1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Bostad i Mullsjö

Sök lediga lägenheter i Mullsjö

I Mullsjö hittar du i vårt fastighetsregister just nu lediga lägenheter fördelade mellan 2 privata hyresvärdar och det kommunala bostadsbolaget Mullsjö Bostäder. Vi rekommenderar att du ansöker om bostad hos samtliga hyresvärdar om du vill vara säker på att få hyra bostad.


Lediga lägenheter


Starta bevakning av nya lediga lägenheterHyr ut din lägenhet i andra hand. Det är gratis.


Hyresvärdar


Mullsjö Bostäder
Hos kommunala hyresvärden Mullsjö Bostäder finns just nu lediga hyreslägenheter. Mullsjö Bostäder äger 467 lägenheter och är största hyresvärd på orten. Är du intresserad av boende i Mullsjö kan du skicka in en bostadsansökan till Mullsjö Bostäder.Privata hyresvärdar i Mullsjö


Mats Byggnads AB
Hyr ut marklägenheter med villastandard i Mullsjö. Utanför marklägenheten har du som hyresgäst tillgång till en egen avskärmad gräsmatta. Du kan välja mellan lägenheter med 1 till 5 rum och kök. Har du bil kan du också hyra garage eller carport.

Adress: Strandvägen 10, Mullsjö
Telefon: 0392-315 34
E-post: info@matsbyggnads.se
Hemsida: www.matsbyggnads.se


DBN fastighetsförvaltning
DBN är en liten hyresvärd och fastighetsförvaltare som har radhus för uthyrning till privatpersoner i Mullsjö. Husen ligger granne med en grundskola och endast 300 meter från Mullsjös stadskärna och Järnvägsstationen.

Telefon: 0392-12264
E-post: dbnff@telia.com
Hemsida: www.dbnff.n.nu