


Mats Byggnads AB
Hyr ut marklägenheter med villastandard i Mullsjö. Utanför marklägenheten har du som hyresgäst tillgång till en egen avskärmad gräsmatta. Du kan välja mellan lägenheter med 1 till 5 rum och kök. Har du bil kan du också hyra garage eller carport.

Adress: Strandvägen 10, Mullsjö
Telefon: 0392-315 34
E-post: info@matsbyggnads.se
Hemsida: www.matsbyggnads.se


Seitl Fastigheter
Privat hyresvärd med två hyresfastigheter i Mullsjö. I flerfamiljshusen på Bosebygdsvägen hittas 2-4 rum och kök och stor trädgård. Fastigheten på Skolgatan består av tvåor. Seitl bygger ett nytt bostadsområde på Falkgatan, inflytt i första etappen beräknas till 2020. Intresseanmälan görs via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0720-888 250
E-post: info@seitlfastigheter.se
Hemsida: www.seitlfastigheter.se