1 RUM 2 RUM 3 RUM 4 RUM 5+ RUM

Hyresvärdar i Mullsjö


Vi listar alla kommunala och privata hyresvärdar i Mullsjö. Via vår lista kan du se alla hyresvärdar i Mullsjö som du kan söka förstahandskontrakt hos.

Mullsjö Bostäder
Mullsjö Bostäder är ett kommunalt bostadsbolag som förvaltar hyreslägenheter i Mullsjö och Sandhem. Det egna beståndet uppgår till cirka 550 lägenheter och ett antal lokaler. För att söka boende hos hyresvärden behöver du anmäla dig till deras bostadskö.

Kindbergs Förvaltning
Familjeföretag som äger och förvaltar lägenheter på Tunnelgatan, Falkgatan, Kronsväg och Trastgatan i Mullsjö. Här kan du välja bostad på 1-4 rum och kök, både lägenheter och mindre hus. Vakanser läggs ut på Kindbergs hemsida och de söks via ett formulär.

Telefon: 036-18 40 00
E-post: info@kindbergs.se
Hemsida: www.kindbergs.se


DBN fastighetsförvaltning
I centrala Mullsjö ligger DBNs fastighetsbestånd bestående av radhus. 1-5 rum och kök erbjuds. Invid området ligger ortens badhus och en grundskola. Bostadssökande är välkomna att maila hyresvärden med kontaktuppgifter, önskad inflytt och lägenhetsstorlek.

Telefon: 0392-122 64
E-post: dbnff@telia.com
Hemsida: www.dbnff.n.nu


Seitl Fastigheter
Privat hyresvärd med två hyresfastigheter i Mullsjö. I flerfamiljshusen på Bosebygdsvägen hittas 2-4 rum och kök och stor trädgård. Fastigheten på Skolgatan består av tvåor. Seitl bygger ett nytt bostadsområde på Falkgatan, inflytt i första etappen beräknas till 2020. Intresseanmälan görs via hyresvärdens hemsida.

Telefon: 0720-888 250
E-post: info@seitlfastigheter.se
Hemsida: www.seitlfastigheter.seHur hittar jag privata hyresvärdar i Mullsjö utan kö?

Det snabbaste sättet för dig som nyinflyttad i Mullsjö att hitta ett förstahandskontrakt är att ansöka om bostad hos privata hyresvärdar utan kö. I vår hyresvärdslista kan du se alla privata bostadsbolag i Mullsjö. Många av dessa hyresvärdar tillämpar inte bostadskö utan väljer fritt bland de bostadssökande vem som skall kallas till lägenhetsvisning.

Vilka hyresvärdar har lediga lägenheter i Mullsjö?

Vi uppdaterarar flera gånger om dagen utbudet av lediga lägenheter hos de privata och kommunala hyresvärdarna i Mullsjö. Hos oss kan du se listor med alla Mullsjös hyresvärdar samt i realtid se utbudet av lediga lägenheter hos dem.